depurtat.ro

Jucariile sau seturile de constructie de la Meccano ajuta la dezvoltarea creativitatii si a indemanarii copiilor. Mai multe modele de jucarii de asamblat Meccano in aceasi cutie. Veti regasi zeci de seturi de constructie Meccano, fiecare cutie cu mai multe modele de jucarii, cu motor sau fara motor, masinute, avioane, utilitare, elicoptere, etc. pentru copii de la 3 la 5 ani, de la 5 la 8 ani, de la 9 la 99 in ofertele magazinelor online eMAG.ro, aliexpress, Nichiduta, Noriel, Elefant, BestKids.ro și Cărturești.

Seturile Meccano reprezintă o alternativă mai ieftină la seturile LEGO, mai scumpe, devenite deja mult prea înclinate spre a promova personaje Hollywoodiene.

Seturile de constructie Meccano

yves-rocher.ro

Set constructie Meccano – 25 de masinute cu motor

Set MECCANO 25 modele cu Motor Set de constructie Meccano cu piese din plastic si metal. Permite constuirea a cel putin 25 de modele ilustrate in manual: dragster, motococleta, ATV, elicopter, motostivuitor, etc. Pot fi realizate modele independente de instructiuni! Nu include baterii. (necesita 2 baterii AA/LR6). Setul contine 260 de piese, motor electric de 3V si chei pentru montaj.

Set MECCANO 25 modele cu Motor Set de constructie Meccano cu piese din plastic si metal.

Set de constructie Meccano cu motor

mergi la magazinul online

Jucarie de constructie Meccano – Multimodels

Set de constructie Meccano Multimodels cu piese din plastic si metal. Permite construirea a cel putin 2 modele (ilustrate). Setul contine peste 60 de piese si chei pentru montaj.

Set de constructie Meccano cu piese din plastic si metal

Set Meccano 2 modele

mergi la magazinul online

Set constructie 3 modele Meccano – Motocicleta

Joc de constructie Meccano Motocicleta cu atas. Se pot construi 3 modele diferite de jucarii (nu simultan). Contine:65 piese din plastic flexibil. Varsta pentru copii peste 5 ani.

Joc de constructie Meccano Motocicleta cu atas. Se pot construi 3 modele diferite de jucarii (nu simultan)

Set jucarie de constructie Meccano

mergi la magazinul online

Jucarie de asamblat Meccano – Elicopter

Joc de constructie Meccano Elicopter. Se pot construi 4 modele diferite de jucarii (nu simultan). Contine:109 piese din plastic flexibil. Varsta: 4+

Joc de constructie Meccano Elicopter. Se pot construi 4 modele diferite de jucarii

Jucarie de asamblat Meccano Elicopter

mergi la magazinul online

flanco.ro/

Jucarie Meccano – 5 modele de masini

Setul de constructie Meccano 5 module contine 110 de piese din metal flexibil, cu ajutorul carora se pot asambla 5 modele diferite de masini, dar nu simultan. Setul ofera copilului dumneavoastra posibilitatea de a-si construi propriile jucarii. Set de constructie recomandat copiilor cu varsta peste 5 ani.

Setul de constructie Meccano 5 module contine 110 de piese din metal flexibil, cu ajutorul carora se pot asambla 5 modele diferite de masini, dar nu simultan.

Jucarie Meccano 5 modele de masini

mergi la magazinul online

Jucarie Meccano – 7 modele de construit

Set joc de constructie Meccano. Se pot crea 7 modele diferite de masini (nu simultan). Contine; 190 piese. Varsta recomandata: pentru copii peste 8 ani.

Set joc de constructie Meccano. Se pot crea 7 modele diferite de masini

Jucarie de constructie Meccano – 7 modele

mergi la magazinul online

Set constructie Meccano – 10 modele

Set joc de constructie Meccano. Se pot crea 10 modele diferite de masini. Contine; 190 piese. Pentru copii cu varsta 8 ani +

Set joc de constructie Meccano. Se pot crea 10 modele diferite de masini

Set constructie Meccano 10 modele

mergi la magazinul online

Set constructie Meccano – 15 modele

Set joc de constructie Meccano. Se pot crea 15 modele diferite de masini(nu simultan). Contine: 250 piese. Control prin cablu si angrenaje mecanice. Varsta: 8+

Set joc de constructie Meccano. Se pot crea 15 modele diferite

Set de asamblat Meccano 15 modele

mergi la magazinul online

Set constructie Meccano – Formula 1

Set de constructie Meccano cu piese din plastic flexibil. Setul contine peste 110 piese. Se pot crea 5 modele de masinute din Formula 1.

Set de constructie Meccano cu piese din plastic flexibil. Setul contine peste 110 piese. Se pot crea 5 modele de masinute din Formula 1.

Set constructie Meccano Formula 1

Seturile de constructie Meccano

Vezi mai multe modele și caută cele mai mici prețuri la seturile de jucării Meccano în magazinele: eMAG.ro, aliexpress, Nichiduta, Noriel, Elefant, BestKids.ro și Cărturești.

answear.ro