depurtat.ro

Pentru ca atunci cand cucereste strazile fiecare skater trebuie sa-si protejeze atat imaginea, cat si picioarele, Etnies propune o pereche de pantofi sport foarte durabili. Interiorul moale garanteaza confort pe durata intregii zile, iar designul clasic si modern ii face usor de remarcat. Talpa este extrem de rezistenta, mai mult decat perfecta pentru skate.

Creati special pentru skateboarding, adidasii, tenisii si baschetii Etnies sunt de pantofi sport cu un design urban care combina cu succes nuante de gri, negru, alb, rosu, mov, roz si albastru. Limba, captusita la fel ca interiorul gulerului, are inserate mese speciale pentru a permite piciorului sa respire. Talpa, construita special pentru skateboarding, este rigida, rezistenta la uzura si previne alunecarea datorita striatiilor speciale. Cu un design clasic si rezistenti, pantofii skate de la Etnies sunt ideali pentru tine!

Pentru ca atunci cand cucereste strazile fiecare skater trebuie sa-si protejeze atat imaginea, cat si picioarele, Etnies propune o pereche de pantofi sport foarte durabili. Interiorul moale garanteaza confort pe durata intregii zile, iar designul clasic si modern ii face usor de remarcat. Cu o talpa este extrem de rezistenta. O vasta colectie de ghete si pantofi sport marca Etnies la originals si b-mall.

 

Calduroase si confortabile ghetele Etnies High Rise ODB te vor ajuta sa nu renunti la stilul tau sport pe timp de iarna. Confectionate in mare parte din piele la exterior, cu sintetic pe lateral, limba si in zona gleznei acestea sunt foarte rezistente chiar si in fata celor mai geroase ierni. Pe interior prezinta blanita artificiala si branturi OrthoLite pastrandu-ti piciorul uscat si lipsit de bacterii.

flanco.ro/

 

O vasta colectie de ghete si pantofi sport marca Etnies la originals si b-mall.

answear.ro