depurtat.ro

Destinate evenimentelor festive precum evenimente fashion sau glamour, petreceri de cocktail, momente pe covorul rosu sau in lumina reflectoarelor, nunti, gale, rochiile CRISTALLINI contureaza armonios silueta si inspira eleganta desavarsita, rafinament si feminitate, oferind experiente si momente de neuitat! Daca preturile magazinului vi se par prea piperate, va recomandam atunci oferta variata a magazinelor de buget ce comercialzieaza rochii de seara: DyFashion, FashionDays, Answear.ro sau rochiile de designer cu pret redus de la B-Mall.ro.

Cristallini, lansat in anul 2009 sub forma unui magazin multi brand ce oferea rochii pentru ocazii speciale, rochii de seara sau de cocktail realizate din materiale si accesorii de cea mai inalta calitate a inregistrat un succes rapid, primul milion de euro din vanzari a aparut la numai 3 ani de la lansare, fapt ce a condus totul la o dezvoltare fireasca a brand-ului in directia conceperii propriilor modele de rochii in atelierul de creatie, lansarii de colectii de rochii exclusiviste de lux, si comercializarea lor chiar si in strainatate. Multe vedete de peste hotare au ales o rochie Cristallini.

O echipa profesionista cu multi ani de experienta, pasiune si talent creeaza piese vestimentare cu un design unic caracterizat de eleganta, rafinament si bun gust. Creatiile CRISTALLINI sunt realizate cu maiestrie, fiind dedicate femeilor pentru care rafinamentul si finisajele rochiilor sunt nepretuite, reusind sa satisfaca cele mai pretentioase dorinte ale clientelor.

depurtat.ro

Noi credem ca o rochie bine aleasa iti pune in evidenta trasaturile frumoase, te face sa te simti speciala, admirata si, sa petreci, astfel clipe de neuitat. Pasiti asadar in lumea elegantei, feminitatii si stilului cu rochiile CRISTALLINI!

 

Colectia de rochii Cristallini Bloom 2016

 

Rochie de seara lunga sirena din dantela Chantilly Cristallini benzi din paiete si broderie manuala. Rochie de seara lunga confectionata din paiete, dantela Chantilly import Franta, broderie manuala din paiete si dantela, tul poliamida, benzi de paiete, captuseala stretch-crepe pentru un plus de confort. Fusta sirena, tiv evazat, spate decupat, trena. Sistem inchidere: fermoar ascuns pe mijloc spate, mos si baba.

 

Rochie de seara Cristallini lunga din paiete cu slit frontal si spatele gol. Rochie de seara lunga confectionata din paiete, tul elastic, captuseala vascoza pentru un plus de confort. Fusta sirena, tiv evazat, captuseala vascoza pentru un plus de confort, slit frontal, cordon drept din paiete inserat in talie, trena. Sistem inchidere: fermoar ascuns pe mijloc spate, mos si baba. Cupe push-up aplicate. Captuseala 100% vascoza.

 

Rochie de seara lunga sirena din dantela Chantilly si crepe. Rochie de seara albastru royal, lunga confectionata din dantela Chantilly import Franta, crepe, captuseala bumbac, broderie manuala. Fusta sirena, tiv evazat, trena. Sistem inchidere: fermoar ascuns pe mijloc spate, mos si baba. Pentru o nota personalizata, fiecare rochie are mici diferente in decupajul dantelei, acest lucru oferindu-i un aspect unic.

 

Rochie Cristallini cocktail din paiete cu slit frontal. Rochie de cocktail confectionata din paiete, tul elastic, captuseala bumbac satinat si vascoza pentru un plus de confort. Fusta conica cu falduri din paiete realizate manual, cordon drept din paiete inserat in talie, slit frontal. Sistem inchidere: fermoar ascuns pe mijloc spate, mos si baba. Cupe push-up incorporate in corset construit cu balene.

 

Daca preturile magazinului vi se par prea piperate, va recomandam atunci oferta variata a magazinelor de buget ce comercialzieaza rochii de seara: DyFashion, FashionDays, Answear.ro sau rochiile de designer cu pret redus de la B-Mall.ro.

 

Rochie de seara lunga cu slit frontal din fronseuri de tul de matase naturala. Bust cu fronseuri din tul de matase naturala realizate manual, captuseala bumbac. Fusta cu fronseuri si volane din tul de matase naturala, captuseala matase satinata pentru un plus de confort, cordon drept din tul de matase fronsat manual, inserat in talie, slit frontal, trena. Sistem inchidere: fermoar ascuns pe mijloc spate, mos si baba. Cupe push-up incorporate in corset construit cu balene. Tul de matase 100% natural.

 

Rochie rosie de seara lunga cu fronseuri din tul de matase si dantela Chantilly Cristallini. Bust cu fronseuri din tul de matase naturala realizate manual, dantela Chantilly, tul nude poliamida, captuseala bumbac si vascoza pentru un plus de confort. Fusta cu fronseuri si volane din tul de matase naturala, dantela Chantilly import Franta, captuseala matase satinata pentru un plus de confort, cordon drept din tul de matase fronsat manual, inserat in talie, slit frontal, trena. Sistem inchidere: fermoar ascuns pe mijloc spate, mos si baba. Cupe push-up incorporate in corset construit cu balene.

 

Rochii de lux pentru seara cu volane din tul de matase naturala si dantela Chantilly. Bust cu fronseuri din tul de matase naturala realizate manual, dantela Chantilly import Franta, tul nude poliamida, captuseala bumbac satinat pentru un plus de confort. Fusta cu fronseuri si volane din tul de matase naturala, dantela Chantilly import Franta, tul nude poliamida, captuseala bumbac satinat pentru un plus de confort, cordon drept din tul de matase fronsat manual, inserat in talie, trena. Sistem inchidere: fermoar ascuns pe mijloc spate, mos si baba. Cupe push-up incorporate in corset construit cu balene.

 

Rochie de cocktail conica cu maneci din dantela neagra Chantilly Cristallini. Rochie de cocktail confectionata din dantela Chantilly import Franta, tul poliamida, captuseala bumbac si crepe. Fusta conica, cordon drept din dantela Chantilly import Franta inserat in talie, slit mijloc spate. Sistem inchidere: fermoar ascuns pe mijloc spate, mos si baba. Rochia pe culoarea negru are fermoar cu cristale. Cupe push-up incorporate in corset construit cu balene.

 

Rochie Cristallini confectionata din dantela Chantilly, flori 3D taiate cu laser aplicate manual, broderie manuala cu aplicatii, tul elastic, captuseala vascoza pentru un plus de comfort. Fusta conica, captuseala vascoza pentru un plus de comfort, cordon drept inserat in talie, slit mijloc spate. Sistem inchidere: fermoar ascuns pe mijloc spate, mos si baba, nasture Swarovski.

otter.ro

 

Rochie de seara lunga pe un umar din stretch-crepe. Rochie de seara lunga confectionata din stretch-crepe. Fusta sirena, tiv evazat, slit frontal, trena. Sistem inchidere: fermoar ascuns pe mijloc spate, mos si baba.

 

Rochie de cocktail conica din dantela Cristallini Chantilly cu decolteu in V si spate decupat. Rochie de cocktail confectionata din dantela Chantilly import Franta, tul nude poliamida, captuseala bumbac si crepe pentru un plus de confort. Fusta conica, captuseala crepe pentru un plus de comfort, cordon drept din dantela Chantilly import Franta, slit mijloc spate. Sistem inchidere: fermoar ascuns pe mijloc spate, mos si baba, nasture Swarovski. Cupe push-up incorporate. Pentru o nota personalizata, fiecare rochie are mici diferente in decupajul dantelei, acest lucru oferindu-i un aspect unic.

 

Rochie de seara lunga din paiete cu slit frontal Colectia Cristallini Bloom. Rochie de cocktail din paiete cu slit frontal. Rochie de cocktail confectionata din paiete, tul elastic, captuseala bumbac satinat si vascoza pentru un plus de confort. Fusta conica cu falduri din paiete realizate manual, cordon drept din paiete inserat in talie, slit frontal. Sistem inchidere: fermoar ascuns pe mijloc spate, mos si baba. Cupe push-up incorporate in corset construit cu balene.

 

Rochie de cocktail conica din paiete cu tansparente de tul Cristallini Bloom 2016. Rochie de cocktail confectionata din paiete, tul nude poliamida, captuseala bumbac si vascoza pentru un plus de confort . Fusta conica, cordon drept din paiete inserat in talie, slit mijloc spate. Sistem inchidere: fermoar ascuns pe mijloc spate, mos si baba. Cupe push-up incorporate in corset construit cu balene.

 

Rochie de seara lunga cu peplum si bust cu broderie manuala Cristallini. Rochie de seara lunga confectionata din stretch-crepe, tul poliamida, broderie manuala cu aplicatii, captuseala bumbac. Fusta sirena, tiv evazat, captusita partial, peplum inserat in talie, trena. Cupe push-up incorporate.

 

Cristallini Rochie de seara lunga sirena cu aplicatii de broderie cusute manual. Rochie de seara lunga confectionata din stretch-crepe, tul nude poliamida, broderie manuala cu aplicatii, captuseala bumbac pentru un plus de confort. Fusta sirena, tiv evazat, cordon drept din stretch-crepe inserat in talie, trena. Sistem inchidere: fermoar ascuns pe mijloc spate, mos si baba. Cupe push-up incorporate.

 

Rochie Cristallini de seara lunga sirena din paiete cu transparente de tul. Rochie de seara lunga confectionata din paiete, tul nude poliamida, captuseala bumbac pentru un plus de confort. Fusta sirena, tiv evazat, captuseala vascoza pentru un plus de confort, cordon drept din paiete inserat in talie, trena. Sistem inchidere: fermoar ascuns pe mijloc spate, mos si baba. Rochie de seara stil sirena, cu paiete si cupe push-up incorporate in corset construit cu balene.

 

Rochie de cocktail conica din dantela Chantilly de inspiratie florala. Rochie de cocktail confectionata din dantela Chantilly import Franta, tul poliamida, captuseala crepe pentru un plus de comfort. Fusta conica, captuseala crepe pentru un plus de comfort, slit mijloc spate. Sistem inchidere: fermoar ascuns pe mijloc spate, mos si baba. Pentru o nota personalizata, fiecare rochie are mici diferente in decupajul dantelei, acest lucru oferindu-i un aspect unic.

 

Rochie de seara lunga cu peplum si bust cu aplicatii manuale Cristallini. Rochie de seara Cristallini confectionata din stretch-crepe, tul poliamida, broderie manuala cu aplicatii, captuseala din bumbac. Fusta sirena, tiv evazat, peplum inserat in talie, trena. Sistem inchidere: fermoar cu cristale pe ascuns pe mijloc spate, mos si baba. Cupe push-up incorporate.

 

Rochie de cocktail din voal matase si aplicatii manuale Cristallini. Rochie de cocktail confectionata din voal de matase naturala, tul elastic cu broderie manuala cu aplicatii, terminatie guta. Captuseala matase satinata . Sistem inchidere: mos si baba. Voal de matase 100% natural. Pentru o nota personalizata, broderia manuala a fiecarei rochii are mici diferente, acest lucru oferindu-i un aspect unic

 

Rochie de seara lunga cu slit frontal din paiete 3D Cristallini. Rochie de seara lunga confectionata din paiete 3D, captuseala vascoza. Fusta sirena, tiv evazat, captuseala vascoza pentru un plus de confort, cordon drept din paiete 3D inserat in talie, slit frontal, trena. Sistem inchidere: fermoar ascuns pe mijloc spate, mos si baba. Cupe push-up incorporate in corset construit cu balene.

 

Daca preturile magazinului vi se par prea piperate, va recomandam atunci oferta variata a magazinelor de buget ce comercialzieaza rochii de seara: DyFashion, FashionDays, Answear.ro sau rochiile de designer cu pret redus de la B-Mall.ro.

answear.ro