decathlon.ro

Samsung a lansat smartphone-ul Galaxy Note 7, cu ecran curbat de 5,7 inci si functie de scanare a irisului. Comenzile se pot face incepand cu 16 august in Romania. Samsung a anuntat cel mai nou telefon de varf de gama, modelul Galaxy Note 7 care dispune de ecran Super AMOLED de 5,7 inci, 4 GB de RAM si functie de scanare a irisului. Dupa un semestru foarte bun in care profitul companiei a crescut cu 49%, gigantul asiatic isi pune mari sperante in acest telefon plasat in categoria phablet (intre smartphone-urile clasice si tablete). Telefonul vine cu Android 6.0, insa in cateva luni va putea fi updatat la varianta 7.0 “Nougat”.

Abilitatea de a obține informații dintr-o privire, fără a-ți activa telefonul, este semnificativ mai bună pe dispozitivul Galaxy Note7. Poți alege să primești notificări pentru evenimentele din calendar sau aplicațiile terțe. Poți să setezi o semnătură personalizată sau să fixezi aplicația Screen-Off Memo pe ecranul permanent activat. De asemenea, poți modifica stilul și culoarea ceasului după bunul plac.

Precomanda si Comanda aici pentru Ochelarii Samsung VR Cadou

Samsung Galaxy Note 7 este mai mult decat un telefon sau smartphone. Este proiectat pentru a debloca potențialul altor dispozitive și joacă rolul unei chei care deschide ușa spre noi și noi experiențe. Galaxy Note7 beneficiază de câteva upgrade-uri, de la procesorul mai rapid și mai adaptabil la procesorul grafic îmbunătățit. Datorită acestor caracteristici, precum și celor 4 GB de RAM, ai puterea de a realiza mai multe și de a ajunge mai departe.

mindblower.ro

Review Samsung Galaxy Note 7 Pareri Informatii si Preturi

Review Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 6 nu exista, Samsung a ales sa “sara” peste Note 6, trecand direct la 7, sincronizand astfel Note cu smartphone-urile S7 si S7 edge. In lupta cu Apple in domeniul phabletelor, Samsung mizeaza pe functiile stylusului S-Pen, pe materialele premium si pe optiunile de securitate (scanner de iris si de amprenta), ce fac din acest telefon unul dintre cele mai sigure din piata. Compania spera ca prin aceste lucruri ii va convinge pe clienti sa cumpere Note 7 in locul unor modele mai ieftine. Nu s-au anuntat preturile, insa putem presupune ca la inceput modelul va costa peste 3.500 lei in Romania.

Atunci când ești conectat permanent la telefon și faci frecvent trecerea între muncă și distracție, ai nevoie de un telefon suficient de mare pentru a te descurca cu succes. De aceea, modelul Galaxy Note7 este la fel de ambițios ca tine, ca să profiți de viață exact așa cum îți dorești. Și, la fel ca la telefoanele inteligente Samsung precedente, Galaxy Note7 este rezistent la apă.

Review Samsung Galaxy Note 7

Review Samsung Galaxy Note 7

Pe langa cei 64GB ai memoriei interne, Galaxy Note 7 are slot de card microSD, permitand extinderea memoriei pana la 256GB. Galaxy Note7 beneficiaza de o baterie de 3.500mAh, noi functionalitati prin Smart Manager si un port USB tip C. Telefonul poate fi incarcat si wireless, oriunde este disponibila aceasta tehnologie. Spațiul este important atunci când ai multe fișiere, videoclipuri și fotografii. De aceea, Galaxy Note7 este dotat cu un spațiu masiv de stocare internă, începând de la 64 GB și care include o memorie extensibilă ce poate gestiona până la 256 GB prin card microSD.

 

Design Galaxy Note 7

 

Un ecran cu dublă curbură, pentru a putea face mai multe, mai bine și mai repede. Un spate rotunjit, astfel încât să poți ține modelul Note de 5,7 inchi confortabil în mână atunci când folosești S Pen-ul. Și, continuând direcția stabilită la telefoanele Galaxy anterioare, modelul Galaxy Note7 este rezistent la apă. De data aceasta, nu doar dispozitivul are această caracteristică, ci și S Pen-ul. Astfel poți continua să folosești telefonul oriunde te-ai afla. Galaxy Note7 a fost proiectat cu un scop, atât în interior, cât și în exterior. De la ecranul cu dublă curbură și spatele curbat până la meniul modernizat și opțiunile extinse pentru personalizare. Este un smartphone care schimbă modul în care lucrezi – într-un mod ambițios.

Review Forum Samsung Galaxy Note7

Review Samsung Galaxy Note7

Proiectat pentru a fi ținut de partea curbată din spate, care se continuă fluid până în față. Mai mult spațiu și mai multă funcționalitate, cu un ecran aproape fără ramă. Noul Model de S Pen scrie ca un stilou adevărat, deoarece îl folosești pentru a lua notițe și pentru a-ți schița ideile. Poți lucra chiar și la duș fără să-ți faci griji că se va uda,pentru că nu se știe niciodată când te lovește inspirația. În plus, vorbește mai multe limbi în locul tău și comunică în alte moduri atunci când cuvintele nu sunt de ajuns.

Ecranul de blocare prinde viață la înclinarea telefonului. Pictogramele și meniurile sunt simple și ușor de găsit, astfel că poți ajunge unde dorești cu doar câteva mișcări simple. Setările esențiale sunt gestionate trăgând cu degetul pe Panoul de acces rapid. Iar diversele moduri ale camerei se pot accesa cu o simplă mișcare a degetului. Cu ecranul edge al telefonului Galaxy Note7, ai orice dorești cu o simplă mișcare a degetului. De la aplicațiile preferate la actualizările de care ai nevoie, de la informațiile suplimentare prezentate integral la o selecție mai mare pe ecranul edge cu Activități. Orice lucru de care ai nevoie este disponibil așa cum îți dorești, fiind personalizabil.

Galaxy Note7 este primul model Note cu un ecran cu dublă curbură, care se îmbină cu un spate curbat. Sticla de pe partea frontală și metalul din spate se îmbină la unison, creând o suprafață fluidă și lină. E primul model Note perfect simetric, de sus până jos, de la dreapta la stânga și din față în spate. Deoarece spatele se curbează cu precizie, acesta îți oferă o senzație perfectă de confort atunci când îl iei de pe o suprafață plană sau când îl ții în mână și îl utilizezi împreună cu S Pen. În partea frontală, ecranul se curbează în locul perfect pentru a asigura maximum de spațiu pentru S Pen, oferind toate avantajele unui ecran edge funcțional. Cu rama redusă la minim a modelului Galaxy Note7, ecranul devine mai mare. Este pregătit să te ajute la muncă și la distracție, fie că e vorba de un document important sau de un film celebru.

 

Stylusul S Pen Galaxy Note7

 

Stylusul S Pen disponibil pentru Galaxy Note 7 a fost imbunatatit si este mai mult decat un simplu instrument de scris. “Utilizatorii pot sa isi noteze ideile oriunde si oricand, fara sa rateze vreun moment de inspiratie, cu ajutorul functiei Screen off memo, ce permite pastrarea notitelor pe ecranul Always On. S Pen ofera, de asemenea, posibilitatea de a crea si distribui GIF-uri cu Smart Select, iar noile functii Air Command, incluzand Magnify si Translate, permit marirea textelor si traducerea lor printr-o simpla miscare. Mai mult, datorita Samsung Notes, schitele si notitele vor putea fi organizate mult mai usor, intr-un singur loc”, spun cei de la Samsung.

Precomanda si Comanda aici pentru Ochelarii Samsung VR Cadou

Design Samsung Galaxy Note 7

Design Samsung Galaxy Note 7

Compania spune ca Galaxy Note7 ofera un grad ridicat de protectie prin imbinarea platformei de securitate Samsung Knox cu tehnologii avansate de securizare biometrica, precum scanarea de amprente si scanerea irisului pentru deblocarea telefonului. Smartphone-ul ofera mai multe moduri de deblocare, in functie de preferinta fiecarui utilizator. Functia de scanare a irisului poate fi folosita si pentru securizarea achizitiilor realizateprin Samsung Pay, in tarile unde sistemul de plati este disponibil.

 

Securitate Galaxy Note 7 Iris Scan

 

Deblochează telefonul utilizând irisul, amprenta digitală sau tiparul. Accesează o aplicație direct din ecranul permanent activat printr-o simplă scanare a irisului. Scanarea irisului elimină, de asemenea, complicațiile cu parolele, făcând posibilă autentificarea la site-uri web din browserul Samsung.

Păstrarea confidențialității informațiilor și protejarea acestora a fost întotdeauna una dintre preocupările Samsung de bază. De aceea, au creat unul dintre cele mai sigure moduri de a păstra aceste informații disponibile doar pentru tine: scanarea irisului. Acesta nu e doar unul dintre cele mai sigure moduri de a proteja Galaxy Note7 și datele pe care le conține de ochii iscoditori, ci și unul din cele mai convenabile.

Samsung Galaxy Note 7 Iris Scan Securitate ridicata

Samsung Galaxy Note 7 Iris Scan Securitate ridicata

Când ești mereu în deplasare, de multe ori este dificil să găsești momentul și locul potrivit pentru a te relaxa. De aceea, Galaxy Note7 este dispozitivul perfect pentru divertisment, oferindu-ți acces la cele mai realiste videoclipuri HDR și la cele mai intense jocuri în API Vulkan. Astfel te poți distra și relaxa, chiar și pentru o scurtă perioadă, chiar și în timpul călătoriei.

otter.ro

Securitatea este o preocupare majoră, deoarece pe telefoane păstrăm unele dintre cele mai importante și mai personale informații. Dar aceasta n-ar trebui să fie o problemă, de aceea scanarea irisului este o soluție esențială pentru telefon. Este una dintre cele mai sigure și mai convenabile metode de a menține private Galaxy Note7 și conținutul de pe acesta. Iar pentru a menține în siguranță toate metodele de autentificare și pentru a-ți proteja confidențialitatea, ne bazăm și pe Knox, soluția de securitate de la Samsung.

DE CE SĂ UTILIZEZI SCANAREA IRISULUI? Tiparele irisurilor noastre sunt incredibil de complexe și nu există două care să fie identice, nici măcar la aceeași persoană. Și pentru că autentificarea pe bază de iris nu lasă nicio urmă fizică pe Galaxy Note7, este imposibil de replicat, făcând-o una dintre cele mai sigure metode de a-ți proteja datele.

Securitate Samsung Galaxy Note7 - Scanarea Irisului

Securitate Samsung Galaxy Note7 – Scanarea Irisului

Poate că limita dintre muncă și viața personală este neclară, dar fișierele și aplicațiile pot fi păstrate absolut separate pe Galaxy Note7 în Folderul securizat. Utilizează-l pentru a stoca informații private care pot fi accesate numai de tine. Sistemul de protecție Knox de la Samsung va asigura confidențialitatea acestora. Și pentru că această confidențialitate este extrem de importantă, ai și opțiunea de a face Folderul vizibil doar pentru tine.

 

Camera foto Galaxy Note 7

 

Uneori momentul e planificat, alteori, pur și simplu se întâmplă. Cu Galaxy Note7, poți face fotografii reușite indiferent de situație. Camera face față cu ușurință chiar și celor mai dificile provocări, de la lipsa de lumină la mișcarea bruscă. Aceasta, deoarece senzorul Dual Pixel funcționează cu un obiectiv F1.7 mai luminos și cu pixeli mai mari, de 1,4 µm, pentru a surprinde imaginile la fel ca ochii tăi.

Camera Galaxy Note7 este rapidă și eficientă, în orice condiții de luminozitate. Aceasta îți oferă posibilitatea de a surprinde cele mai frumoase momente ale vieții, chiar și pe cele neprevăzute. Este o cameră care nu te va dezamăgi. Camera Galaxy Note7 funcționează în mod similar cu ochii tăi: focalizează pe obiecte la fel de repede și de precis. Senzorul Dual Pixel de 12 MP se coordonează cu un obiectiv F1.7 mai luminos și pixeli mai mari, de 1,4 µm, pentru a face fotografii oricând și oriunde se întâmplă să fii, fie că este zi sau noapte, indiferent dacă evenimentele se desfășoară rapid sau lent. Dacă dorești control deplin asupra fotografiei, când vrei să surprinzi liniștea unei nopți ce se așterne deasupra orașului sau albul electrizant al valurilor care se sparg de mal, activează modul Pro pentru a ajusta setările manual. Fie că este vorba despre reglarea diafragmei sau despre setarea balanței de alb, modul Pro simplifică realizarea fotografiilor profesionale.

Cu Galaxy Note7 poti ajusta o multime de caracteristici: cantitatea de lumină detectată de senzorul de imagine, regla cantitatea de lumină care ajunge la senzorul de imagine si cantitatea totală de lumină capturată de senzor, poti alege dintr-o varietate de caracteristici presetate de îmbunătățire a imaginii, ajusta temperatura culorilor pentru culori precise si distanța dintre obiectiv și subiect pentru imagini mai clare.

Focalizarea camerei din Galaxy Note7 este foarte bună. Dar faptul că poți ajusta focalizarea fotografiei după ce ai făcut-o, schimbă cu totul situația. Utilizează modul Focalizare selectivă pentru a încerca focalizarea pe prim-plan sau pe fundal și vei obține fotografia perfectă.

Dacă dorești să îți amintești fiecare detaliu, activează opțiunea video 4K. Pentru că este vorba despre 4K, te vei bucura de momentele dragi pe ecranul semnificativ mai mare al computerului sau al televizorului, fără compromisuri în calitatea imaginii. Activează funcția 4K pentru momentele care merită să fie rememorate la rezoluție mai înaltă. Când filmezi videoclipuri în modul Slow Motion, camera Galaxy Note7 detectează automat particularități precum creșterea bruscă a vitezei, schimbarea direcției, capturând momentul respectiv cu încetinitorul, creând videoclipuri incredibil de fascinante.

Galaxy Note7 îți oferă posibilitatea să te distrezi mai mult în timp ce faci fotografii. Acesta îți permite să selectezi fotografii din galerie pentru a crea instantaneu un fișier GIF animat sau să combini mai multe fotografii într-un singur colaj. Meniul galeriei este organizat pe file pentru navigare simplă și rapidă. Imaginile din galerie sunt grupate automat pe categorii diferite, făcând posibilă căutarea imaginilor după cuvinte cheie.

Chiar dacă datele tale sunt păstrate în siguranță pe Galaxy Note7, avem acum încă o modalitate de a evita pierderea telefoanelor. Cea mai bună soluție este Find My Mobile. Instalează aplicația și solicită localizarea telefonului atunci când nu știi unde l-ai lăsat. Și dacă este nevoie, ștergi toate datele de pe el.

 

Bateria Galaxy Note 7

 

Știm că nu încetezi aproape niciodată să îți utilizezi telefonul, așa că Galaxy Note7 are o baterie mai mare, cu o viteză de încărcare impresionantă. În plus, are aceeași capacitate de încărcare wireless rapidă ca pentru telefoanele Galaxy recente, astfel, pentru a-l încărca, e suficient să-l așezați. Nu este nevoie de cabluri.

Baterie Samsung Galaxy Note 7

Baterie Samsung Galaxy Note 7

Pentru ideile tale curajoase, ai nevoie de un telefon cu o capacitate suficientă pentru a captura toate momentele importante. Cu Galaxy Note7 nu numai că extinzi ce poți realiza cu telefonul, ci și câte și cât timp. Volumul de muncă mai mare și mai multe jocuri necesită mai multă putere. De aceea, Galaxy Note7 este livrat cu o baterie mai mare decât cea pentru versiunea Note precedentă. Dar acest lucru nu înseamnă că telefonul se încarcă mai greu, deoarece știm cu toții că timpul este extrem de important.

Galaxy Note7 este echipat cu aceeași tehnologie de încărcare wireless ca cele mai recente telefoane Galaxy. Pentru că odată ce ai utilizat încărcarea wireless, nu există cale de întoarcere.

 

Note7 este Rezistent la apa

 

La fel ca modelele precedente de telefoane, Galaxy Note7 este rezistent la apă și la praf. Dar de data aceasta nu numai că au izolat toate porturile de la interior, ci au reușit să faca și S Pen-ul impermeabil. Datorită certificării IP68, Galaxy Note7 rezistă la praf, murdărie și nisip și poate fi introdus chiar și la 1,5 metri sub apă timp de cel mult 30 de minute.

Samsung Galaxy Note7 Smartphone Waterproof IP68 - Rezistenta sporita la apa

Samsung Galaxy Note7 Smartphone Waterproof IP68 – Rezistenta sporita la apa

 

Samsung Smart Switch

 

Ești gata să faci upgrade la Galaxy Note7? Utilizează Smart Switch pentru a transfera conținutul important de pe telefonul vechi pe Galaxy Note7. Sau păstrează-le pe toate în cloud și descarcă doar lucrurile esențiale. În cazul în care upgradezi de la un model Galaxy Note precedent, vei găsi tot conținutul legat de S Pen, de la S Notes la notele de acțiune, într-o singură aplicație Samsung Notes utilă.

 

Galaxy Note 7 este Dual Sim

 

Dacă ai nevoie de al doilea număr de telefon, nu trebuie decât să schimbi cartela din locașul hibrid pentru cartela SIM. Fără a închide telefonul.

 

Specificatii Samsung Galaxy Note 7

 

 • Sistem de operare: Android 6.0.1 (Marshmallow)
 • Retea: LTE Cat.12 / LTE Cat.10 / LTE Cat.9 *Pot exista diferente in functie de operatori*
 • Dimensiuni: 153.5 x 73.9 x 7.9mm, 169g
 • Procesor: Octa core (2.3GHz Quad + 1.6GHz Quad), 64 biti, process de 14nm
 • Memorie: 4GB RAM (LPDDR4), 64GB (UFS 2.0)
 • Display: 5.7 inci Quad HD Dual edge Super AMOLED, 2560 x 1440 (518ppi)
 • Camera: Principala: Dual Pixel 12MP OIS (F1.7), Frontala: 5MP (F1.7)
 • Baterie: 3,500 mAh, incarcare rapida atat pe cablu, cat si wireless, Incarcare wireless compatibila cu WPC si PMA
 • Metode de plata: NFC, MST
 • Conectivitate: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), MIMO(2×2) 620Mbps, Bluetooth v 4.2 LE, ANT+, USB Type-C, NFC, Locatie (GPS, Glonass, Beidou)
 • Senzori: Barometru, Senzor de amprenta, Giroscop, Senzor Geomagnetic, Senzor Hall, Senzor de ritm cardiac, Senzor recunoastere iris, Senzor de proximtate, Senzor RGB de lumina
 • Audio: MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA
  Video: MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI , FLV, MKV, WEBM
 • Galaxy Note 7 va fi disponibil in Europa incepand cu 2 septembrie in variantele Blue Coral, Silver Titanium si Black Onyx.

Precomanda si Comanda aici pentru Ochelarii Samsung VR Cadou

Samsung Galaxy Note7 va fi disponibil pentru precomanda in Romania incepand cu 16 august. Cei care precomanda noul telefon prin partenerii locali vor primi gratuit un dispozitiv Samsung Gear VR.

answear.ro