depurtat.ro

Jucariile interactive Fur Real Friends de la Hasbro. Animalutele FurReal care atunci cand sunt atinse sau mangaiate prind viata. Jucarii electronice interactive, cadourile ideale pentru copiii ce isi doresc un animal de companie ascultator si amuzant. Animalutele Feed Me, Pisicuta Daisy, Maimutica Cuddles sau Snuggimall – catelusul interactiv, cele mai cautate jucarii interactive ale anului. Plusurile interactive Fur Real Friends de la Hasbro le-am gasit la www.eMAG.ro , Nichiduta , Dinoland, Hippoland si BestKids.ro.

 

FurReal Friends – Feed Me Babies

FurReal Friends – Feed Me Babies. Nu e nimic mai drăguț decât un pui de animăluț adorabil, care sughite şi e drăgălaş precum un pui adevărat! Adoră să fie hrănit şi mângăiat, prin urmare dă-i biberonul când o ţii în braţe. Când apeşi gura ei, aceasta va da din picioare şi va chicoti! Acest animăluț simpatic nu-şi va pierde niciodată farmecul și este numai al tău! Pot fi cumparate de la www.eMAG.ro , Nichiduta si BestKids.ro.

yves-rocher.ro

 

Fur Real Friends – Pisicuta Daisy

Fur Real Friends – Pisicuta Daisy. Joaca-te cu o pisicuta adevarata, aproprie-te de ea si se va juca cu tine! Pisicuta sare in sus, se apleaca, isi misca labutele si miauna. Pachetul contine instructiuni de folosire. Necesita baterii: 4 x AA 1.5V LR6, sunt incluse. Dimensiuni cutie: 34 x 29.7 x 20 cm. Jucaria Hasbro Fur Real Friends, Pisicuta Daisy este o jucarie electronica din plus si este recomandata copiilor cu varsta peste 4 ani. Pisicuta Daisy poate fi cumparata de la BestKids.

 

FurReal Friends – Animalut Plimbaret

FurReal Friends – Animalut Plimbaret. Joacă-te și distrează-te cu acest animăluț adorabil şi moale, iar el îți va răspunde! Lasă-l să meargă singur pe jos, iar el se va îndrepta spre tine, căutând puţină iubire. Cum vei ştii când este cel mai fericit? Când îl vei ridica în braţe şi îl vei mângâia pe spate, acesta va scoate sunete la fel ca şi un căţeluş adevărat. Dar, spre deosebire de unul adevărat, acesta va rămâne întotdeauna un puiuț! Jucarie interactiva electronica din plus recomandata copiilor cu varsta peste 3 ani. FurReal Friends – animalutul plimbaret poate fi cumparat de la www.eMAG.ro , Nichiduta si BestKids.ro.

epantofi.ro

 

Maimutica Cuddles My Giggly

FurReal Friends – Maimutica Cuddles My Giggly din plus, o jucarie electronica interactiva. Cui nu i-ar place să aibă grijă de o simpatică maimuțică? O poți hrăni cu biberonul-banană, iar ea va mânca cu poftă, mișcând din botic. După masă, îi poți schimba scutecul! Când o îmbrățișezi  sau o gâdili, va începe să chicotească, ca o maimuțică adevărată. Va ști și  când va fi legănată sau o vei ține cu capul în jos și va scoate sunete de fericire. Leagănă-ți mica maimuțică înainte de culcare și va adormi, închizând ochii. Cu maimuțica Cuddles My Giggly te vei distra de minune! FurReal Friends – Maimutica Cuddles My Giggly poate fi cumparata de la www.eMAG.ro , Nichiduta si BestKids.ro.

 

FurReal Dizzy Dance Studio

FurReal Dizzy Dance Studio. Animalutele Dizzy fac piruete ametitoare in propriul studio de dans. Studioul vine cu un animalut, suport, un cartonas cu trucuri pentru piruete, abtibilduri si bagheta. Model disponibil: Lady McBugsy. FurReal Dizzy Dance Studio este o jucarie recomandata copiilor cu varsta: + 4 ani. Jucaria interactiva FurReal Dizzy Dance Studio poate fi cumparata de la www.eMAG.ro , Nichiduta si BestKids.ro.

 

FurReal Friends Animalute asortate

FurReal Friends Animalute asortate. Joacă-te şi distrează-te cu aceste animăluțe adorabile care răspund la atingerile tale cu mișcări și sunete simpatice! Fiecare animăluț are accesorii la modă și un colier pe care fetițele îl pot purta ca brățară. În acest fel își vor aduce aminte mereu de drăgălașul lor prieten. Personaje: Fancy Kitty si Pat’n’play Pup. Functioneaza cu 2 bateri AA (neincluse). Recomandata copiilor cu varsta peste 3 ani.

 

Snuggimall Catelusul Mergator

FurReal Friends – Snuggimall Catelusul Mergator, jucarie electronica interactiva din plus. Joaca-te si distreaza-te cu aceste catelus adorabil! Apasa-l pe spate si lasa-l sa mearga singur pe jos. Disponibil in 2 modele.

answear.ro