depurtat.ro

Padfone este un concept original dezvoltat de Asus, un device alcatuit dintr-un smartphone care se ataseaza unei statii ce are propia sa baterie interna si display putand fi astfel folosit pe post de tableta. Nu este un comprimat complet echipat – nu funcționează fără telefon, toată puterea de procesare si memoria apartinand telefonului. Asus Padfone 2 este un dispozitiv impresionant, veti vedea mai departe de ce.

depurtat.ro

Un aspect foarte important la acest device este bateria de 2140 mAh, ce permite 16 ore de convorbire, 13 ore de browsing si 9 ore de redare video si 2 saptamani de standby al telefonului in reteaua 3G. Puteti sa dublati timpul de convorbire introducand PadFone 2 in statie. Si toate acestea fara a avea impact asupra greutatii, Asus Padfone 2 fiind ultra-subtire si usor la doar 9mm grosime si o greutate de 135g a telefonului si 514g a tabletei.

O tableta performanta Asus Padfone 2

Ecranul touch IPS Super+ al lui Asus Padfone 2 are o diagonala de 4.7-inch, si binenteles ca prezinta acelasi nivel de detaliere al imaginilor precum orice smartphone performant de pe piata. În același timp, IPS Super + cu 332ppi, prezinta culori, unghiuri de vizualizare bune, luminozitate puternica si contrast ridicat, ceea ce il face perfect pentru a fi utilizat in aer liber. Aplicatia SmartNote face ca scrisul de mana pe ecranul touch sa fie reprodus cu acuratete. Introduceti PadFone 2 (4.7″) in Statia PadFone 2 (10.1″) pentru a beneficia de o imagine extinsa a continutului. Pe tableta este mult mai usor de citit !

Sunetul este uimitor, atat PadFone 2, cat si Statia PadFone 2 folosesc tehnologia SonicMaster pentru o calitate superioara a sunetului, cu un raspuns in frecventa sporit si claritate imbunatatita audio, beneficiara a premiului Grammy. Asus SonicMaster Tech este acum la a treia generație iar aplicatia speciala de redare muzicii este un exemplu si etalon pentru orice smartphone ultra performant.

otter.ro

Asus Padfone 2 Tableta + Smartphone 2 in 1 Review

In ceea ce priveste specificatiile hardware, procesorul Quad-Core de 1.5GHz Qualcomm Snapdragon S4 cu 2GB RAM si placa video Adreno 320 GPU fac din aceasta tableta si telefon un device foarte rapid si performant, un adevarat maniac al vitezei! De altfel, testat in Quadrant Standard si AnTuTu, Asus Padfone este cu 30% mai performant decat Samsung Galaxy S3, la egalitate cu LG Optimus G in Quadrant si de doua ori mai rapid ca LG in AnTuTu! Prin urmare, nu veti fi deloc surprins sa observati ca redarea filmelor HD se face lin si fara efort. 

Tableta + Telefon ASUS PadFone 2 Quadcore
Familie procesor: Cortex A15 1500MHz
Sistem de operare: Android 4
Capacitate memorie: 2048 MB
Capacitate HDD: 64GB
Diagonala: Telefon : 4.7″
Tableta 10.1″
Rezolutie maxima: Telefon : 1280 x 720
Tableta 1280 x 800
Placa video: Adreno 320
Bluetooth: 4.0
3G si 4G Da
Sistem operare: Android 4.0

Camera foto de 13 megapixeli si 6 fpx permit inregistrari in timp record: 720 pixeli la 60 fps si 100 de capturi foto consecutive la 6 fps cuplate cu o culoare si un contrast imbunatatit cu 30%. Camera 13MP este impresionantă, fiind net superioară smartphone-ului Samsung Galaxy S3 sau HTC One X.

Daca cei 6GB de stocare interna nu sunt suficienti, atunci bucura-te de cei 50GB gratis cloud oferiti de ASUS WebStorage pe timp de 2 ani. Evita bataia de cap atunci cand ambele dispozitive sunt incarcate.

 

answear.ro