Jucarie de plus cu catelusul VIPO (de 30 de cm) si un DVD ce contine 6 episoade in 6 orase europene: Salzburg, Viena, Venetia, Roma, Madrid si Sevilla. Povestile din desenele animate cu Vipo prezinta aventurile amuzante ale unui catel zburator, pe nume VIPO, cu urechi neobisnuit de lungi, ce, alaturi de prietenii lui Barza Henry si Pisica Betty calatoresc in jurul lumii pentru a explora si a fi alaturi de cei ce au nevoie de ajutor. 

Desenele animate cu Vipo catelul zburator, nu sunt doar amuzante ci si educative, copiii pot invata despre tari si orase diferite, locuri de vizitat, oameni, obiceiuri si traditii de pe intreg globul. Desenele animate cu catelul VIPO sunt pline de imaginație și umor, precum și de date interesante cu caracter educativ care permit atat copiilor, cat si parintilor să se amuze intr-un un mediu pozitiv și non-violent.

Televiziuni din mai mult de 100 de tari au ales acest desen animat educativ, la doar cateva luni de la lansarea episodului pilot 3 D. Serialul este despre vraja care se aprinde in ochii si visele fiecărui copil: descoperiri uimitoare, lucruri si locuri noi. În călătoriile sale, Vipo vizitează Parisul, New York -ul si Londra, cântă la pian cu soriceii din Salzburg, ajută un urs koala adormit sau cauta comori in Mexic. Poveștile sunt pline de aventură și distracție.

Catelusul zburator: jucarie de plus 30cm si desene animate 3D

Episoadele DVD-ului 1

SALZBURG – Sughituri muzicale
VIPO si prietenii lui, pisica Betty si barza Henry,  s-au hotarat sa  exploreze lumea impreuna. Prima lor oprire este la Salzburg, Austria. Dar ceva ii impiedica sa se bucure de vacanta. Motivul este ca pe Betty a apucat-o sughitul. Ei incearca sa o ajute in orice fel, dar nimic nu pare sa functioneze …

CITESTE SI:  Papusa Maia care inoata

VIENA – Salvand coroana imparatesei
Vipo si prietenii sai ajung la Viena, Austria, si viziteaza Castelul Shonbrun, tocmai la timp pentru a fi martori cand un hot ii fura coroana imparatesei Elisabeta!

VENETIA – Betty este rapita
Vipo si prietenii sai ajung in Piata San Marco din Venetia, Italia. Acolo cei trei prieteni au o problema. Betty ii supara pe niste porumbei care o iau cu ei si mai cer si o rascumparare pe ea. Dupa o urmarire prin frumoasa Venetie, Vipo si Henry trebuie sa le aduca porumbeilor rascumpararea pentru Bettty.

ROMA – Dorinta pusa la fantana Trevi se implineste
Vipo si prietenii sai ajung la Fantana Trevi din Roma, unde fiecare arunca cate o moneda si isi pune cate o dorinta … Pe cand ceilalti isi doresc lucruri normale, Betty isi doreste sa fie foarte mare. Plimbandu-se prin Roma se intampla ceva ciudat. Betty incepe sa creasca pana cand ajunge de marimea unei cladiri!

MADRID – Billy trebuie sa castige 
Vipo si prietenii sai ajung in Madrid, Spania, tocmai la timp pentru lupta cu tauri: Billy Taurul impotriva Matadorului Fernando.

SEVILIA – Barbierul de caini din Sevilia
Vipo si prietenii sai ajung in Sevilia, Spania. in timp ce asculta “Barbierul din Sevilia”, piesa de opera preferata a lui Henry, Vipo observa ca toti cainii din Sevilia arata la fel: toti au o tunsoare foarte amuzanta.

Fiecare DVD vine cu un cadou, o jucarie de plus cu unul din caracterele acestui serial: Catelusul VipoBarza HenryPisica Betty sau Porcusorul Timmly. 

Pot fi comandate online aici:

CITESTE SI:  Catelusul VIPO si prietenii lui - jucarii si DVD-uri

altex (click info pret & stoc)

vezi mai multe oferte in acest articol