Hello Kitty este prezentă  în peste 500 + Magazine Sanrio în întreaga lume iar anul trecut s-a bucurat de peste 5 miliarde de dolari  vânzări cu amănuntul la nivel mondial. Sanrio-Hello Kitty este prezent  în  Bucuresti și au fost  demarate lucrările pentru  deschiderea de noi magazine în marile orașe din tara. Apărută în România în luna  Martie 2003, sub sloganul “Niciodată nu poți spune că ai prea mulți prieteni”, Sanrio-Hello Kitty colecționează peste 2000 de produse dedicate special domnișoarelor și doamnelor ce au în comun prietenie, iubire, recunoștință și stil. Brand-ul care aduce  zâmbete în lume din anul 1960 sub sloganul “cadouri mici, zâmbete mari” prin intermediul produselor cu prețuri cuprinse între 0.50 dolari și 50.000 dolari. Adresată inițial copiilor și adolescentelor Hello Kitty “atinge” toate categoriile de consumatori, regăsindu-se într-o  gamă foarte largă de produse de la rechizite până la obiecte de lux. Cel putin asa se identifica magazinul fizic deschis in majoritatea mall-urilor. In online insa … cei ce se denumesc drept reprezentantii oficiali Sanrio au dat cu bata in balta, in fine nu acesta este scopul prezentului articol, nu de unde sa nu cumperi articole Hello Kitty, ci unde gasesti articole de imbracaminte, accesorii pentru fetite sau pentru decorarea camerei copilului Hello Kitty in Romania 

Hello Kitty in Romania

 

din pacate experiente negative

Daca pana acum am vorbit de produsele Hello Kitty si faptul ca au ajuns in Romania, as mai dori sa fac cateva mentiuni: Magazinul deschis in Romania se bazeaza pe faptul ca au aceasta licenta Sanrio, licenta pe care o veti plati cu varf si indesat … Iar atunci cand vorbesc de licenta Hello Kitty, sa nu credeti ca restul de produse de pe piata nu ar avea-o, de exemplu puteti gasi si la emag, Club Chic, Bon Prix (ceea ce nu inseamna ca ar fi contrafacute) sau ati putea comanda direct de pe amazon sau de ce nu, la preturi foarte mici, direct din China, cu transport de cele mai multe ori gratuit de pe aliexpress. Desi au fost rare situatiile in care am avut comentarii negative la adresa unor produse prezentate, ei bine pretul la care puteti cumpara produsele Hello Kitty in Romania de la mykitty.ro.

Va prezentam mai jos (se pare ca de dragul artei) cateva modele din colectia de slapi si papuci pentru plaja cu simpatica pisicuta Hello Kitty.

 

Papuci de plaja Hello Kitty

Papuci de plaja Hello Kitty

Slapi de plaja Hello Kitty bleu

Slapi de plaja Hello Kitty bleu

Slapi pentru plaja Hello Kitty 37-38

Slapi pentru plaja Hello Kitty 37-38

Slapi Hello Kitty Originali

Slapi Hello Kitty Originali marime 38

Articole de casa, imbracaminte, incaltaminte si accesorii Hello Kitty vei gasi in online la magazinele: eMAGClub ChicBon Prix si MyKitty.