Laptop Dell Inspiron 17R 5721

performante si cel mai mic pret

| azerty | evomag | marketonline |

 

Laptopul Dell din performanta serie Inspiron. Un laptop cu display de 17 inch si design mobil. Atractivitate şi eleganţă intr-o imbinare perfecta cu puterea de calcul a procesorului i7 si a placii video dedicate si performanta  AMD Radeon HD 8730M, pe langa placa video integrata Intel HD Graphics 4000. Placa video integrata preia sarcinile cele mai usoare, iar cand o aplicatie photo-video sau un joc pretentios o solicita, placa video dedicata AMD Radeon High Definition 8730 Mobile intra in actiune.  Asa cum placa video va sti cand anume trebuie sa preia cele mai sofisticate jocuri sau aplicatii, procesorul i7 in modul Turbo, isi creste viteza cu peste 50%.

Noul Laptop Dell Inspiron 17R 5721 îmbină puterea desktopurilor cu mobilitatea laptopurilor, având un ecran de 43.9 cm (17.3″) şi o autonomie mare de funcţionare a bateriei. Este ceea ce numim un adevarat desktop replacement, un laptop care iti va sterge din memorie ce inseamna sa folosesti zgomotosul desktop, datorita performantelor sale remarcabile. Indiferent dacă vă delectaţi cu filme şi jocuri sau ţineţi legătura online cu prietenii, veţi aprecia performanţele sistemului Inspiron 17R 5721 cu procesorul Intel Core i7-3537U din a treia generaţie si placa video AMD Radeon HD 8730M cu 2GB memorie dedicata. vezi si modelul de 15 inch la eMAG.

performante si cel mai mic pret

azerty | evomag | marketonline |

 

Inspiron 17R 5721 îmbină puterea de procesare a unui desktop cu designul subţire (circa 1 inch grosime) al unui laptop, permiţându-vă să lucraţi şi să vă distraţi în felul dvs. Afirmati-va nu doar prin design-ul slim si ergonomia spatiului ci si prin finisajul din aluminiu mătuit al acestui laptop şi exprimaţi-vă stilul prin aspectul elegant.Relaxaţi-vă şi bucuraţi-vă de spectacol.

CITESTE SI:  Review Laptop TOSHIBA Satellite C855-2CF: fiabilitate Toshiba si performante generoase la un pret mic

Vedeţi cum filmele, jocurile şi materialele video prind viaţă pe latopul Inspiron 17R 5721 cu afişaj Full HD Truelife şi unitate optică cu încărcare pe tavă. Dacă vreţi opţiuni suplimentare de divertisment, puteţi să vă conectaţi la un televizor sau la un monitor cu compatibilitate HDMI. Manifestaţi-vă latura creativă sau bucuraţi-vă de conţinutul media preferat. Alegerea vă aparţine cu Inspiron 17R 5721, care are un hard disk cu capacitate mare, un cititor de carduri de stocare 8 în 1, USB 3.0, tastatură numerică de 10 taste şi multe altele.

Autonomia mare de funcţionare a bateriei vă ajută să evitaţi întreruperile. Puteţi să rămâneţi încărcat şi să realizaţi mai multe, datorită bateriei cu autonomie mare de funcţionare. Dell Inspiron 17R poate fi cumparat in diferite variante de echipare: hard disk de 750GB sau 1 Terra, sistem de operare Ubuntu (gratuit) sau Windows 8 (licenta cu discount). Diferentele de pret pot fi si pana la 1000 RON in functie de promotia de preturi la laptop-uri ale magazinelor online renumite.

performante si cel mai mic pret

azerty | evomag | marketonline |