depurtat.ro

Pantofi stiletto cu model Casablanca. Pantofi eleganti de dama tip Stiletto, confectionati din piele intoarsa de culoare maro si cu un model auriu de bun gust in partea frontala. Exterior piele naturala, interior piele naturala.  Pantofi dama fara platforma, cu toc subtire si varf ascutit. Pantofi Stiletto extrem de eleganti ce se vor potrivi tinutelor elegante, de seara. Produs in Romania. Inaltimea tocului 9 cm.

yves-rocher.ro

Pantofi din piele naturala Stiletto de culoare bordo. Varful acestora este usor ascutit. Exterior piele naturala, interior piele naturala.

Pantofi dama Stiletto model Joelle. Pantofi Stiletto din piele intoarsa neagra, fara platforma, cu toc subtire si varf ascutit. Produs in Romania. Inaltimea tocului 9 cm.

Pantofi Stiletto din piele naturala bleumarin model Pamela. Pantofi Stiletto cu exterior piele naturala, interior piele naturala nude. Pantofi cu toc subtire, imbracat in piele, si varful ascutit. O pereche de pantofi de dama eleganti ce vor completa orice tinuta de birou sau de seara. Produs in Romania. Toc inalt de 9cm.

Pantofi Stiletto din piele naturala Brownie fabricati in Romania. Pantofi stiletto din piele naturala de culoare maro, fabricati in Romania. Interior piele naturala, exterior piele naturala, pantofi cu toc subtire, imbracat in piele, si varful ascutit . Confectionati din piele naturala de calitate superioara.

Pantofi Stiletto turcoaz piele naturala Jazzy. O pereche de pantofi de dama eleganti ce vor completa orice tinuta de birou sau de seara. Inaltimea tocului 8,5 cm. Pantofi cu toc subtire si varful usor ascutit, exterior si interior din piele naturala. Fabricati in Romania.

flanco.ro/

Pantofi Stiletto Andora din piele naturala de culoare rosie, cu toc subtire imbracat in piele si varf ascutit. Pantofii sunt confectionati la interior piele naturala, exterior piele naturala de calitate superioara. Inaltimea tocului este de 10cm. Fabricati in Romania.

O pereche de pantofi foarte eleganti, cu toc subtire si varf ascutit; un must-have in orice garderoba: pantofii Stiletto. Pantofi nude (bej deschis) Stiletto confectionati din piele naturala (Exterior piele naturala, interior piele naturala). Tocul este subtire si imbracat in piele. Talpa pe exterior este bej, culoare ce se regaseste si in interiorul pantofului pe talpa. Produs 100% romanesc. Inaltimea tocului 9 cm.

Pantofi cu toc subtire, imbracat in piele si varful ascutit. Exterior piele naturala de culoare neagra, interior piele naturala nude. Inaltimea tocului 10 cm. Pantofi Stiletto cu toc subtire, imbracat in piele si varful ascutit, model Brenda la Tezyo.

Pantofi dama stiletto din piele intoarsa cu imprimeu alb-negru, exterior piele naturala, interior piele naturala. Pantofi dama fara platforma, cu toc subtire si varf ascutit. Pantofi extrem de eleganti ce se vor potrivi tinutelor elegante, de seara. Produs in Romania Inaltimea tocului 9 cm.

Pantofii Stiletto din piele mai sus prezentati fac parte din oferta premium a magazinului online Tezyo.

answear.ro