depurtat.ro

La finele anului, magazinul eMAG vrea sa dea lovitura cu o super campanie de reduceri de preturi ce isi doreste sa raspunda apetitului de cumparaturi al consumatorilor smart din aceasta perioada! Ca si de Black Friday, emag publica in avans articolele si preturile reduse cu care doreste sa tina iar in fata calculatoarelor si telefoanelor mobile clientii ce prefera cumparaturile smart, cumparaturile ce se fac atunci cand preturile scad sub media ultimelor luni cat si sub preturile de vanzare ale magazinelor online concurente.

yves-rocher.ro

Cat, de cat si ce a vandut eMAG de Craciun?

 

EMag, cel mai mare jucator din retailul online din Romania, a inregistrat un sezon record de Sarbatori, cu o crestere de 26% fata de anul trecut in Romania, si de 30% in toate tarile in care este prezent. Acestea sunt semne foarte bune si pentru 2020, si ne asteptam la un an cu vanzari mai puternice, un an in care comertul online va castiga cota de piata si in categoriile unde acum nu este asa bine dezvoltat: fashion, sport, FMCG, produse pentru casa sau masina.

Astfel sunt mari sanse ca eMAG sa ajunga in top 10 companii de retail. In topul vanzarilor de Craciun, jucariile s-au aflat pe primul loc, urmate de produse pentru ingrijirea copiilor si produse pentru ingrijirea casei.

“Comertul online a crescut si probabil a avut cel mai bun sezon de sarbatori de pana acum, chiar daca majoritatea romanilor isi face cumparaturile din magazinele fizice. Principalele motive pentru care clientii aleg sa isi faca cumparaturile online sunt gama mai mare de produse, preturi mai bune, timp salvat. La eMAG ne-am pregatit intens pentru aceasta perioada care, este extrem mai importanta”, a mentionat Iulian Stanciu, CEO eMAG Romania.

Reduceri de pret la eMAG MegaSale

Ati crede ca dupa Black Friday, Mos Nicolae sau dupa Craciun, apetitul cumparaturilor scade. Ei bine aveti dreptate, pe de o parte bugetele s-au diminuat dar si activitatea in online si in mod special in shopping este mult mai scazuta. Insa eMAG nu se incadreaza in aceasta categorie, sunt o multime de cumparaturi care refresh-uiesc zilnic promotiile eMAG spre a verifica daca televizorul oled, laptop-ul de gaming, parfumul dorit sau incaltamintea brand pe care au pus ochii la Black Friday are acum un pret mai bun.

epantofi.ro

eMAG MegaSale va avea loc pe 27 decembrie. Se estimeaza si de aceasta data ca produsele cu pretul cel mai avantajos se vor vinde in prima ora. Insa, “stay tuned”, lista cu produse in oferte se va actualiza de mai multe ori pe parcursul zilei.

In acest an, eMAG a publicat in avans lista de produse cu preturi simtitor mai mici chiar decat in perioadele standard de reduceri. Redam si noi mai jos o parte dintre acestea.

 

Bonus! Castiga un iPhone 11 Pro

 

Daca inca stai pe ganduri, poate bonusul ofertei te poate convinge. Pentru orice comanda lansata in ziua de 27 decembrie de eMAG MegaSale, vei intra automat la tragerea la sorti si poti castiga un Smartphone iPhone 11 varianta Pro! Pretul acestuia in cea mai ieftina configuratie depaseste 5000 de ron!

Pagina promotiei eMAG MegaSale

answear.ro