Aparatul de Fitness AB Rocket este noua modalitate de a “iti lucra” abdomenul inferior, superior sau median, ba chiar si lateralele corpului, ajutandu-te sa ai corpul pe care ti l-ai dorit dintotdeauna. In doar 5 minute pe zi, AB Rocket iti va intari abdomenul dand acea forma mult dorita de abdomen plat. Datorita celor 3 cilindrii de rezistenta, aparatul AB Rocket este recomandat atat incepatorilor in fitness cat si celor din categoria intermediara sau avansat. Cel mai mic pret al aparatului AB Rocket il veti gasi in oferta Preturi Rezonabile, mai ieftin decat cel de la TOP Shop TV ce ar fi in stare sa il prezinte si recomandat de Arsenie Boca pentru a isi justifica pretul triplu. Parerea noastra este ca acest aparat pentru intarirea abdomenului AB ROCKET merita sa fie achizitionat si nu doar datorita faptului ca pretul este relativ mic comparat cu mersul la sala timp de o luna dar este cel mai ieftin aparat de abdomene din gama celor care merita sa fie cumparate, excluzand fantasmagoriile cu impulsuri electrice. Iti recomandam si varianta premium a acestui aparat: AB Rocket Twister (un pic mai scumpa) dar si din aceasi gama de aparate fitness AB Generator si AB Circle Pro.

Aparatul de fitness AB Rocket este ideal pentru persoanele care doresc sa isi mentina corpul tonifiat pentru o perioada indelungata. Cu aparatul de fitness AB Rocket exercitiile pentru tonifierea muschilor sunt foarte diferite pentru ca stati pe spate, intr-o pozitie comoda, in timp ce rolele capitonate iti sustin zona lombara si gatul. Aparatul de fitness poate fi folosit chiar si in timpul in care va uitati la un film. Datorita designului special, aparatul Ab Rocket este nu numai un aparat fitness pentru exercitii ci si un aparat de masaj ce va sustine si maseaza gatul si spatele, Ab Rocket actioneaza acolo unde ai nevoie datorita miscarilor inainte, inapoi si pe diagonala.

Cu 3 seturi de cilindri de rezistenta, aparatul Ab Rocket iti sustine confortabil capul si gatul, in timp ce actiunea de rulare a pernitelor din spatar iti ofera un masaj relaxant pentru spate de fiecare data cand exersezi. Aparatul poate fi cumparat la cel mai mic pret de la Preturi Rezonabile si vine insotit cu un DVD cadou care sa te ajute sa il folosesti la capacitatea maxima.

Parerea noastra este ca acest aparat de fitness pentru acasa este datorita pretului mic o alternativa buna la un abonament pe o luna la o sala de gym si ca merita sa il cumperi daca vrei sa incepi vara cu o musculatura intarita si tonifiata. Aparatul de fitness AB Rocket este recomandat atat femeilor cat si barbatilor. Vezi aparatul de fitness AB Rocket in oferta Preturi Rezonabile. Iti recomandam si varianta premium a acestui aparat: AB Rocket Twister (un pic mai scumpa) dar si din aceasi gama de aparate fitness AB Generator si AB Circle Pro.

Exit mobile version