depurtat.ro

Incaltamintea cu traditie in protejarea piciorului de la Dr. Scholl`s este acum in reducere. Si pentru ca mai este putin pana ce incaltamintea de vara va ocupa intreg pantofarul, recomandam mai jos papucii si sandalele profesionale de la Dr. Scholl`s ce vin cu o reducere substantiala de pret (de pana la 77%). Incaltaminte profesionala Dr. Scholl`s: Dr Scholl este un brand cautat in intreaga lume datorita incaltarilor foarte comode si sanatoase pentru picior, fiind create de catre un medic specialist.  Lista de produse este deosebit de variata, pentru alte modele si marimi de incaltaminte Dr. Scholl`s (inclusiv pentru copii si barbati) vizitati urmatoarele magazine online: FashionDays.ro, B-MallMy Closet, elefant sau Ready to Wear.

depurtat.ro

Papuci si Sandale Dr Scholl’s

Papuci profesionali Dr. Scholl`s cu bareta

Papuci albi profesionali Dr Scholl. Papucii sunt decupati in partea din fata si au o bareta decorativa cu o catarama. Asa cum ne-a obisnuit incaltamintea de la Dr. Scholl sunt deosebit de comozi si totodata simpli

Papuci profesionali Dr. Scholl

Papuci albi profesionali Dr Scholl`s. Papucii sunt decupati in partea din fata si au o bareta decorativa cu o catarama. Asa cum ne-a obisnuit incaltamintea de la Dr. Scholl`s sunt deosebit de comozi si totodata simpli, ideali pentru persoanele ce prin natura meseriei lor (dar nu numai) sunt nevoiti sa isi petreaca multe ore in picioare (doctori, asistente, educatori sau de ce nu mamici).

Papuci Dr.Scholl`s casual piele intoarsa

Papucii Dr. Scholl Gomeri de culoare neagra sunt confectionati din piele intoarsa si lacuita, au branturi si talpa din cauciuc.

Papuci negri Dr.Scholl din piele

Papucii Dr. Scholl`s Gomeri de culoare neagra sunt confectionati din piele intoarsa si lacuita, au branturi si talpa din cauciuc. Deosebit de comozi si simpli, se pot purta la tinute casual sau smart casual de vara.

Papuci Dr.Scholl`s piele naturala

Papucii negri cu talpa groasa Dr Scholl sunt confectionati in intregime din piele naturala, decupati in partea din fata si au barete unite intre ele.

Papuci comozi din piele naturala Dr Scholl

Papucii negri cu talpa groasa Dr Scholl`s sunt confectionati in intregime din piele naturala, decupati in partea din fata si au barete unite intre ele. Deosebit de comozi si simpli, se pot purta la tinute casual de vara.

otter.ro

Sandale cu toc gros Dr. Scholl`s

Sandalele Dr. Scholl din piele naturala sunt deosebit de comode, simple si in acelasi timp elegante, se pot purta la tinute casual sau elegante de vara.

Sandale Dr Scholl elegante din piele naturala

Sandalele bej cu toc gros Dr Scholl`s sunt confectionate din piele naturala, decupate in fata si au o bareta reglabila, in partea din spate. Tocul este de 3,5 cm. Sandalele Dr. Scholl sunt deosebit de comode, simple si in acelasi timp elegante, se pot purta la tinute casual sau elegante de vara.

Sandale casual de vara Dr. Scholl`s

Sandalele Dr Scholl Ruk sunt sandale de vara confectionate din piele naturala si panza si au branturi si talpa de cauciuc. Sunt deosebit de comode si simple, se asorteaza la o tinuta casual de vara.

Sandale de vara din piele naturala Dr Scholl

Sandalele Dr Scholl`s Ruk sunt sandale de vara confectionate din piele naturala si panza si au branturi si talpa de cauciuc. Sunt deosebit de comode si simple, se asorteaza la o tinuta casual de vara.

Sandale de vara sport Dr. Scholl`s

Sandale bej cu talpa groasa Dr Scholl, sport

Sandale bej cu talpa groasa Dr Scholl Sport

Sandale bej cu talpa groasa Dr Scholl`s Starlit sunt sandale casual sport decupate in partea din fata si in laterale si au barete. Sunt confectionate din piele naturala si laminata. Comode si simple, forma ce permite miscarea cat mai naturala anatomica si ergonomica, se pot purta la tinute casual sport de vara.

Sandale cu toc comode Dr. Scholl`s

Sandale cu toc Dr Scholl. Sunt confectionate din piele cerata si au branturi si tocul de 7 cm. Deosebit de comode si simple, se asorteaza la o tinuta smart casual sau eleganta de vara.

Sandale cu toc Dr. Scholl piele cerata

Sandale cu toc Dr Scholl`s. Sunt confectionate din piele cerata si au branturi si tocul de 7 cm. Deosebit de comode si simple, se asorteaza la o tinuta smart casual sau eleganta de vara.

Magazine sandale Dr Scholl’s

Lista de produse este deosebit de variata, pentru alte modele si marimi de incaltaminte Dr. Scholl`s (inclusiv pentru copii si barbati) vizitati urmatoarele magazine online: FashionDays.ro, B-MallMy Closet sau Ready to Wear.

answear.ro