depurtat.ro

Dupa cum deja ai aflat, fetitei tale ii plac papusile La Dee Da, papusile articulate de 30 de cm, pe care le-a vazut la televizor. Colectiile de papusi La Dee Da Dolls, Petrecere, Menta sau Fashion sunt bazate pe aventurile celor patru bune prietene – Dee, Tylie, Sloane, Cyanne si a catelului lor Le Bun. Papusile La De Daa pot fi cumparate online de la celebrul deja magazin de jucarii Hippoland. Aceste papusi sunt adorabile, iar daca nu sunteti incantata de papusile fashionable de pe piata gen Monster High sau Bratzillaz, aceasta colectie poate fi cea mai buna varianta pentru un cadou … dulce si amuzant.

Colectia Petrecere. La Dee Da – o trufanda! Descopera deliciile unui stil cu totul iesit din comun! Papusa articulata La Dee Da, cu o tinuta extravaganta si accesorii geniale. Dimensiune papusa 30 cm. Jucarie recomandata copiilor cu varsta de peste 5 ani.

yves-rocher.ro

 

Colectia Fructe. La Dee Da înseamna culoare, prospetime si pofta de viata! Iar asta ne aminteste de… fructe! Papusa La Dee Da este o mare admiratoare a fructelor si e la fel de vesela si de încântatoare ca ele. Si mai ales originala: joaca un rol delicios! Papusa articulata La Dee Da, tinuta extravaganta de fruct si accesorii. Dimensiune papusa: 30 cm.

flanco.ro/

 

La Dee Da – o trufanda! Descopera deliciile unui stil cu totul iesit din comun! Papusi dulci…dulci de tot! Papusa articulata La Dee Da Tylie, tinuta extravaganta si accesorii. Dimensiune 30 cm. Papusa Vata de Zahar La Dee Da din colectia Petrecere.

 

Papusile La Dee Da pot fi cumparate online de la HippoLandIar daca papusile La dee Da nu sunt exact ceea ce cauti … atunci iti recomandam sa arunci o privire la jucariile recomandate de Super Mamici.

answear.ro