decathlon.ro

Gama de ustensile de bucătărie Fiskars FunctionalForm include numeroase articole inovatoare cu particularităţi unice, concepute să acopere un domeniu larg de nevoi în bucătăria modernă. Gama constă în articole fabricate din materiale plastice ultra-rezistente, multe cu suprafaţă Softouch®, precum ustensile fabricate din nailon ranforsat cu fibră de sticlă, care asigură rezistenţă, greutate redusă şi durabilitate: razatoare pliabile, ustensila de curatat legume si fructe, strecuratoare, presa pentru citrice precum si alte linguri pentru amestecat mancarea. Create de Jakob Heiberg. Pot fi cumparate online de la Vexio si emag.

mindblower.ro

Aici Catalogul Fiskars

Presă pentru citrice 858139 22,5 cm, 196 g. Grătarul sub formă de inel din silicon reţine seminţele şi pulpa atunci când turnaţi. Este detaşabil şi uşor de curăţat. Poziţia mânerului oferă o golire comodă.

Presa pentru citrice Fiskars: lamai si portocale

Presa pentru stors lamai si portocale

Răzătoare Fiskars pliabilă 858133 26,8 cm, 100 g. Se poate folosi în două poziţii: deschisă complet pentru a răzui direct în mâncare, şi deschisă parţial pentru a răzui peste o farfurie. Mâner ergonomic Softouch. Ideală pentru morcovi, cartofi, brânză, mere etc. Premiul de design IF 2010.

otter.ro
Razatoare pliabila Fiskars

Razatoare pliabila Fiskars

Strecurătoare pliabilă 858170 Fiskars cu dimensiunea de 33,6 cm si 288 g. Strecurătoare din silicon ce se pliază pentru depozitare compactă. Mâner ergonomic.

Strecuratoare din silicon pliabila

Strecuratoare din silicon pliabila

Curăţitor legume si fructe Fiskars cu lamă mobilă 858130 19 cm si 44 g. Ideal pentru curăţat cartofi şi alte legume rotunde, şi fructe. Lama urmăreşte curbura suprafeţei. Vârful poate fi folosit pentru îndepărtarea „ochilor”.

Curatitor de legume si fructe Fiskars

Curatitor de legume si fructe Fiskars

answear.ro