depurtat.ro

Tenkai Knights sau Tenkai Naito este o serie de desene animate japonezo-canadiana produsa de Shogakukan Shueisha Productions si Spin Master. Serialul de desene animate s-a lansat pe Cartoon Network in Statele Unite pe 24 august 2013 si in Canada pe Teletoon incepand cu 28 septembrie al aceluiasi ani. Anul urmator, Tenkai Naito au ajuns si pe piata de desene animate din Japonia, in 5 aprilie.

Cu mult timp in urma, o planeta sub forma de cub denumita Quarton, ai caror locuitori denumiti Tenkai (formati din blocuri de constructie tip lego) au fost aproape exterminati de catre un dureros razboi intre doua forte inamice: Armata Corekai sub comanda neinfricatului comandant Beagle (Beat) si Armata Corupta condusa de nemilosul lord al razboiului Vilius, ce isi dorea sa obtina sursa energiei Tenkai pentru propriile lui scopuri murdare. Singurii ce pot sa stea in calea lui Vilius sunt Cavalerii legendari Tenkai: Bravenwolf, Tributon, Valorn, Lydendor si Dromus. Pus fata in fata cu acestia, Vilius a adus in lupta temutul Dragon Tenkai, ce a fost distrus intr-un final de catre cei 5 cavaleri. De atunci nimeni nu a mai auzit de acesti cavaleri, iar o noua amenintare se ridica din nou, Lord Vilius revine alaturi de Corrupted Army, mai puternic ca niciodata.

Vezi intreaga oferta la Nicoro, BeKID, jucarie.ro, Nichiduta, DinoLandElefantBest KidsVentum Kids3 Pitici si eMAG.ro.

yves-rocher.ro

Totodata, pe Terra, in anul 2034 in orasul Benham, cinci adolescenti: Guren, Ceylan, Toxsa, Chooki si Gen au descoperit un portal interdimensional catre Quarton, unde au fost alesi de Boreas sa devina noua generatie de cavaleri Tenkai si primesc o sarcina dificila: sa il impiedice pe Lordul Vilius sa devina conducatorul ambelor lumi: Quarton si Terra. Jucariile cu figurinele Tenkai Knights sunt acum prezente in Romania in oferta, aici.

flanco.ro/
Minifigurine Cavalerii Tenkai
Tenkai Knights – Blas Tank si War Stallion
Figurine Titani Tenkai Knights
Portal 2 in 1 Tenkai Knights
Figurine mici Tenkai Knights
Tenkai Knights – Minifigurine Set de Actiune
Tenkai Knights: Volt Jet si War Stallion
answear.ro