Fuji Finepix S2800 este un aparat foto tip bridge, cu numeroase dotari, ce se adreseaza atat amatorilor datorita usurintei in utilizare cat si fotografilor profesionisti, datorita performantelor lui S2800 dar care nu sunt dispusi sa transporte un aparat mare si greu. Fotografii se pot bucura de o calitate foarte buna, multumita noului senzor cu 14 Megapixeli.

Cu siguranta, nu vei gasi un alt aparat foto, care sa aiba asemenea performante, dotari si caracteristici la un pret atat de mic. Daca aparatele foto de la Fujifilm ies in evidenta in comparatie cu Canon, Sony sau Nikon, ei bine, aceasta camera foto digitala este perla perlelor avand in vedere pretul. Citeste mai jos de ce!

 

vezi pagina promotiei 

 

Un aparat extraordinar, care straluceste mai ales datorita raportului calitate superioara / dotari multiple si pret mic (mai ales ca este in oferta cu o reducere substantiala + bonus cadou card de 4gb de memorie). Cred ca este cel mai performant aparat foto pentru cineva care isi doreste un ultra zoom cu o gramada de setari si optiuni si asta la un pret ieftin.

Zoom puternic: obiectiv cu zoom optic 18x cu acoperire de la superangular 28mm la supertele (f=5.0 – 90.0mm sau 28 – 504mm echivalent 35mm) va ofera imagini cu o defintie de exceptie si un contrast foarte bun. Senzorul CCD de 14 megapixeli va asigura imagini bogate in detalii si culori saturate, indiferent de conditiile de fotografiere. Stabilizarea de imagine pe senzor asigura imagini clare atunci cand conditiile de iluminare nu sunt tocmai favorabile (iluminarea slaba cu timpi de expunere lungi), fara sa mai aveti nevoie de trepied.

 

CITESTE SI:  Mini Camera Video HD Auto cu infrarosu

Cu Fujifilm FinePix S2800HD este foarte simplu sa inregistrati fotografii panoramice. Pur si simplu capturati 3 fotografii in succesiune (miscand camera de la stanga la dreapta). Dupa aceea, camera se ocupa de procesarea si imbinarea fotografiilor, rezultand astfel o imagine panoramica spectaculoasa la o rezolutie foarte mare.

Modul SR Auto selecteaza automat parametrii optimi pentru o imagine reusita, optand pentru unul din cele 6 moduri predefinite. Dumneavoastra nu va ramane decat sa incadrati amintirile dragi. Pentru imagini reusite Fuji S2800 are incorporata tehnologia Face Detection care identifica fetele din cadru si focalizeaza automat pe ele. Fuji S2800 detecteaza automat clipitul atunci cand doriti sa realizati un portret. Camera va avertizeaza ca unul sau mai multe personaje din scena au clipit.

vezi pagina promotiei 

In modul Smile&Shoot camera declanseaza automat atunci cand detecteaza un zambet, incat dumneavoastra sa nu ratati momentul. Cu functia Zoom Bracketing, cu o singura apasare declanseaza realizarea a trei fotografii la rate crescatoare de zoom. Imaginea originala, cea cu zoom de 1.4x, si cea cu zoom de 2x sunt inregistrate pe cardul de memorie pentru vizualizarea ulterioara si selectia celei dorite. Stabilizatorul (dublu) de imagine Dual IS combina stabilizarea CCD-Shift (optica) si cea digitala (High Sensivity) pentru a minimiza efectele miscarii aparatului foto sau a incetosarii imaginii subiectului, chiar si atunci cand fotografiaza la zoom maxim.

 

Monitor LCD de inalta rezolutie de 3.0″ (7.6 cm) cu 230000 de puncte va permite sa incadrati si sa vizualizati confortabil imaginile. Filmare HD (720p) cu functia de zoom optic a aparatului foto activa si sunet mono. Cu Fujifilm FinePix S2800HD puteti inregistra clipuri video de inalta definitie (HD) la o rezolutie de 1280×720 pixeli. De asemenea, in timpul filmarii aveti posibilitatea de a folosi zoom-ul optic pentru a captura in detaliu si obiectele din departare. In plus, S2800HD dispune de un port MiniHDMI, pentru ca tu sa vezi clipurile video HD direct pe televizorul din sufragerie (cu ajutorul unui cablu optional). Moduri de expunere (P/S/A/M) pentru un control total al imaginilor. Programat (P), Auto cu prioritate declansator (S), Auto cu prioritate diafragma (A) si Manual (M). Alimentare cu baterii AA, disponibile oriunde va aflati.

CITESTE SI:  Birouri cu scaun din lemn 4 in 1 pentru copii Little Helper Art-Station

Lumina naturala sau blit? Daca nu va puteti hotari, optati pentru modul „Natural Light & with Flash” – acesta realizeaza aceeasi fotografie de doua ori, intr-o succesiune rapida cu blit si fara, la o singura apasare a butonului. Dupa aceea, cele doua fotografii vor fi afisate una langa alta pentru selectia celei mai reusite.

 

Pe langa faptul ca pretul S2800 este redus, avand parte de un aparat performant de tip bridge la un pret de aparat foto compact, cumparand online vei primi cadou si un card de memorie Sandisk SDHC de 4 Giga, astfel incat sa ai parte de mai mult spatiu pentru fotografiile tale. Constructia acestui card este facuta sa reziste unei caderi de la 3m inaltime. Viteza cardului SDHC de la Sandisk este de 5MB/secunda

vezi pagina promotiei 

Fuji