depurtat.ro

Rochii glamour, rochii de club, rochii de seara, rochii asimetrice sau cu croiala tip sirena, rochii extravagante si deosebit de sexy, orice rochie alegem sa purtam pentru o anumita ocazie sunt sunt ca o carte de vizita si ne caracterizeaza intr-o oarecare masura printr-un tipar, desi fiecare femeie este unică, în felul ei. Colectia de rochii a magazinelor Zonia, inpuff si StarShiners.

Cu putin efort putem fi originale, elegante si chiar glamorous. Putem fi acea aparitie spectaculoasa de la fiecare petrecere. Trebuie doar sa tinem cont de mici trucuri si de detalii semnificative, sa ne punem in valoare toate calitatile, sa ne evidentiem frumusetea naturala, pentru ca fiecare femeie este frumoasa in propiul fel iar prin purtarea unei rochii de ocazie nu facem altceva decat sa accentuam eleganta si aspectul placut, calitati native pe care le posedam. Totul, cu ajutorul unui articol vestimentar ce sta la rang de cinste in garderoba unei doamne, rochia de ocazie, prietena noastra sclipitoare.

yves-rocher.ro

Noi, fetele, suntem programate genetic sa ne dorim sa aratam impecabil iar acel look perfect stim cu toate cat de greu il obtinem. Dar ce ne facem atunci cand trebuie sa participam la un eveniment important, oficial sau semi-oficial, ocazie cu care in mod sigur va avea loc o parada a coafurilor, accesoriilor si bineinteles, a rochiilor de ocazie alese de doamnele si domnisoarele prezente? Nu exista nici o femeie care atunci cand este invitata la un asemnea eveniment sa nu doreasca sa se faca remarcata, sa iasa in evidenta si sa fie apreciata, motiv pentru care atentia pe care o acorda look-ului adoptat este considerabil marita si cuprinde orice detaliu, oricat de mic ar fi el.

Alegerea rochiei perfecte pentru o ocazie deosebita poate fi o lupta greu de dus pentru noi, mai ales avand in vedere marea de oferte, multitudinea de modele, nuante, materiale si alte asemenea criterii de selectie a unei rochii de ocazie elegante. Insa trebuie sa luam in calcul si alte aspecte cum ar fi tipul evenimentului la care participam, locatia unde se desfasoara, calitatea si rolul pe care il avem in desfasurarea petrecerii dar mai ales, de preferintele noastre, de modelul de rochie cu care ne identificam si despre care stim sau credem ca ne va avantaja.

Asa cum am mentionat, tipul evenimentului la care participam impune un anumit gen de tinuta. Putem opta pentru rochii de ocazie scurte care sunt potrivite unui party intr-un club, ori putem alege rochii de ocazie lungi, vaporoase, senzuale atunci cand participam la un eveniment semi-formal cum este o aniversare sau un botez ori o nunta intima. Pentru un eveniment ce se anunta a fi extravagant se preteaza sa alegem o rochie de seara, foarte eleganta, demna de o Prima Doamna.

flanco.ro/

Un alt aspect ce trebuie luat in considerare in alegerea unei rochii de ocazie este forma corpului nostru. Pentru fiecare tip de silueta, para, clespsidra, mar sau un alt tip, exista anumite modele de rochii de ocazie ce se potrivesc diferitelor siluete si mai ales, diferitelor dorinte si imagini mentale ale rochiei de ocazie, care trebuie sa fie nici mai mult nici mai putin decat PERFECTA. Astfel, putem opta pentru rochii extrem de elegante, extravagante chiar, pentru rochite scurte si dragalase, tip baby-doll sau alte asemenea modele, asimetrice, tip dropped waist, empire, a-line sau alte modele de rochii ce ne fac sa ne simtim increzatoare, comode in sensul de a fi constiente ca ceea ce purtam ni se potriveste dar este in ton si cu evenimentul la care participam.

Rochiile alese pentru o anumita ocazie sunt ca o carte de vizita, ele spun foarte multe despre noi, ne caracterizeaza intr-o oarecare masura. Cu putin efort putem fi originale, elegante si chiar glamorous.

answear.ro