depurtat.ro

Papionette, un brand sic recunoscut pentru calitatea produselor oferite, aduce pe piata un model de papion imprimat, ce va schimba placut aspectul si va scoate in evidenta in orice situatie. Acesta este confectionat 100% din bumbac, material rezistent la uzura si rupere ce mentine imprimeul in perfecta stare o durata mai lunga de timp. Sistemul de prindere este reglabil, potrivit pentru orice dimensiune iar imprimeul in culori contrastante transforma papionul intr-un cadou special, apreciat de persoanele din intreaga lume!

Modelele de papioane Papionette sunt variate, in diferite stiluri si culori, putand fi asortate atat la un outfit casual cat si elegant sau office. Modelele de papioane Papionette pot fi purtate atat de femei cat si de barbati, fiind modele unisex. Iar preturile sunt accesibile, pana in 50 RON. Colectia de papioane super funky Papionette o veti gasi disponibila la magazinul online eMAG.

yves-rocher.ro

flanco.ro/

Colectia de papioane super funky Papionette este comercializata in Romania de magazinul online eMAG unde vei regasi zeci de modele de papioane fabricate in Romania, modele de dama si barbatesti.

answear.ro