decathlon.ro

Calvin Klein este unul dintre brandurile de imbracaminte, incaltaminte si accesorii cu renume în industria modei din întreaga lume, casa americana devenind deja iconica. Largindu-si gama de articole de imbracaminte, completandu-si succesul avut cu rochiile tineresti, cu parfumurile emblematice CK sau colectia de lenjerie intima, in scurt timp, brandul Calvin Klein a devenit accesibil maselor atat datorita preturilor abordabile cat si designului ce se pliaza perfect oricarui stil vestimentar.

Calvin Klein a lansat o noua colectie de imbracaminte casual si smart casual pentru barbati ce se evidentieaza printr-un design minimalist contemporan iar sacourile barbatesti Calvin Klein creaza un look aparte, o aparitie fresh oriunde va veti afla. Calitatea din spatele fiecarui acronim CK imprimat pe sacourile Calvin Klein din colectia pentru barbati este doar una din prioritati, alaturi de atentia acordata aspectului modern dar si pretului produsului.

Conceptul de sacou barbatesc s-a transformat de-a lungul timpului dintr-o necesitate comuna a vietii zilnice la birou intr-una speciala, unde conteaza atat calitatea cat si brandul, atat eleganta cat si versatilitatea unui design al sacoului ce creaza atat un aspect fashion cat si unul lejer, casual. In jurul sacourilor s-a creat o adevarata pasiune din partea barbatilor ce doresc sa isi etaleze clasa si bunul gust al modei, aceasta pasiune depasind de mult satisfacerea unei nevoi primordiale de a te imbraca confortabil.

Personalitatea unui barbat va fi pusa in evidenta de sacourile Calvin Klein si te vor face sa te simti bine stiind ca porti un sacou bine croit. Sacourile barbatesti Calvin Klein pot deveni centrul unei intregi tinute fiind piese vestimentare moderne ce se pot asorta la tinute demi sofisticate dar pot accesoriza si un outfit casual, o pereche de jeans cu un tricou sau o camasa funky de exemplu.

mindblower.ro

Preturi reduse la sacourile pentru barbati Calvin Klein, atat la modele office cat si la modele de zi cu zi, gasiti in magazinele online My Closet si B-Mall.

otter.ro

 

Sacouri barbati Calvin Klein model Comfort din lana

 

Sacouri barbati Calvin Klein model Twill

 

 

Sacouri casual barbati Calvin Klein

 

 

Sacouri elegante barbati Calvin Klein

 

Preturi reduse la sacourile pentru barbati Calvin Klein, atat la modele office cat si la modele de zi cu zi, gasiti in magazinele online My Closet si B-Mall.

answear.ro