Cum pregătirile de Crăciun sunt aşteptate cu nerăbdare de întreaga familie, vă prezentăm câteva sugestii pentru decorarea bradului, casei și grădinii. Ocolul lumii într-o carte numai bună de pus sub brad, în seara de ajun… Enciclopedia Crăciunului este o alegere deosebită pentru serile tale de relaxare în timpul Crăciunului. Crăciunul înfierbantă de veacuri imaginaţia oamenilor, care au creat mii de obiceiuri şi de obiecte pentru a sărbători Naşterea Domnului. Enciclopedia Craciunului face un inventar irezistibil al acestora. În articole bine documentate, care ne poartă în vremuri apuse, dar şi în prezent, volumul trece în revistă filme, cărţi şi cântece care au înveselit atmosfera magică a Crăciunului. Pentru farmecul lui stau mărturie şi ilustrațiile.

Carti despre Craciun

Enciclopedia Crăciunului este o alegere deosebită pentru serile tale de relaxare în timpul Crăciunului. Crăciunul înfierbantă de veacuri imaginaţia oamenilor, care au creat mii de obiceiuri şi de obiecte pentru a sărbători Naşterea Domnului. Enciclopedia Craciunului face un inventar irezistibil al acestora. În articole bine documentate, care ne poartă în vremuri apuse, dar şi în prezent, volumul trece în revistă filme, cărţi şi cântece care au înveselit atmosfera magică a Crăciunului. Pentru farmecul lui stau mărturie şi ilustrațiile.

Ştiai că în Germania şi în America, „murătura de Crăciun” nu este o murătură… În Anglia, „mâţa-n colţ” nu este o pisică ce stă în colţ… În unele regiuni din Franţa, darurile nu sunt aduse de Moş Crăciun, ci de Tante Aria… În Italia, Crăciunul este vestit şi azi de zamponari în costum tradițional… În Mexic, copiii trebuie să pună mâna nu numai pe daruri, ci și pe pinata… Cartea costă 78,9 lei, însă beneficiază de o reducere de 38% la Editura Nemira, preț final 48,9 lei.

CITESTE SI:  Tapete ieftine la pret dar ce creaza trenduri

Impodobeste bradul de craciun - Idei creative - carti
Cum bradul este ornamentul principal de Crăciun, această carte vă prezintă mai multe idei pentru a vă confecţiona singuri ornamente, precum şi diferite stiluri de decorare a bradului,  diferenţiate în funcţie de culorile alese. Pe lângă clasicul roşu, cartea vă propune brazi decoraţi în portocaliu, violet, alb şi argintiu. Anumite ornamente – de exemplu săculeţul aromat sau cel cu nuci aurite – sunt potrivite şi pentru a le oferi în dar celor dragi. În cazul în care nu veţi avea un brad de Crăciun, veți găsi idei pentru crearea atmosferei de sărbătoare chiar şi fără el. Pe lângă acestea, veţi afla cum să transformaţi globurile gata cumpărate în piese unicat. O puteți cumpăra cu 12,9 lei atât de la eMAG cât și de la Libris.

Impodobeste pomul de Craciun cu ingerasi, reni si oameni de zapada

6 Brăduţi: 36 lei, 6 Îngeraşi 28 lei, 6 reni 37 lei, 6 x Moş Crăciun 34 lei (eMAG)

În acest an veţi avea cel mai frumos pom de Crăciun, datorită acestor decoraţiuni în stil Christmas Time!  Fiind foarte bine realizate, puteţi alege doar un model sau le puneţi pe toate în braduţ! Realizate din material rezistent şi textil. Fiecare măsoară aproximativ 8 x 8 x 4 cm. 

Decoratiuni din lemn pentru Craciun

Set de 12 ornamente pictate pentru bradul de Crăciun, din lemn. Dimensiuni set: 15,5 x 13,6 x 2 cm. Dimensiuni medii ornament: 3 x 3 x 1,5 cm. La bonami costă 15 lei.

Globuri ieftine din sticla de Craciun

Strauss, set de 24 de globulețe din sticlă de culoare roșie, verde sau auriu. Dimensiuni: 2cm diametru. Preț 14,1 lei la eMAG.La același preț puteți cumpăra seturi de 15 globuri de brad, cu diametru de 3cm.

Ornamente pentru impodobit bradul de Craciun

16 ornamente care te vor ajuta să împodobești pomul de Crăciun, prezentate în cutie de plastic transparentă. Steluțe, conuri de brad, globulețe, cadouri și mini tobe vor străluci în bradul tău. Dimensiuni: cutie: 10 x 10 x 10,2 cm, ornamente: 3 cadouri – 2.5 x 2.5 x 2.5 cm; 3 globulețe cu diametrul de 3 cm; 4 steluțe – 3.5 x 3.5 cm; 3 conuri – 4 x 4 cm și 3 tobe – 2.5 x 2.5 cm. 12 lei la bonami.

CITESTE SI:  Decoratiuni de brad, camera si casa si alte articole si cadouri de Craciun

Lumanare sub forma de sticla de vin

O lumânare parfumată cu formă şi dimensiuni ale unei sticle de vin. O idee ingenioasă de cadou pentru o gazdă, sau element central al unei mese cu invitaţi. Lumânarea este parfumată şi arată exact ca o sticlă de vin roşu adevărată. 39 lei la Bonami.

 Decoratiune luminoasa de Craciun pentru casa si curte Urs polar

Pare desprins din fotografiile de la Polul Nord, dar de fapt este un splendid urs realizat din acril, ce seamană cu statuile create din gheaţă. Conectaţi-l la curent și se vor aprinde multe luminițe de culoare albă. Copiii și prietenii vor fi încantați și surprinși! Se poate pune în casă sau în afara. Dimensiunile sunt 60 x 34 x 27 cm. 313 lei la Vivre.

Decoratiuni pentru pomul de Craciun: Fulgi de nea, instalatie electrica ghirlanda

Să ningă … chiar pe pomul Dvs. de Crăciun! Această ghirlandă este împodobită cu mulţi fulgi de zăpadă, luminaţi cu lumină albă. Sunt din material rezistent, lungime fir: aprox 3 m. 53 lei la Vivre.

Oameni de zapada - instalatie electrica de agatat in Bradutul de Craciun

Strauss: Instalație electrică cu oameni de zăpadă, 20 de beculețe 1,9+1,5m. Se găsește la eMAG la 62 lei.

 

Cadouri luminoase pentru pomul de Craciun

O decoraţiune frumoasă pentru pomul de Crăciun: 10 mici cadouri (realizate din PVC), toate cu fundă şi led intern. Dacă le aprindeţi, îşi vor schimba culoarea. Atmosferă sugestivă şi magică pentru serile Crăciun. Bateriile sunt incluse iar dimensiunile fiecărui cadou sunt: 5,5 x 6,5 x 5,5cm. 92 lei de aici.

 Carilon de Craciun cu figurine muzicale

Magia Crăciunului poate fi oferită de aceste minunate figurine din lemn: om de zăpadă, fulg de nea, brăduț și un pui de ren, în spatele cărora se aude muzica. Rotiți manivela din spatele figurilor, fulgul va începe să se rotească în timp ce se va auzi o melodie de Crăciun. Ideal pentru camera copiilor, pentru un somn ușor și vise plăcute sau pe masa de Crăciun! Dim. (L x H x P) 15,5 x 19 x 9 cm. 65 lei aici.

CITESTE SI:  Braduti artificiali de Craciun, foarte speciali, aproape naturali

Cablu multicolor pentru Craciun

Ai brad, ai decoraţiuni, îţi mai trebuie puţin spectacol pentru ca atmosfera să fie perfectă. „Furtunul liminos” cu beculeţe te poate ajuta să desăvârşeşti aranjamentul şi să adaugi un dram de antren şi veselie. 35 de lei la eMAG.ro.

vezi mai multe articole decoratiuni si ornamente de Craciun:

cadouri si decoratiuni

cutii elegante pentru cadouri