depurtat.ro

Laptopurile au câștigat fără drept de apel lupta cu desktop-urile, care au ajuns în ultimii 10 ani un fel de dinozauri în așteptarea meteoritului izbăvitor. Dar încă nu e clar dacă nu cumva au pierdut-o pe cea cu smartphone-urile. Pentru foarte mulți oameni, în tot mai multe părți ale lumii, smartphone-ul a ajuns să fie nu doar principalul dispozitiv, ci și singurul. Acel dispozitiv care le este atât necesar cât și suficient să se ocupe de toate treburile personale, dar și de cele profesionale. Și nu, nu e vorba neapărat de oameni care nu își permit un alt dispozitiv. Jack Dorsey, CEO-ul Twitter și Square e una dintre persoanele cele mai cunoscute care nu folosește un computer, ci exclusiv smartphone-ul. Insa atunci cand vine vorba de jocuri, se pare ca smartphone-urile nu au absolut nicio sansa in fata laptopurilor de gaming.

yves-rocher.ro

7 Laptopuri de gaming recomandate in 2020

Așa cum vânzările sistemelor desktop pentru lucru sau uz general au început să scadă continuu începând cu 2007, utilizatorii preferând să cumpere un sistem portabil și aproape la fel de performant, așa și calculatoarele desktop pentru gaming au început să piardă teren. Bucurându-se de un avantaj de câțiva ani din datorită decalajului favorabil de putere hardware, sistemele desktop pentru jocuri s-au văzut într-un final ajunse din urmă, iar utilizatorii care doresc mobilitate sau doar un computer mai compact au început să fie din ce în ce mai interesați de un laptop pentru jocuri.

Laptop Dell XPS13: pentru pasionații de fiabilitate

Obsesia Dell pentru eficiență a ajuns să transforme această marcă într-un sinonim pentru echipamente fiabile, solide și rezistente, fără să exceleze însă printr-o estetică atrăgătoare. Cu seria XPS Dell s-a dus totuși într-o zonă interesantă de design, cu linii curate și simple, aproape minimaliste.

Ultrabook Dell XPS 9370, Intel Core i7-8550H

Ultrabook Dell XPS 9370, Intel Core i7-8550H

vezi aici pretul Ultrabook Dell XPS 9370, Intel Core i7-8550H, 8GB LPDDR3, SSD 256GB, Intel HD Graphics, Windows 10 Pro Dell XPS 13

 

ASUS ZenBook Flip S: pentru nehotărâții din convingere

Când nu știi sigur dacă vrei un laptop decent sau o tabletă performantă, de fapt vrei acest laptop 2 în 1. Laptop 2 in 1 Asus ZenBook Flip S UX370UA-C4059T, Intel Core i5-7200U, 8GB DDR3, SSD 256GB M.2, Intel HD Graphics, Windows 10

Laptop ultraportabil Zenbook

Laptop ultraportabil Zenbook

Apple MacBook Pro 13 inch cu TouchBar: pentru versatilitate

TouchBar-ul care vine ca opțiune pe unele modele MaBook Pro este o idee interesantă, chiar dacă destul de controversată. Un moft sau o inovație reală în modul de a interacționa cu un laptop? Da.

Apple MacBook Pro 13 inch cu TouchBar

Apple MacBook Pro 13 inch cu TouchBar

vezi pretul Laptop Apple MacBook Pro 13 Touch Bar, in versiunea Intel Core i5, 8GB DDR3, SSD 256GB, Intel Iris Plus Graphics, macOS Sierra, ROM KB si de culoare Gri inchis.

epantofi.ro

 

Laptop ASUS ROG Zephyrus: pentru gaming

Seria Zephyrus de la ASUS ROG și-a câștigat renumele că împinge mereu limitele a ceea ce pot face laptopurile de gaming. Acest model nu este doar super performant, ci și incredibil de ușor și subțire (după standardele laptopurilor de gaming, evident).

Laptop pentru gaming ASUS ROG Zephyrus

Laptop pentru gaming ASUS ROG Zephyrus

Laptop Gaming Asus ROG Zephyrus GX501GI-EI006T, Intel® Core™ I7-8750H, 24GB DDR4, SSD 512GB, nVIDIA Geforce GTX 1080 8GB, Windows 10 Home

 

Acer Predator Helios 300: pentru iubitorii de chilipiruri

Helios 300 este un laptop extraordinar pentru gaming, care dovedește că nu trebuie neapărat să spargi pușculița când vine vorba de putere. Chiar dacă are un preț care poate părea piperat în raport cu prețul unui laptop obișnuit, în lumea laptopurilor de gaming aceasta este o adevărată afacere.

Laptop best buy Acer Predator Helios 300

Laptop best buy Acer Predator Helios 300

Laptop Gaming Acer Predator Helios 300 PH315-51-585W, Intel® Core™ i5-8300H, 8GB DDR4, HDD 1TB, nVIDIA GeForce GTX 1050Ti 4GB, Linux

 

Laptop Acer Swift 3: pentru portabilitate

Ecran de 14 inch Full HD cu IPS împachetat într-un șasiu subțire de aluminiu ce cântărește doar 1,45 kg de tehnologie și care asigură 10 ore de autonomie? Definiția de manual a puținului care duce (și aduce!) foarte mult.

Laptop Acer Swift 3 pentru portabilitate

Laptop Acer Swift 3 pentru portabilitate

Laptop Acer Swift 3 SF314-54-59GM, Intel® Core™ i5-8250U, 8GB DDR4, SSD 256GB, Intel® UHD Graphics, Linux

 

HP EliteBook: pentru paranoicii de succes

Vârful laptopurilor pentru afaceri de la HP vine cu dotări de top pe interior și cu un look premium pe exterior. Dar și cu o opțiune numai bună pentru paranoici: HP Sure View. Printr-o simplă atingere de buton, funcția opacizează ecranul pentru toți cei din jur, în timp ce acesta rămâne perfect clar pentru utilizatorul îndrituit al laptopului.

HP EliteBook Laptop cu specificatii premium de business

HP EliteBook Laptop cu specificatii premium de business

vezi aici pretul laptopurilor din seria HP EliteBook

answear.ro