O noua promotie, de data aceasta la multifunctionala HP Deskjet 1050A! La cumpararea acestui dispozitiv, veti primi cadou (pe langa cablul de conectare USB care nu este inclus in pachet) un stick de memorie USB, produs de Kingston, DT1G3 de 16GB! Mai mult decat atat, pretul pentru aceasta multifunctionala este redus cu 22% fata de cel mai ieftin pret de pe piata!

 Multifunctionala printer, scaner, copiator HP Deskjet 1050 A

mai multe detalii

 

Este chiar greu de crezut ca s-a putut crea un model All-in-one cu posibilitati de imprimare, scanare si copiere la un pret mic, si asta chiar de catre un brand recunoscut pe piata: Hewlett Packard. Te-ai astepta ca o asemenea multifunctionala buget sa recupereze profitul seriei cu ajutorul consumabilelor, ei bine te-ai insela, intrucat consumabilele pentru HP 1050 A sunt ieftine fata de cele ale multifunctionalelor concurentei, mai ales daca optati pentru cartuse de mare capacitate.

 

Imprimati, scanati si copiati documente uzuale cu acest echipament multifunctional HP fiabil. Compact si accesibil, acest dispozitiv elegant este simplu de configurat si de utilizat si este proiectat pentru a va ajuta sa reduceti impactul asupra mediului. Multifunctionala HP Deskjet 1050A All-in-One este proiectata pentru utilizatorii de acasa care isi doresc un dispozitiv all-in-one (imprimanta, scaner si copiator) compact si accesibil, cu comenzi simple si intuitive, care permite imprimari, scanari si copieri rapide si simple ale documentelor uzuale.

 

CD-ul furnizat include drivere pentru Windows și OS X si o copie a software-ului HP Scan, cu ajutorul caruia poti scana in diverse formate de la JPG, PDF la TIF. Aparatul poate scana pana la 1200 ppi, mai mult decat suficient si daca doriti sa utilizați software-uri diverse OCR (de recunoastere a textului, pentru a converti imaginea jpg de exemplu in formate text ale Microsoft Word). Pentru a face fotocopii nici nu aveti nevoie sa conectati acest dispozitiv la PC, totul poate fi rezolvat cu ajutorul panel-ului de comanda.

 

Bucurati-va de performantele fiabile si accesibile ale celei mai vandute marci de imprimante din lume si ale multifunctionalei budget HP 1050A. Cu HP Deskjet aveti siguranta performantelor fiabile si convenabile – de peste 20 de ani este cea mai vanduta marca de imprimante din lume. Imprimaţi mai multe pagini folosind cartusele de cerneala opţionale de mare capacitate.

 

Reduceti consumul de energie si economisiti resursele – conceput cu gandul la protejarea mediului. Economisiti energie cu acest echipament multifunctional, certificat ENERGY STAR. Economisiti bani si resurse – designul cu consum redus injumatateste consumul de energie in comparaţie cu produsele anterioare, consuma doar 9w! Beneficiati de reciclare gratuita si simpla – cartusele returnate prin programul HP Planet Partners sunt reciclate cu responsabilitate.

 

Nu rata oferta, nu doar ca platesti foarte putin pentru o multifunctionala de calitate HP, perfecta pentru acasa, insa primesti cadou si un stick de memorie USB de 16GB marca Kingston.
CITESTE SI:  Oala electrica sub presiune Delimano Electric Pressure Multi Cooker