depurtat.ro

Tigaie patrata pentru gratar BIOLUX. Tigaia patrata grill din ceramica si fara teflon este prevazuta cu un maner ergonomic termorezistent. Datorită efectului Lotus, alimentele nu se prind, în acest fel vă uşurează spălarea vasului. Datorită concepţiei confecţionării, tigaia grill cu strat ceramic, se poate folosi pe orice tip de aragaz, mai mult, se poate curăţa şi în maşina de spălat vase. Pregătiţi alimente grilate pe aragaz la dumneavoastră acasă! Dimensiunea de 24 x 24 cm, vă permite să faceţi carne la grătar şi legume/zarzavaturi grillate.

 

 

Cu noul Biolux cu strat ceramic, prietenul mediului, umpleţi bucătăria cu alimente sănătoase. Multumita stratul ceramic alb ca zăpada, preparaţi rapid, sănătos, fără să se lipească, feluri de mâcare delicioase cu o cantitate minimă de ulei, sau, în suc propriu. Tigaie BIOLUX cu strat ceramic pentru grillat. Alimentele se prepară cu o cantitate minimă de ulei, sau, în suc propriu. Alimentele nu se lipesc, astfel ca tigaia ceramica BIOLUX este uşor de curăţat. Grillaţi deasupra aragazului! Parerea noastra este ca merita sa vezi intreaga gama de tigai ceramice BIOLUX in oferta Mediashop.

noriel.ro

 

 

Avantajul tigailor ceramice este ca alimentele se prepară cu o cantitate minimă de ulei sau chiar în suc propriu. Si evident, de-a lungul timpului in utilizare, nu exista riscul incorporarii substantelor toxice ca la tigaile confectionate din teflon.

 

 

Parerea noastra este ca merita sa vezi intreaga gama de tigai ceramice BIOLUX in oferta Mediashop.

answear.ro