depurtat.ro

Papuci din piele pentru femei, cu talpa ortopedica realizata prin tehnologia de injectare. In zona calcaiului, talpa papucilor este usor inaltata, asigurand astfel o mai buna protectie a calcaiului. Sabotii si papucii din piele Comfort Step ofera o aderenta optima pe toate suprafetele. Sabotii si papucii din piele Comfort Step, colectia pentru femei, o gasiti in campania de reduceri de pret a magazinului online www.carturesti.ro.

Papucii si Sabotii ortopedici Comfort Step sunt fabricati din piele si de asemenea sunt captusiti cu piele. Acoperisul de brant este confectionat din piele, talpile au forma ortopedica si sunt fabricate din poliuretan cu tehnologia injectarii cu gel. Sabotii si papucii ortopedici Comfort Zone pentru femei sunt recomandati doamnelor si domnisoarelor care-si desfasoara activitatea in domeniul medical sau in alte profesii si activitati in care statul in picioare pune presiune asupra gambelor si coloanei vertebrale. Sabotii si papucii Comfort Step sunt ortopedici, confectionati din piele atat in interior cat si in exterior, au un design atragator, foarte confortabili pe parcursul intregii zile, disponibili in mai multe culori placute, de la clasicul alb medical si pana la roz, rosu, maro inchis, bej sau crem. Profita de campania preturilor reduse elefant si cumpara o pereche de papuci sau saboti ortopedici confectionati din piele la preturi ce incep de la 79 de lei.

yves-rocher.ro
flanco.ro/

Sabotii si papucii din piele Comfort Step, colectia pentru femei, o gasiti in campania de reduceri de pret a magazinului online www.carturesti.ro.

answear.ro