depurtat.ro

Spumini este o spumă de modelat nouă, cu totul specială, super fină și pufoasă. Are o textură ușoară și elastică, oferind o plăcere tactilă deosebită. Spuma de modelat se întărește la aer în 24 ore menținându-și textura mătăsoasă și toate detaliile mici. Cu Spumini Kit-ul spuma de modelat puteti pastra amprenta mânuței sau a talpei bebelușului în formă de tablou care poate fi agățat pe perete sau așezat pe masă cu ajutorul suportului. Conținut: spumă de modelat, un carton ramă pentru amprentă, un agățător, un suport ramă, bucăți de bandă dublu-adezivă.

yves-rocher.ro

flanco.ro/

Daca sunteti proaspeti parinti sau doriti sa faceti un cadou unor proaspat parinti, ajutati-i sa nu uite ca in euforia acestor momente unice, sa pastreze amprenta bebelusului. Kitul Tablou sau Rama foto cu amprenta bebelusului este un moft, ar zice unii. Noi, care suntem parinti zicem ca este ca si o poza, un mijloc de a ne pastra amintirile. Si ca orice astfel de lucru, valoarea sa va creste in timp. Veti simti acest lucru nu mai tarziu de 4-5 anisori cand ii veti arata copilasului crescut deja cat de mic era piciorusul sau cat de delicata manuta sa. Kitul Tablou sau Rama foto cu amprenta bebelusului nu sunt foarte scumpe, insa valoarea lor este pentru fiecare in parte incomensurabila.

Spuma de modelat Spumini pentru a lua amprenta mainii si a piciorului bebelusului poate fi folosit doar de către adulți și se recomandă utilizarea pentru 3 și 12 luni. O gasiti la eMAG.

answear.ro