depurtat.ro

Unt de corp pentru catifelarea tonifierea si relaxarea pielii. Hidratare? Catifelare? Tonifiere? Relaxare? Acum este foarte usor ca pielea ta sa beneficieze de toate acestea! Incearca noua gama de unt de corp de la Cupio pentru a-ti mentine pielea frumoasa pe durata intregii zile. Lasa-te invaluita intr-o feerie de fructe si amestec de ingrediente. Parfumul imbietor iti invaluie intregul corp ca o mangaiere. Fructele, Aloe Vera si Vitamina E asigura spalarea perfecta a pielii, hidrateaza pielea, hraneste pielea, iar aroma bogata improspateaza si relaxeaza printr-o spuma bogata. Untul de corp de la Cupio este ideal daca iti doresti ca pielea ta sa fie mai hidratata, mai fina, mai catifelata si nu in ultimul rand, mai ferma.

 

Unt de corp Body Luxuries Vanilla

 

Untul de corp Body Luxuries Black Vanilla este testat clinic sa ofere o hidratare intensa si de lunga durata, in timp ce reface pielea extrem de uscata, aspra sau degradata. Imbogatita cu unt de shea si jojoba, ovaz fermentat, ulei de orez si soia, formula sa unica imbunatateste pragul de hidratare naturala a pielii pentru a o proteja si pentru a-i reda frumusetea si stralucirea. Folosit in mod regulat, pielea va arata si se va simti mai sanatoasa, mult mai catifelata si protejata. Fa-le pe plac simturilor cu aroma exclusiva de vanilie neagra. Unt de corp foarte hidratant, eficient si relaxant. Untul de corp ofera pielii hidratarea vitala si ingrijirea intensa de care are nevoie. Lasa pielea confortabila , tonifiata si hranita. Parfumul imbietor de vanilie iti invaluie corpul intreaga zi. Este ideal atunci cand iti doresti ca pielea ta sa fie mai hidratata, mai fina, mai catifelata, mai ferma si mai sanatoasa. Potrivit pentru orice tip de piele. Fabricat in Anglia. Gramaj: 200g. Distribuitor unic in Romania: Cupio.

 

Unt de corp Body Luxuries Japanese Cherry

 

Untul de corp Body Luxuries Japanese Cherry potrivit pentru orice tip de piele, reface pielea extrem de uscata, aspra sau degradata. Imbogatita cu unt de shea si jojoba, ovaz fermentat, ulei de orez si soia, formula sa unica imbunatateste pragul de hidratare naturala a pielii pentru a-i reda frumusetea si stralucirea. Fa-le pe plac simturilor cu aroma exclusiva de cirese japoneze. Untul de corp Body Luxuries Japanese Cherry este ideal atunci cand iti doresti ca pielea ta sa fie mai hidratata, mai fina, mai catifelata, mai ferma si mai sanatoasa.

 

Unt de corp Dark Kiss

 

Untul de corp Body Luxuries Dark Kiss este testat clinic sa ofere o hidratare intensa si de lunga durata, in timp ce reface pielea extrem de uscata, aspra sau degradata. Imbogatita cu unt de shea si jojoba, ovaz fermentat, ulei de orez si soia, formula sa unica imbunatateste pragul de hidratare naturala a pielii pentru a o proteja si pentru  a-i reda frumusetea si stralucirea. Fa-le pe plac simturilor cu aroma exclusiva de fructe de padure voluptoase, bujori tentanti si mosc de noapte.

 

Unt de corp Midnight Pomegranate

 

Untul de corp Body Luxuries Midnight Pomegranate este testat clinic sa ofere o hidratare intensa si de lunga durata, in timp ce reface pielea extrem de uscata, aspra sau degradata. Imbogatita cu unt de shea si jojoba, ovaz fermentat, ulei de orez si soia, formula sa unica imbunatateste pragul de hidratare naturala a pielii pentru a-i reda frumusetea si stralucirea. Folosit in mod regulat, pielea va arata si se va simti mai sanatoasa, mult mai catifelata si protejata. Fa-le pe plac simturilor cu aroma exclusiva de rodie, mango proaspat si mandarine. Unt de corp foarte hidratant, eficient si relaxant. Untul de corp ofera pielii hidratarea vitala si ingrijirea intensa de care are nevoie. Lasa pielea confortabila , tonifiata si hranita. Parfumul imbietor iti  invaluie corpul intreaga zi. Este ideal atunci cand iti doresti ca pielea ta sa fie mai hidratata, mai fina, mai catifelata, mai ferma si mai sanatoasa. Potrivit pentru orice tip de piele. Gramaj: 200g. Fabricat in Anglia. Gramaj: 200g. Distribuitor unic in Romania Cupio.

 

Unt de corp Mango Mandarin

 

Body Luxuries unt de corp Mango Mandarin unt de corp cu aroma exclusiva de mango proaspat si mandarina intr-o ploaie calda.

flanco.ro/

 

Daca preturile la flacoanele de unt de corp Body Luxuries sunt deosebit de mici pentru o crema deosebita, cumpararea online nu este neaparat oportuna tinand cont ca transportul prin curier rapid costa mai mult decat un flacon! Caz in care parerea noastra este sa cumparati un Kit de ingrijire al pielii Body Luxuries, ceea ce ar fi mai recomandat decat achizitionarea separata a untului de corp. Un kit de ingrijire a pielii contine pe langa untul de corp Body Luxuries si o crema de corp, un sapun lichid si un gel de dus. 

 

Kit Body Luxuries Mango Mandarin

 

Kit-ul Mango Mandarine de ingrijire a pielii contine: crema de corp, gel de dus, unt de corp, sapun lichid. Lasa-te invaluita intr-un amestec miraculos de arome de mango, mandarine, Aloe Vera si Vitamina E. Parfumul imbietor de fructe al gelului de dus iti invaluie intregul corp ca o mangaiere. Fructele, Aloe Vera si Vitamina E asigura spalarea perfecta a pielii, hidrateaza pielea, hraneste pielea, iar aroma bogata in mango si mandarine improspateaza si relaxeaza printr-o spuma bogata. Catifeleaza-ti pielea si bucura-te de aroma exclusiva al amestecului exotic de mango proaspat si mandarina intr-o ploaie calda. Calitate superioara, parfum extraordinar, hidratare intensiva a pielii, spalare perfecta. Potrivit pentru orice tip de piele.

 

Kit Body Luxuries Black Vanilla

 

Rasfata-ti pielea si bucura-te de aroma exclusiva Black Vanilla cu un miros tentant ce transforma vanilia din Madagascar intr-o pura eleganta. Lasa-te invaluita intr-un amestec seducator de vanilie din Madagascar. Parfumul imbietor de vanilie iti invaluie intregul corp ca o mangaiere. Vanilia din Madagascar, Aloe Vera si Vitamina E asigura spalarea perfecta a pielii, hidrateaza pielea, hraneste pielea, iar aroma bogata in vanilie improspateaza si relaxeaza printr-o spuma bogata. Calitate superioara, parfum extraordinar, hidratare intensiva a pielii, spalare perfecta. Potrivit pentru orice tip de piele. Contine: crema de corp, gel de dus, unt de corp, sapun lichid.

 

Kit Body Luxuries Dark Kiss

 

Rasfata-ti pielea si bucura-te de aroma exclusiva Dark Kiss, un amestec seducator de arome care iti dezlantuie pasiunile. Lasa-te invaluita intr-un amestec seducator de arome de fructe de padure voluptoase, bujori tentanti si mosc de noapte. Parfumul imbietor de fructe iti invaluie intregul corp ca o mangaiere. Fructele, Aloe Vera si Vitamina E asigura spalarea perfecta a pielii, hidrateaza pielea, hraneste pielea, iar aroma bogata in fructe si flori improspateaza si relaxeaza printr-o spuma bogata. Calitate superioara, parfum extraordinar, hidratare intensiva a pielii, spalare perfecta. Potrivit pentru orice tip de piele. Contine: crema de corp, gel de dus, unt de corp, sapun lichid.

 

Kit Body Luxuries Dark Kiss

 

Kit-ul de ingrijire a pielii Cupio Midnight Pomegranate contine: crema de corp, unt de corp, gel de dus, sapun lichid. Rasfata-ti pielea si bucura-te de aroma exclusiva Midnight Pomegranate, un amestec seducator de arome care iti dezlantuie pasiunile. Lasa-te invaluita intr-o feerie de fructe si amestec de ingrediente. Parfumul imbietor iti invaluie intregul corp ca o mangaiere. Fructele, Aloe Vera si Vitamina E asigura spalarea perfecta a pielii, hidrateaza pielea, hraneste pielea, iar aroma bogata improspateaza si relaxeaza printr-o spuma bogata.

 

Unt de corp pentru catifelarea tonifierea si relaxarea pielii. Hidratare? Catifelare? Tonifiere? Relaxare? Acum este foarte usor ca pielea ta sa beneficieze de toate acestea! Incearca noua gama de unt de corp de la Cupio pentru a-ti mentine pielea frumoasa pe durata intregii zile. Untul de corp de la Cupio este ideal daca iti doresti ca pielea ta sa fie mai hidratata, mai fina, mai catifelata si nu in ultimul rand, mai ferma.

answear.ro