depurtat.ro

Papusile Bratz s-au nascut la In 1 iunie 2001 si au devenit foarte populare, fiind cele mai vandute papusi in tari ca Franta, Spania, Italia si Marea Britanie. In Romania, papusile Bratz pot fi cumparate de la Elefant, Nichiduta, eMAG.ro si BestKIDS. Papusile celebrei case de moda americane MGA Entertainment, Bratz s-a bucurat de un mare succes iar linia de papusi a fost extinsa pe diverse ramuri precum filme seriale, albume de muzica, filme, jocuri video si aceste jocuri online minunate. Yasmin, Cloe, Jade si Sasha sunt nume foarte bine cunoscute de catre fetele tinere pentru personalitatea lor. Papusile Bratz sunt unele din cele mai apreciate papusi din intreaga lume, aceasta notorietate a lor a fost adusa de catre stilul vestimentar.

vezi colectia de Papusi Bratz

yves-rocher.ro

Bratz Boutique

Jucaria cu papusile Bratz, Bratz Boutique include stativ pentru manechin si stativ pentru papusa, o asa de marcat cu scaner sonor. Include papusa Bratz, imbracaminte de plus, 1 pereche de pantofi sau botine in plus, ochelari de soare, plasa de cumparaturi, geanta, 2 perechi de cercei si alte accesorii. Pachetul se transforma intr-un boutique pentru papusa ta.

Papusile Bratz – Yasmina

Yasmina din seria de jucarii cu Papusile Bratz In the Wild. Fiecare papusa vine cu propriul sau animal de companie și accesorii cum ar fi un sac de voiaj elegant și biberon pentru hrănirea animalutului. Varsta recomandata: peste 3 ani.

Rochia si tiara Yasminei lumineaza. Cu ochelarii 3D din pachet poti vedea lumini holografice pe rochie si tiara. Sunt incluse accesorii ca: geanta, cercei si perie. Yasmina Funk and Glow.

Papusile Bratz – Cloe

Papusa Bratz Cloe din seria de Papusi Bratz In the Wild. Fiecare papusa vine cu propriul sau animal de companie și accesorii cum ar fi un sac de voiaj elegant și biberon pentru hrănirea animalutului.

Papusa Bratz Funk and Glow Cloe cu rochie si tiara ce lumineaza. Cu ochelarii 3D din pachet poti vedea lumini holografice pe rochie si tiara. Sunt incluse accesorii ca: geanta, cercei si perie.

epantofi.ro

Papusa Bratz Love Jade

Papusa Love Jade din seria de Papusil Bratz In the Wild. Fiecare papusa vine cu propriul sau animal de companie și accesorii cum ar fi un sac de voiaj elegant și biberon pentru hrănirea animalutului.

Papusa Bratz Funk and Glow Jade Love cu rochie si tiara ce lumineaza. Cu ochelarii 3D din pachet poti vedea lumini holografice pe rochie si tiara. Sunt incluse accesorii ca: geanta, cercei si perie.

Papusile Bratzillaz

Fă cunoştinţă cu Bratzillaz!, păpuşile care te încântă şi te… descântă! Ele sunt cele mai şic vrăjitoare, cu cele mai trăsnite şi mai rafinate ţinute. Intră în lumea lor fantastică şi plină de farmec! Bratzillaz! sunt singurele păpuși de moda, care permit fetelor sa isi intre in misterioasa lume a vraijtoarelor, fiecare papusa propriul stil cu puteri speciale!

Bratzillaz Jade J’Adore adoră tot ceea ce ţine de dragoste şi are puterea de a vindeca inimile frânte!

Bratzillaz Meygana Broomstix e o prezenţă elegantă oriunde s-ar duce, iar asta îi place la nebunie!

Bratzillaz Cloetta Spelletta este întruchiparea farmecului şi dovada vie că fiecare personalitate are două laturi.

Bratzillaz Yasmina Clairvoya vede tot şi ştie tot! Ea îţi va arăta ce îţi rezervă viitorul.

Bratzillaz Sashabella Paws adoră să comunice cu animalele de pretutindeni şi este cea mai bună prietenă a lor!

In Romania, papusile Bratz pot fi cumparate de la Elefant, Nichiduta, eMAG.ro si BestKIDS.

answear.ro