depurtat.ro

Apple reface complet iPhone-ul prin noi caracteristici si design, punand accent in primul rand pe corectiile sugerate de utilizatorii variantelor anterioare, prin urmare putem spune ca iPhone 5 este cu siguranta cel mai bun iPhone de pana acum, fiind in topul smartphone-urilor de pe piata din punct de vedere al specificatiilor tehnice.

Noul design iPhone 5, este modificat, de altfel nu prea ai cum sa gasesti vreun lucru sau caracteristica la care nu s-a modificat ceva fata de variantele anterioare.  Poate nu are cel mai mare display de pe piata sau bateria cu durata de functionare cea mai lunga, fiind un pic sub Samsung Galaxy S3 de exemplu, insa, frumusetea si performantele iPhone5 sunt date de echilibrul hardware si software, toate specificatiile acestuia fiind in top, si cu greu ai putea sa gasesti ceva ce nu te-ar satisface de la un smartphone high-end, performant. E greu de crezut ca un telefon atat de subtire ar putea oferi atat de multe caracteristici: un ecran mai mare, un cip mai rapid, cea mai recenta tehnologie wireless, o camera iSight de 8MP si mai multe. Toate intr-o carcasa din aluminiu frumos proiectata si realizata cu un nivel de precizie fara precedent. iPhone 5 il gasiti in oferta cel.ro, evomag.ro, altex.ro si la emag.

depurtat.ro

Acum iPhone are 4G LTE si un ecran mai mare, OK nu cel mai mare, dar si camera a fost imbunatatita, difuzorul pentru a asigura o mai buna calitate a sunetului a fost upgradat, sistemul de operare optimizat si debug-uit, tocmai ca acest device sa fie performant si in anii urmatori.  Chiar daca display-ul este mai mare fata de iPhone 4S, iPhone 5 este mult mai usor, chiar daca este mai lung si are ecranul mai mare. Cu toate acestea, iPhone 5 nu arata dramatic diferit fata de iPhone 4. De fapt, se pare ca este mai mult o fuziune de iPhone cu iPad si un design MacBook. iPhone 5 are o grosime de doar 7.6 milimetri si cantareste doar 112  grame. Este cu 18% mai subtire si mai usor cu 20% decat iPhone 4S. Singura cale de a atinge un asemenea design este luarea in considerare a fiecarui detaliu, inclusiv detaliile pe care nu le vedeti. Aceasta nu este doar un ecran mai mare. E un Retina Display mai mare. La 326 de pixeli pe inch are o densitate de pixeli atat de mare incat ochiul nu poate distinge pixelii individuali. Si cat de uimitoare este Retina Display de pe iPhone 4S, aceasta va ofera cu 18% mai multi pixeli pentru o impresionanta rezolutie de 1136 x 640. De asemenea culorile primesc un impuls, saturatia culorilor este 44% mai mare decat inainte. Deci, cu iPhone 5, jocurile pe care le joci, cuvintele pe care le cititi, imaginile pe care le vedeti si de aplicatiile pe care le iubiti arata si se simt incredibil de vii si realiste. Pentru marele moment de divertisment, iPhone 5 va permite sa urmariti video HD in format widescreen, in toata splendoarea sa, fara letterboxing.

otter.ro

Este super rapid, aplicatiile sunt la nivel maxim dar camera foto mai ales pe timp de noapte este destul de slaba in comparatie cu rivalul Samsung, dar caliatea de vorbire este clara fara intreruperi poti face multe lucruri multitasking merge perfect si de asemenea semnalul audio si wi-fi-ul este perfect.

Diferenta iPhone 5 vs iPhone 4

Pe langa caracteristicile deja cunoscute, greutatea scazuta plus noile casti care se aud excelent si alte imbunatatiri pe care le aduce Iphone 5 vor fi de ajuns pentru anumite persoane care au Iphone 4s sa treaca la Iphone 5. Pro: Este mult mai usor decat iphone 4s , marginile telefonului sunt mult mai frumos conturate decat la modele anterioare , spatele de la 5 arata mult mai bine decat cel de la 4s care este din sticla … Bateria tine la fel ca la modelul 4s.

In schimb marea diferenta este la casti .Castile sunt cu mult peste cele vechi , au bass , au inalte , sunetul se aude foarte clar , sincer nu am auzit sunet mai clar in niste casti de dimensiunea aceastora. Contra: Bateria nu tine mai mult ca la modelul 4s , spatele se zgarie relativ usor mai ales marginile telefonului (la modelul black se observa si cea mai mica zgarietura).Nu mai are senzorul de verificare daca telefonul a luat contact cu apa in jackul de la casti ori cel prezent in mufa de incarcare …

answear.ro