depurtat.ro

Cum iti dai seama daca sneakersii Nike sunt autentici? Cel mai popular brand de sport din lume a fost lansat in 1964 iar astazi reprezinta o forta globala in lumea echipamentului sportiv. Inca cu notorietea sa vine si problema produselor contrafacute care inunda piata si induc in eroare multi oameni.

yves-rocher.ro

Nike este printre cele mai contrafacute branduri asa ca mereu exista riscul sa achizitionezi un produs contrafacut. Cum tot mai multa lume cauta metode sa identifice produsele replica, am realizat impreuna cu magazinul online Ollie Gang shop un ghid de autenticitate ai pantofilor sport Nike. Afla in continuare cateva indicii dupa care sa te uiti pentru a stabili daca sneakersii tai Nike sunt originali.

 

1. Cutia Nike autentica

 

Cutia sneakersilor originali NIKE este realizat din carton de calitate, puternic care nu are cute. Este genul acela de cutie pe care o poti pastra in casa si pentru alte uzante. Culorile pot fi portocaliu, negru, gri, maro sau rosu cu alb – toate mate. Fiecare eticheta de pe cutia de pantofi contine masuratorile si numarul stilului care are de obicei noua (9) caractere. Codul de pe cutie trebuie sa se potriveasca codului care este si in interiorul pantofului.

Cutie incaltaminte Nike autentica

Cutie incaltaminte Nike autentica

 

2. Prezentarea produsului Nike

 

In interiorul cutiei produsul trebuie sa fie frumos invelit in folie de hartie pentru protectie. Pe langa aspect, un alt indiciu bun este mirosul produsului. Materialele de calitate (pielea, cauciucul, etc) folosite in produsele Nike originale emana un miros placut care nu poate fi confundat.

Prezentarea produsului Nike

Prezentarea produsului Nike

 

3. Cusaturile pantofului Nike si pielea

 

Toate cusaturile trebuie sa fie de calitate – drepte, fixe si fara erori. Pielea trebuie sa fie perfect intinsa fara cute sau imperfectiuni.

Cusaturile pantofului Nike si pielea

Cusaturile pantofului Nike si pielea

 

4. Eticheta exterioara Nike autentic

 

Multe modele au si eticheta exterioara. Eticheta trebuie sa fie cusuta pe limba, drept si corect. Tot textul trebuie sa fie lizibil – atat in interior cat si in exterior.

epantofi.ro
Eticheta exterioara Nike autentic

Eticheta exterioara Nike autentic

 

5. Swoosh-ul sau Logo-ul Nike

 

Logo-ul Nike, Swoosh-ul este una dintre cele mai importante parti ale sneakers-ului. in functie de model este este cusut sau imprimit. Verifica ca ambii pantofi sa aiba swoosh-ul pozitionat la fel, cusaturile sa fie drepte (perechile Nike contrafacute mai au swoosh-ul lipit direct pe pantof).

Swoosh-ul sau Logo-ul Nike

Swoosh-ul sau Logo-ul Nike

 

6. Flexibilitatea pantofului Nike

 

Sneakersii Nike, in special cei de alergat sunt extrem de flexibili. testeaza flexibilitatea talpii pentru a te asigura ca ai un produs autentic. Unele modele precum AF1 sunt mai rigide si nu se vor indoi usor. Testeaza-i cu grija si nu insista prea mult daca nu vor sa se indoaie.

Verifica talpa incaltamintei Nike

Flexibilitatea unui pantof sport Nike autentic

 

7. Verifica talpa incaltamintei Nike

 

Partea de mijloc a talpii trebuie sa se potriveasca perfect cu restul pantofului. Chiar si cel mai mic defect este observabil si trebuie sa iti dea de gandit. El trebuie sa fie facute din material de calitate, pe care sa poti apasa incet. Talpa unui pantof sport autentic NIKE NU trebuie sa fie prea rigida sau de calitate inferioara.

Verifica talpa incaltamintei Nike

Verifica talpa incaltamintei Nike

 

8. Cerceteaza restul pantofului

 

Pantofii Nike sunt realizati la standarde inalte folosind materiale de calitate si culori atractive. Per total, sneakersii ar trebui sa arate frumos si sa se simta bine pe picior. Majoritatea defectelor produselor contrafacute sunt observabile asa ca daca te uiti cu atentie la toate acestea detalii iti vei da seama.

8 indicii sa iti dai seama daca incaltamintea Nike este originala!

8 indicii sa iti dai seama daca incaltamintea Nike este originala!

Alege sa achizitionezi produsele din magazine oficiale sau magazine online autorizate si nu te vei confrunta niciodata cu un produs contrafacut. Daca vrei sa aflii mai multe informatii despre Nike, citeste mai multe pe Ollie Gang shop.

answear.ro