depurtat.ro

Redefineste luxul cu Piese de mobilier exclusivist intre arta si functionalitate. Prin definiție luxul e caracterizat de eleganță, rafinament și calitate superioară. Dacă până acum v-am obișnuit cu produse clasice exclusiviste, astăzi vă prezentăm luxul printr-o altă perspectivă. De cele mai multe ori, funcționalitatea trece în planul doi în cazul unor astfel de produse, însă nu și în cazul pieselor de mobilier.

Designul unic, liniile inedite și somptuozitatea prin care se impun, au o influență directă și asupra stării noastre de spirit. Cine nu și-ar dori ca în momentul în care ajunge acasă să simtă mai mult decât senzația de confort? Am selectat pentru voi câteva produse high-end de la SomProduct, special create să insufle aerul sofisticat pe care îl căutați, însă fără a lăsa deoparte confortul de care aveți nevoie.

 

Fotoliul de lux Ginkgo

 

Ideal pentru un spațiu hi-tech, fotoliul Ginkgo reprezintă alternativa ideală dacă sunteți în căutarea unei piese de mobilier de lux inedite. Liniile îndrăznețe și structura simetrică impresionează înainte de toate prin aspectul vizual. Fotoliul Ginkgo este un fotoliu foarte indraznet. Structura sa este formata din două părți simetrice de placaj de fag turnat, metale tubulare și scaun conturat căptușit. Modelul Ginkgo se potriveste în special în interiorioarelor moderne sau spatiilor stil hi-tech. Fotoliul de lux Ginkgo are un design unicat in Europa realizat de un faimos studio de design. Picioarele  fotoliului Ginkgo sunt realizate din otel iar tapiteria este realizata din stofa. Fotoliul Ginkgo este realizat cu o atentie deosebita la detalii si finisaje ireprosabile. Dimensiuni: Lungime: 155 cm, Adâncime: 74 cm, Înălţime: 43 / 68 cm.

Vezi oferta de Mobila Domnel

yves-rocher.ro

 

Masa Riddled

 

Masa Riddled ne lasă enigma întrebării dacă o operă de artă poate fi transformată cu atâta naturalețe într-o piesă de mobilier atât de practică. Definită de originalitate și atenție la detalii, această masă lucrată manual surprinde prin umbre și lumini jucăușe. Originalitatea și  picioarele lucrate manual sunt caracteristicile remarcabile ale mesei Riddled, care include noțiunea de porozitate găsita în mai multe lucrări de arhitectură ale lui Steven Holl. Foile subțiri de lemn, îndoite prin gravare cu laser, fac acest proiect chiar mai spectaculos în ciuda aparentelor legi ale fizicii. Aceste două picioare, asemanatoare cu sculpturi origami, permit trecerea luminii interne pentru a crea o multitudine de lumini si umbre. Design-ul Steven Holl (2007).

Aici, al doilea model din serie Masa Riddled 2. Atentie! Pretul meselor Riddled create de designer nu este la indemana pentru 99,9% dintre romani.

flanco.ro/

 

Fotoliul exclusivist Bla

 

Fotoliul exclusivist Bla– Piesă de design ce face trimitere la exclusivism chiar și prin nume. Formele diafane ale acestui fotoliu, sunt special concepute pentru a ocupa o cameră fără a o aglomera. Numele a fost ales ironic facand aluzie la chat sau conversație. Formele de curgere a acestor piese primitoare sunt concepute pentru a ocupa o cameră fără a o aglomera, și aproape par să-ti șoptească într-un mod senzual. Designer: Meneghello Paolelli Associati.

 

Lux cu Lustra Caesar

 

Pentru cei care doresc să se impună prin opulență, corpurile de iluminat precum lustra Caesar nu pot trece neobservate. Îmbinarea perfectă a cristalelor cu metalul subliniază liniile originale și materialele de excepție. Corpurile de iluminat sunt accesorii de design, care pe lângă funcționalitatea lor, aceea de a lumina încăperile, aduc un plus de stil și finețe încăperii prin designul pe care-l au. Lustra Caesar este modul perfect pentru a imbogati designul casei cu un corp de iluminat realizat din linii originale si materiale de exceptie. Este un corp de iluminat  cat se poate de modern si stilat.

” Gaseste IDEALUL prin LUXUL luminii “ este deviza firmei Ideal Lux care prezinta o gama larga de produse pentru iluminat de pe piata italiana, cu un artizanat realizat din sticla, sticla de Murano, cristal Venezian modele clasice si moderne. Incepand de la lustre, candelabre, plafoniere, aplice de perete, corpuri de iluminat pentru mese si podea, spoturi, veioze, plafoniere de ambianta si pana la corpuri de iluminat pentru exterior, corpuri de iluminat solare si LED si iluminat pentru zone de locuit si gradini, firma Ideal Lux respecta standardele de calitate europene si romanesti, imbinand sticla de Murano si cristalul Venezian intr-o colectie ideala, unica si luxoasa de corpuri de iluminat care poate sa ofere un ambient mai placut si pentru case, vile, hoteluri si restaurante.

 

Indiferent de piesele de mobilier pe care le alegeți pentru a da o notă personală căminului, nu trebuie să uitați că luxul poate fi redefinit chiar și în cele mai mici detalii. Pentru mai multe piese de mobilier și accesorii de lux, premium sau high-end, vizitați site-ul www.SomProduct.ro și lăsați-vă inspirați!

answear.ro