depurtat.ro

Pasarelele interactive DigiBirds de la Bestkids. Adu primavara si minunatele cantece ciripitoare ale pasarilor in camera copilului tau. Asa cum ati vazut probabil si in reclamele TV, pasarelele interactive cantatoare DigiBirds le puteti cumpara online de la eMAG.ro.

Ce sunt pasarile DigiBirds?

Pasarile interactive DigiBirds sunt cele mai bune animale de companie: sunt mici, frumoase si foarte inteligente. In compania lor, copiii vor putea asculta oricand ciripituri vesele si cantece dragalase. Ca niste pasari adevarate, ele stau singure in picioare sau pe suportul lor colorat. Simpaticele pasari sunt foarte speciale si vor cuceri, cu siguranta, inimile celor mici! Mica pasare interactiva se trezeste si incepe sa cante si sa ciripeasca atunci cand copiii folosesc fluierul-inel sau sufla peste ea. Ea isi misca in mod natural capul si ciocul in timp ce canta. Cand doua sau mai multe pasari sunt asezate impreuna, ele pot fi setate pe optiunea “Cor”, pentru a-si sincroniza cantecele, spre incantarea ascultatorilor. Copiii pot alege chiar care dintre DigiBirds sa conduca dragalasul cor, fluierand spre una dintre pasari. Aceasta va incepe sa cante, iar celelalte o vor urma, in mod automat.

Fiecare pasare interactiva DigiBirds este dotata cu 20 de melodii (Old McDonald had a farm, Bingo was his name, If you’re happy, Happy Birthday, We wish you a Merry Christmas etc.) si ciripituri diferite. Cand pasarea este activata cu ajutorul fluierului, cantecele si ciripiturile vor fi redate in ordine aleatorie, pentru a nu se crea un tipar de care copiii sa se plictiseasca.

Pasarile Digibirds le gasesti aici

yves-rocher.ro

Asa cum ati vazut probabil si in reclamele TV, pasarelele interactive cantatoare DigiBirds le puteti cumpara online de la Bestkids si de la eMAG.ro. Toate pasarile DigiBirds au si 14 cantece secrete. Copiii le pot descoperi jucandu-se pe aplicatia gratuita pentru Android, iPhone sau tableta, disponibila pe www.digibirds.com. La fiecare nivel castigat la jocul din aplicatie, copiii sunt rasplatiti cu o noua melodie. Jucariile pasarele Digibirds sunt confectionate din plastic de calitate, care nu contine ftalati sau alte substante chimice daunatoare si functioneaza pe baza de baterii. Pentru functionare sunt necesare 3 baterii AG13, incluse in pret. Aceste jucarii sunt recomandate copiilor cu varsta peste 3 ani. Dimensiunile pasarilor Digibirds: Inaltime – 7 cm, Latime – 4 cm , Lungime – 3.5 cm.

Set 3 pasari cantatoare Digibirds

Creeaza-ti propriul cor de pasari interactive, care va canta si va ciripi doar pentru tine! Acum, te poti bucura si de spectacole dupa lasarea serii, cand mica DigiBird va lumina incaperea cu ochii ei formati din LED-uri, care se aprind si se sting in timp ce canta. Pentru Scarlett, Raindrop si prietena lor, nu e bucurie mai mare decat sa cante sau sa ciripeasca. Toate trei iubesc muzica si copiii, pentru care au invatat o multime de melodii. Ele se trezesc si incep sa cante si sa ciripeasca atunci cand copiii folosesc fluierul-inel sau sufla peste ele.

DigiBirds isi misca in mod natural capul si ciocul in timp ce canta. Cand doua sau mai multe pasari sunt asezate impreuna, ele pot fi setate pe optiunea “Cor”, pentru a-si sincroniza cantecele, spre incantarea ascultatorilor. Copiii pot alege chiar care dintre DigiBirds sa conduca dragalasul cor, fluierand spre una dintre pasari. Aceasta va incepe sa cante, iar celelalte o vor urma, in mod automat.

Set copacel cu 2 pasari Digibirds

Pasarile cantatoare interactive DigiBirds sunt cele mai bune animale de companie: sunt mici, frumoase si foarte inteligente. In compania lor, copiii vor putea asculta oricand ciripituri vesele si o gramada de cantece dragalase. Ca niste pasari adevarate, ele stau singure in picioare sau pe standul lor in forma de copacel. Simpaticele pasari sunt foarte speciale si vor cuceri, cu siguranta, inimile celor mici! Papagalul si pasarea cardinal sunt cele mai bune prietene! Sunt la fel de micute si dragalase si canta la fel de frumos. Papagalul are capul alb, cioc si picioare rosii si corpul albastru, iar aripile albe sunt decorate cu desene in nuante de rosu, albastru si galben. Cardinalul cel motat are cap si picioare rosii, cioc si corp galbene. Aripile, care sunt tot rosii, au desene albastre si albe.

Pentru cele doua pasari, nu exista o bucurie mai mare decat sa stea pe crengile copacului lor si sa cante sau sa ciripeasca. Amandoua iubesc muzica, vremea insorita si copiii, pentru care au invatat o multime de melodii. Ele se trezesc si incep sa cante si sa ciripeasca atunci cand copiii folosesc fluierul-inel sau sufla peste ele. DigiBirds isi misca in mod natural capul si ciocul in timp ce canta. Cand doua sau mai multe pasari sunt asezate impreuna, ele pot fi setate pe optiunea “Cor”, pentru a-si sincroniza cantecele, spre incantarea ascultatorilor. Copiii pot alege chiar care dintre DigiBirds sa conduca dragalasul cor, fluierand spre una dintre pasari. Aceasta va incepe sa cante, iar celelalte o vor urma, in mod automat.

Pasarile Digibirds le gasesti aici

Set Digibirds cu colivie

Ca niste pasari adevarate, ele stau singure in picioare sau in colivia lor colorata. Simpaticele pasari sunt foarte speciale si vor cuceri, cu siguranta, inimile celor mici! Livia – pasarea din imagine – este o pasare interactiva foarte talentata si delicata. Ea poate canta cu aceeasi gratie din colivia ei verde cu crem, din palma unui copil sau de pe pervazul unui geam. Cand canta in duet cu Flora si celelalte DigiBirds, ii place la fel de mult sa conduca micul lor cor sau sa urmeze exemplul unei alte pasari. Livia are capul galben, ciocul si piciorusele mov si corpul albastru. Pe aripile mov are desenate mici frunze, in nuante de mov, verde, galben si alb. La Bestkids si eMAG.ro sunt disponibile mai multe seturi de colivii sau seturi de jucarii Digibirds.

Pasarea Bela Digibirds

Pasare interactiva DigiBirds Bella. Bella e cea mai buna prietena a lui Raindrop. E o pasare interactiva foarte talentata, cu care celorlalte DigiBirds le place la nebunie sa cante in cor si sa ciripeasca. Bella are capsorul galben, ciocul si picioarele portocalii si corpul verde deschis. Ea are aripile decorate cu o multime de frunze.

Pasarea Raindrop Digibirds

Digibird Raindrop adora sa petreaca timp in natura dupa ce a plouat. Ii place mirosul de aer proaspat si ca toate cantecele si ciripiturile ei se aud mai clar in aerul curat de dupa o ploaie. Ii mai place sa se intalneasca cu Dizzy si celelalte DigiBirds si sa cante in cor. Raindrop nu e pretentioasa, le canta copiilor cu la fel de multa placere oricand, nu doar cand ploua. Ea are capul, ciocul si picioarele portocalii, corpul de culoarea ierbii proaspete si aripile in culorile curcubeului.

Pasarea Scarlet Digibirds

Pasarea interactiva Digibird Scarlett este foarte viu colorata, are capul roz si corpul rosu. Aripioarele sunt decorate cu floricele in diverse nuante de galben si roz, iar ciocul si picioarele sunt galbene. Anotimpul ei preferat este primavara, cand poate petrece ore intregi afara, jucandu-se si cantand cu alte pasari. Cel mai mult ii place, insa, sa bucure copiii cu trilurile ei.

flanco.ro/

Pasarea cantatoare Amber

Pasarea Digibirds Amber este o mica pasare interactiva indragostita de apa si iubeste sa se balaceasca. Ei ii place la fel de mult sa cante toate cele 34 de cantece pe care le stie, in special Mary had a little lamb, melodie care ii place la fel de mult ca si surioarei ei, Jade. Amber are cioc si picioare portocalii, capul verde, iar corpul de culoarea apei, intr-o zi senina. Aripile albastre sunt decorate cu o multime de valuri, care se impletesc intr-un desen foarte frumos.

Pasare cantatoare DigiBirds Dizzy

Pasarea interactiva Dizzy e cea mai jucausa pasare interactiva. Adora muzica, melodia ei preferata e Old McDonald had a farm, pe care le-o canta mereu cu placere copiilor.  Are capul, ciocul si picioarele portocalii, iar corpul si codita sunt roz. Pe aripile mov are desene foarte interesante, in nuante de galben, albastru si rosu. Seara, lui Dizzy ii place sa cante impreuna cu Sunrise si celelalte DigiBirds.

Pasarea interactiva Sunrise

Sunrise este cea mai matinala dintre surorile ei. La fel ca surioarei ei, Sunbeam, ii place sa zboare sub razele calde ale soarelui. Ei ii mai place sa se trezeasca devreme si sa ii bucure pe toti cei din jur cu cantecele ei pline de viata. Alaturi de ea, chiar si zilele ploioase vor fi mai luminoase. Sunrise are capul galben, ciocul si piciorusele portocalii si corpul de culoarea rasaritului. Pe aripile galbene are desenat un mic soare.

Pasarea cantatoare Snowflake

Pasarii cantatoare Snowflake DigiBirds ii place foarte mult iarna si zapada. Perioada lui preferata din an este Craciunul, iar cantecul pe care l-ar canta mereu e We wish you a Merry Christmas. Dar, la fel ca Sophie si restul DigiBirds, el nu e pretentios si canta orice cu aceeasi placere, indiferent de anotimp. Snowflake e gri, are capul si picioarele albastre si aripile decorate cu fulgi de nea.

Pasarea interactiva Sunbeam

Sunbeam DigiBird este pasarea interactiva ca o raza de soare. Prezenta ei inveseleste orice loc, iar zilele innorate devin imediat mai luminoase. La fel ca micutei Scarlett, anotimpul care ii place cel mai mult este primavara, cand poate vedea copacii in floare si se poate plimba cu stapanul ei. La sfarsitul zilei, ii place sa cante in cor, impreuna cu celelalte DigiBirds. Sunbeam are capul, ciocul si picioarele portocalii, corpul si codita galbene si aripile decorate cu o multime de raze de soare.

Pasarea cantatoare Digibirds Blue

Blue este o pasare cantatoare interactiva foarte prietenoasa. Ii place apa aproape la fel de mult ca surioarei ei, Amber, dar cel mai mult si cel mai mult ii place sa cante. Daca ar putea si daca ar vrea si copiii care se joaca cu ea, Blue ar canta intruna, pentru ca asta o face fericita. Asa cum ii spune si numele, ea este colorata in diverse nuante de albastru, de la albastru mai inchis la cap si pe aripi, la albastru deschis, pe corp, codita si aripi. Ciocul si picioarele pasarii Digibirds Blue sunt verzi.

Pasare cantatoare Sophie

Sophie este povestitoarea grupului. Atunci cand se intalneste cu copiii cu care se joaca sau cu Legacy si celelalte DigiBirds, ea ciripeste neincetat, cu glasul ei subtirel si dragut. Cand nu ciripeste, canta, singura sau in cor cu surorile ei. Lui Sophie ii place sa fie conducatoarea corului si sa le dea tonul celorlalte pasari. Frumoasa Sophie are capul galben, ciocul si picioarele albastre si corpul mov. Pe aripile albastre are desene minunate, in nuante vesele de rosu si galben.

Pasarea interactiva Jade

Micuta Jade e la fel de importanta ca o piatra pretioasa, pentru ca, multumita ei, copiii vor avea mereu motive de bucurie. Impreuna cu Bella si celelalte surori ale ei, Jade canta si ciripeste neintrerupt. Melodia ei preferata este Mary had a little lamb. Cand oboseste, pasarea asteapta cuminte pe suportul ei sau oriunde este pusa de copii, pentru a-si relua cantecul. Jade are capsorul verde, ciocul si picioarele mov si corpul si codita albastre. Aripile verzi sunt decorate cu desene la fel de speciale ca ea, in nuante de albastru si mov.

Pasarea interactiva Legacy

Pasarea cantatoare Legacy este foarte iubitoare si dornica sa-si faca prieteni noi. E la fel de prietenoasa ca Blue, alaturi de care canta si ciripeste pentru a-i bucura pe copiii care le asculta. Cand se intalneste cu toate surorile ei DigiBirds, ele incep sa cante in cor, oferindu-le celor din jur cel mai frumos spectacol. Legacy are ciocul si picioarele verzi, capsorul roz si corpul si codita mov. Aripile albastre sunt decorate cu desene multicolore.

Pasarile Digibirds le gasesti aici

Asa cum ati vazut probabil si in reclamele TV, pasarelele interactive cantatoare DigiBirds le puteti cumpara online de la Noriel. dar si la www.eMAG.ro.

answear.ro