depurtat.ro

Fiskars este o marcă de top ce oferă soluţii de design funcţional, uşor de utilizat şi durabil pentru unelte şi alte instrumente. Produsele Fiskars răspund inspiraţiei autentice şi ambiţiei de a face un lucru bun în cel mai simplu şi intuitiv mod. Înfiinţată în 1649, Fiskars este cea mai veche societate aflată încă în activitate din Finlanda.

Aici Catalogul Fiskars

FISKARS 978700 este un dispozitiv pentru ascutirea cutitelor ce nu necesita nicio sursa de curent. Aparatul este potrivit atat pentru stangaci cat si pentru dreptaci. De folosit cel putin o data pe luna, ascuţirea regulata cu dispozitivul Fiskars pastreaza cutitele bine ascuţite asigurandu-ti rapiditate si confort in bucatarie, si in acelasi timp le prelungeste durata de folosire.

Bucătarii profesionişti folosesc o pilă de ascuţit după fiecare utilizare a unui cuţit, pentru a se asigura că este ascuţit şi gata pentru utilizarea următoare. În casă şi în gospodărie nu este necesară ascuţirea cuţitelor atât de frecvent. Este suficient să le ascuţiţi la intervale regulate sau atunci când simţiţi că este necesar cu un aparat ce il puteti tine in sertarele din bucatarie. Fiskars 978700 este un aparat foarte bun si util la casa omului, nu doar in bucatarie, tinand cont de faptul ca a doua pozitie de ascutire permite ascutirea lamelor mai groase, cum ar fi lamele de la topoare.

yves-rocher.ro

flanco.ro/

Aparatul de ascutit poate fi cumparat online la un pret foarte bun de aici: Aparat de ascutit cutite si topoare Fiskars.

Aparat de ascutit cutite si topoare Fiskars

Aparat de ascutit cutite si topoare Fiskars

Cu cât aveţi mai multă grijă de un cuţit, cu atât mai lungi sunt intervalele de ascuţire. Cu toate acestea, este cât se poate de normal ca un cuţit să necesite ascuţire la intervale regulate, pentru a menţine un tăiş perfect. Un cuţit se menţine ascuţit mai mult timp dacă aveţi grijă să tăiaţi întotdeauna pe o suprafaţă moale, cum ar fi un tocător de lemn sau plastic. Nu folosiţi niciodată cuţitul direct pe suprafeţele dure din bucătărie, deoarece în acest fel se toceşte muchia lamei.

answear.ro