Va recomandam Trotineta Worker Fliker 3… este deosebit stabila, copilul va merge mai bine cu ea decat cu cea mica “clasica”… putand fi folosita atat in forma fixa cat si in forma flexibila in care ghidonul se misca precum si cele doua parti laterale din spate, folosindu-si intreg corpul pentru echilibru, directie si viteza, mersul cu trotineta va fi astfel un adevarat sport complet pentru toti muschii. Deoarece suporta pana la 75 kg poate fi folosita si de adolescenti…sau chiar de parintii mai sportivi din fire.

Fliker este o trotinetă uimitoare, care funcţionează extrem de uşor prin simpla mişcare a şoldurilor. Fliker este distractiv, uşor de contolat, este fluent şi de ce nu interesant! Worker Fliker 3 este numele celei mai noi inventii in materie de trotinete! Fliker 3 este super distractiv si incitant. Miscarile lui sunt foarte usoare si netede. Utilizatorii experimentati sunt in masura sa faca cu acest Fliker 3 trucuri incredibile. Trotineta Worker Fliker 3 – satisface cele mai înalte standarde de proiectare si siguranţă, certificat de Custom, sub rezerva celor mai stricte standarde europene EN-71 si germane TÜV-GS. Poate fi cumparata online de la eMAG, un magazin de referinta atunci cand cauti echipamente, imbracaminte, incaltaminte, accesorii si vehicule pentru sportul tau preferat, fie el pe roti, de apa, cu mingea sau de ce nu de camping si pescuit.

Trotineta a fost conceputa pentru copii mai mari de 7 ani, manerele ergonomice absorb vibratiile si se potrivesc perfect în mâna copilului. Datorita sistemului de frânare Grip va avea tehnologia pentru a opri întotdeauna în condiţii de siguranţă, evitand răsturnarea. Trotineta Worker Fliker 3, poate ajunge usor la viteza de 20 de km pe ora, iar cablul din otel si rotile din poliuretan ofera o fiabilitate si rezistenta la uzura sporita.

Mai multe informatii:

  • dimensiuni : 103x63x100cm
  • adunat: 100x25x38cm
  • greutate: 8,4 kg
  • cadru din otel
  • roti : 145mm, Polyurethane (PU)
  • sarcina maxima admisa :75kg

Trotineta Fliker poate fi cumparata online de la eMAG, un magazin de referinta atunci cand cauti echipamente, imbracaminte, incaltaminte, accesorii si vehicule pentru sportul tau preferat, fie el pe roti, de apa, cu mingea sau de ce nu de camping si pescuit.