Frigiderele sau mai bine spus Combinele Frigorifice de tip Side by Side sunt mai utile decat ati putea crede. Electrocasnicele de ultima generatie au cucerit piata dar si pe consumatori care isi doresc elemente de modernism si functionalitate care sa se imbine perfect cu economisirea de resurse dar sa si respecte mediul inconjurator. In acest sens, dezvoltarea tehnologiei dar si munca specialistior de a perfectiona in mod continuu electrocasnicele pe care le utilizam si le incorporam in bucatariile noastre. Un astfel de aparat electrocasnic care sa indeplineasca cu atata acuratete aceste caracteristici dar sa si fie suficient de incapator pentru toate alimentele cumparate de o familie numeroasa, este reprezentat de frigiderele Side by Side.

Oferta Frigidere Side by Side

Frigiderele Side by Side nu mai sunt o noutate pe piata, oferta de marci disponibile este variata (BEKO, Samsung, Whirlpool, Hotpoint Ariston, LG, luxoasele Liebher, Bosch, Electrolux sau Daewoo) dar in momentul in care se alege care dintre acestea este cel mai potrivit atunci cu siguranta este necesar sa se cunoasca cateva informatii pretioase cum ar fi caracteristicie tehnice, capacitate de stocare si multe altele. Decizia de a cumpara un Side by Side nu ar trebui sa se rezume la firma si pret, o parere avizata si in cunostinta de cauza, va face o asemenea achizitie oportuna pentru o lunga perioada de timp.

 

Caracteristicile frigiderelor Side By Side

 

Un utilizator de rand folosese denumirea generica de ,,frigider” pentru toate aparatele frigorifice dar totusi exista o diferentiere intre acestea. Aceste frigidere Side by Side sunt voluminoase, cu doua usi. Printre criteriile de selectie cele mai importante se afla clasa energetica iar modelele noi, mai performante decat clasa A+ sunt reprezentate de modelele noi, avand clasa energetica A++ sau chiar A+++. Aparatele frigorifice in clasa energetica A+ consuma cu pana la 24% mai putina energie electrica decat produsele similare din clasa A.

Frigiderele Side by Side sunt deosebit de utile pentru cei care au nevoie sa achizitioneze alimente in permanenta iar compartimentarea eficienta cu frigider clasic in partea dreapta si un congelator in partea stanga, permite depozitarea in siguranta a alimentelor pentru o perioada destul de lunga de timp. Aceste tipuri de combine frigorifice le gasiti in oferte foarte bune la badabum.ro, flanco, emag.ro, cel.ro si marketonline.ro.

 

Design si culori disponibile

 

Despre design si capacitate putem spune ca reprezinta un alt criteriu de alegere al acestor frigidere Side by Side. Un astfel de aparat frigorific din otel inoxidabil ar trebui sa fie suficient de inalt si pliabil pentru a se adapta spatiului disponibil din bucatarie. De asemenea, putem spune ca sunt compartimentate destul de inteligent intrucat are si rafturi speciale pentru vin, standard si pliabile, astfel incat sa permita depozitarea alimentelor comod si spatiul sa fie utilizat in mod eficient.

Capacitatea unui astfel de aparat elenctrocasnic trebuie sa se invarta in jurul valorii de 700 l dar in comert se pot gasi frigidere Side by Side cu o capacitate totala de 850 l. Culorile disponibile pornesc de la diverse nuante de gri pana la negru, astfel incat indiferent de tipul de amenajari pe care il aveti in bucatarie vor reusi sa se adapteze perfect.

 

Functiile indeplinite pentru a usura viata utilizatorului

 

Acum sa trecem in revista putin functiile pe care trebuie sa le aiba aceste frigidere Side by Side. Un astfel de aparat electrocasnic performant trebuie prevazut cu functii precum no frost, super racire, super congelare si sa aiba o alarma care sa anunte eventualele schimbari de temperatura care ar putea sa pericliteze alimentele. Totodata utilizeaza doua fluxuri de aer distincte care are un control absolut asupra temperaturii si umiditatii din interior. Dar aceste frigidere Side by Side po avea si o serie de functii suplimentare care pot include filtru de apa minibar, display LCD si un aparat pentru cuburi de gheata.

Toate modelele de frigidere Side by Side, in momentul achizitionarii vin cu un termen de garantie de minim 1 an dar aici trebuie sa acordati un pic de atentie sa vedeti ce intelege producatorul sau comerciantul prin garantie. In  orice caz, defectiunile trebuie sa fie independente de actiunea umana pentru a se putea incadra in conditiile pentru care se ofera reparatii sau chiar inlocuirea produsului.

Oferta Frigidere Side by Side

 

Preturi Side by Side

 

Totusi, in momentul in care porniti in cautarea unui astfel de frigider trebuie sa luati in considerare faptul ca pretul lor este mai mare cu aproximativ 50% fata de cele clasice tocmai din cauza dotarilor si functiilor speciale pe care le ofera (Samsung SSX 600 NF+ Side by Side de la 2400 RON sau BEKO GN163022S de la 2800 de lei pret standard). Unele modele de Side by Side, produse de producatorii de lux Fhiaba sau Liebherr, ajung sa coste chiar si 20.000 de lei.

In concluzie, daca va doriti un frigider Side by Side eficient si performant orientati-va catre cele care au o clasa energetica superioara fata de A (A+, A++ si A+++) si, desigur sa aveti un buget pe masura. Oricum concluzia este ca frigiderele de tip side-by-side vor deveni un ajutor de pret mai ales pentru cei care au o familie numeroasa iar preferintele culinare sunt atat de diversificate intrucat trebuie sa aveti suficient spatiu de depozitare pentru toate alimentele.  Voi ce parere v-ati facut? Ati privi acum cu mai mult interes un frigider side-by-side chiar daca are un pret cu aproximativ 50% mai mare decat o combina frigorifica obisnuita? Cele mai bune preturi la combinele frigorifice veti regasi in oferta badabum.ro, flanco, emag.ro, cel.ro si marketonline.ro.

Exit mobile version