depurtat.ro

Evolio Evotab Fun. O tableta cu GPS si Transmitator FM incorporat. On the Go: cea mai ușoară și cea mai subțire tabletă românească. Evotab  este cea mai usoara si mai plata tableta in acest moment, iar autonomia este mai mare decat a oricarui dispozitiv de tip notebook sau tableta, nu mai vorbim de iPad! Sistemul de operare Android cu care este echipata aceasta tableta permite accesul intr-un spatiu virtual numit Android Market populat cu aplicatii si jocuri. In momentul de fata sunt disponibile peste 250 000 ! iar numarul acestora creste exponential de la luna la luna. Conectarea la Internet sa face fie prin Wi-Fi-ul integrat sau prin 3G !

vezi cel mai mic pret Evotab FuneMAG | altex | marketonline | azerty |

depurtat.ro
Evolio Evotab Fun. O tableta ieftina cu GPS si Transmitator FM incorporat

Evolio Evotab Fun. O tableta ieftina cu GPS si Transmitator FM incorporat

Cu un design elegant, o grosime de doar 9,5 mm și o greutate de 330 gr., tableta Evotab Fun devine accesoriul tău preferat acasă, în mașină sau atunci când ieși cu prietenii. Detaliile o fac specială: textura plăcută la atingere a materialelor folosite în producție, precum și combinația inteligentă de culori – gri metalic mat și negru – o deosebesc de celelalte tablete din aceeași categorie.

Ce recomanda Evolio Evotab Fun?

In primul rand pretul. Evolio Evotab Fun este o tableta cu pret mic pentru ceea ce ofera! Este o tableta ce vrea sa aduca in atentia utilizatorilor brandul Evolio, si faptul ca acesta se descurca bine nu doar unde s-au consacrat, in industria de netbook-uri sau sisteme GPS. Si pana la urma ce este aceasta tableta? Evolio Evotab Fun Un “aproape netbook” la pretul unui dispozitiv GPS auto! Lasam la o parte GPS-ul si Transmitatorul FM care vin ca un bonus la aceasta tableta, si adaugam caracteristicile care o fac una dintre cele mai cumparate tablete romanesti: 1GB DDR3 pentru ca aplicatile sa functioneze lin si fara lag, 8GB memorie Flash pentru spatiu suficient de stocare, posibilitatea conectarii unui microSD de pana la 32GB pentru ca in calatoriile tale sa ai parte de experiente media imbunatatite, conexiune la internet Wireless si posibilitatea adaugarii unui dongle 3g.

 

vezi cel mai mic pret Evotab FuneMAG | altex | marketonline | azerty |

 

Iar daca adaugam si accesoriile incluse: suport auto pentru tableta, incarcatorul de priza dar si incarcatorul auto, ne facem o idee destul de  buna astfel incat sa putem raspunde afirmativ la intrebarea: Merita sa cumpar aceasta tableta? Adaugam mufa HDMI pentru a putea conecta Evotab Fun la TV oriunde am merge, mufa pentru casti “normale” jack de 3,5mm si slotul mini USB (cu cablul de date inclus) pentru conectarea la PC si avem un pachet complet si util pentru calatoriile de familie. Un simplu calcul: GPS auto (app 200 lei) incarcatorul auto (20 lei), transmitatorul FM (30 lei) ne duc la concluzia ca vom cumpara o super tableta cu rezolutie generoasa la un pret de 200 lei.

O tableta ideala pentru copii acasa si pentru tine in masina!

 

Navigația GPS

Datorită receptorului GPS încorporat, Tableta Evolio EvoTab Fun poate fi utilizată pe post de sistem de navigaţie, inclusiv în momentul în care nu ai acces la Internet. Astfel, nu trebuie să mai porți grija folosirii unui sistem de navigație GPS separat de tabletă, aceasta din urmă asigurându-ți condițiile necesare petrecerii unui timp cât mai plăcut la volan. Tableta vine echipată cu suport parbriz, încărcător mașină, încărcător priză, cablu date USB – Mini USB.

otter.ro
Tableta Evolio EvoTab Fun poate fi utilizată pe post de sistem de navigaţie, înclusiv în momentul în care nu ai acces la Internet.

Tableta Evolio EvoTab Funcu GPS integrat

 

Procesor grafic Quad Core

Tableta este echipată cu cel mai rapid procesor grafic existent în acest moment pe un dispozitiv multimedia. Mai exact, procesorul permite vizualizarea fotografiilor, filmulețelor și aplicațiilor tale la o viteză mult mai mare față de procesoarele obișnuite, cu un consum mai mic de energie! Practic, autonomia tabletei devine mai mare, ajungând la 7 ore de folosire continuă.

 vezi cel mai mic pret Evotab FuneMAG | altex | marketonline | azerty |

 

Android 4.0 – Ice Cream Sandwich

Evotab Fun folosește în prezent cel mai popular sistem de operare folosit pe tablete PC, Android 4.0, cunoscut și ca Android Ice Cream Sandwich. Tableta beneficiază de update și upgrade de OS atunci când sursele actualizărilor sunt declarate disponibile în mod oficial.

Tableta Evolio Evotab Fun

Tableta Evolio Evotab Fun

 

Transmițător FM

Transmițătorul FM încorporat permite ascultarea fișierelor audio (filme, muzică etc) direct de pe tabletă prin intermediul stației audio din mașină sau de acasă, creând astfel condițiile unui sistem Home Cinema la îndemâna ta. Tot ce trebuie sa faci este sa pornesti tableta si sa cauti frecventa postului de radio creat ad-hoc cu tableta la radioul masinii. Nu vei avea nevoie astfel sa cheltui bani, timp si sa iti mutilezi bordul masinii cu un nou casetofon auto cu mp3.

Conexiune HDMI. Conexiunea HDMI permite transmiterea “în oglindă” a conținutului de pe tabletă pe orice sistem audio-video ce prezintă conexiune HDMI. De exemplu, poți vedea cel mai nou videoclip al formației tale preferate ce rulează pe tabletă direct pe ecranul tău TV. Conexiune Wi-Fi. Cu Evotab Fun ai acces la servicii Internet prin conexiune Wi-Fi oriunde este disponibilă o astfel de rețea. De asemenea, poți naviga pe Internet și prin intermediul unui modem de internet conectat direct la tableta Evolio EvoTab Fun.

Multiple modalitati de conectare la Internet cu Tableta Evotab Fun

Modalitati de conectare la Internet cu Evotab Fun

 

Aplicații customizate si alte sute de mii Android

Aplicațiile preinstalate PresaOnline și Evobook, aplicații proprii bradului Evolio, întregesc funcțiile multimedia ale tabletei. Cu aplicația PresaOnline citești în timp real știri din toate categoriile, extrase din ziarele tale preferate. Ai acces la presa locală, ziare, la cursul valutar și la prognoza meteo și, în plus, dacă ai o știre o puteți împărtăși cu noi. Cu aplicația Evobook poți citi și achiziționa cărțile din domeniile tale preferate.

 

vezi cel mai mic pret Evotab FuneMAG | altex | marketonline | azerty |

 

answear.ro