depurtat.ro

DeClub.ro va lista ca si preview oferta de BlackFriday 2015 joi 19 noiembrie, ora 22, achizitiile fiind permise la ora 24.00. Campania de BlackFriday se va incheia duminica 22 noiembrie ora 24.00. Siteul va avea un design special, atragator, ce va sublinia reducerile si cantitatile disponibile. Vor exista 15 produse la 35 lei + 20 produse la 49 lei, de asemenea vor exista corectii de pret la inca 250 modele, vizitatorii vor avea astfel la dispozitie in landing-page ul special creeat peste 600 modele ce pot fi comandate.

yves-rocher.ro

flanco.ro/

Daca anul trecut DeClub.ro a functionat fara probleme majore chiar si in momentele de varf, in 2015 partea hardware va fi la inaltime si in conformitatea cu noua platforma a magazinului implementata in vara acestui an.

Parerea noastra este ca anul acesta multi clienti vor vedea in fashion Black Friday o alternativa perfecta la piata electro/IT, deja cu foarte multe limitari si reduceri minuscule. Clientii din Romania au inceput sa aiba in vedere de Black Friday si reducerile din alte nise.

answear.ro