depurtat.ro

Cum poti gati mai sanatos daca nu cu tigaile ceramice? Parerea noastra este ca Promotia Mediashop TV la tigaile ceramice BIOLUX merita sa fie luata in seama. Nu doar ca pretul este redus dar cu setul de 3 bucati intr-un singur pachet va veti accesoriza bucataria cu instrumente de calitate, care te vor tine ani de zile. Tigaile Biolux sunt tigăi profesionale cu un strat special ceramic, şi o capacitate deosebită de a înmagazina căldura. Tigaile ceramice au un capac termorezistent care va vor ajuta sa economisiti energie si implicit timp. Tigaile ceramice Biolux se pot curata fara probleme si in masina de spalat vase. Avantajul tigailor ceramice este ca alimentele se prepară cu o cantitate minimă de ulei, sau în suc propriu. Si evident, de-a lungul timpului in utilizare, nu exista pericolul incorporarii substantelor toxice ca la tigaile confectionate din teflon sau aluminiu.

Tigăile cu capac termorezistent Biolux sunt tigai profesionale cu strat special de ceramica fara teflon, şi cu o capacitate deosebită de a înmagazina căldura. Capace termorezistente cu supapă de reglare termică, mănere de silicon care nu se incălzesc, nu se deformeaza, se pot introduce şi la cuptor. Efect lotus unic, strat ceramic, nu conţine teflon, deci, nu conţine substanţe otrăvitoare. Proprietăţi remarcabile de coacere! Puteţi găti cu foarte puţină grăsime, sau chiar fără grăsime. Datorita capacului cu supapă de reglare termică puteţi găti la abur legume atăt proaspete căt şi congelate fără ca nimic să se lipească,căt şi carne,orez, orice fel de garnituri.

depurtat.ro

otter.ro

Datorită efectului Lotus, alimentele nu se prind pe fundul tigăii ceramice Biolux, posibilitatea de umezire a suprafeţelor este foarte mică, aşa cum se observă la florile de lotus. Pe frunză cad picăturide apă, dar acestea nu se preling pe frunză. Tigaile ceramice Biolux sunt ideale pentru orice sistem de gătit :aragaz pe gaz, aragaz electric, ceramic,etc. Manerul tigailor BIOLUX este termorezistent si antiderapant fiind confectionat din materiale de calitate. Calitatea, inovatia si tehnologia sunt cu adevarat reprezentative la aceste produse: Suprafata de gatit a tigailor Biolux sunt fabricate dintr-un material conducător termic de înaltă calitate, cu fund ce se poate folosi în orice tip de cuptor.  Cu tigaia Biolux, puteţi fierbe sau prăji cu economie de grăsimi, timp şi energie.

Vezi mai multe detalii si informatii despre tigaile ceramice fara teflon BIOLUX in Promotia Mediashop TV.

Setul de tigai ceramice Biolux contine:

  • 1 X buc. Tigaie Biolux de 20 cm
  • 1 X buc. Tigaie Biolux de 24 cm
  • 1 X buc. Tigaie Biolux de 28 cm
  • 1 X buc. Capac termorezistent de 24 cm
  • 1 X buc. Capac termorezistent de 28 cm
  • 1 x buc. Instrucţiuni de folosire
answear.ro