depurtat.ro

Balerini CONVERSE in Romania. Unul dintre cele mai influente branduri de incaltaminte din lume ce a reusit in scurt timp sa isi extinda succesul si in gama de imbracaminte si accesorii: Converse, a captat atentia celor cu un spirit creativ, optimisti si rebeli inca din momentul fondarii sale, in anul 1908.

Gama de incaltaminte Converse a evoluat de-a lungul timpului, daca initial au fost creati special pentru jocul de baschet, tenisii au fost lansati pentru strazile orasului in ultimii ani ca urmare a intrarii acestui brand in portofoliul NIKE Inc. noi modele de conversi au aparut pe piata: daca noi consideram pana nu de mult conversii ca fiind tenisi acum aceasta denumirea catalogheaza o intreaga gama: bascheti, balerini, platforme, adidasi, ghete si cizme si asa mai departe. Converse are un loc aparte in review-urile site-ului nostru, si ne-am gandit sa prezentam acum modelele de balerini de la Converse ce pot fi cumparate din magazinele online romanesti Answear , Fashion Days si Ready to wear.

 

Balerini dama Converse Balerina cu logo-ul atasat tip plasture de cauciuc pe calcaiul pantofului, cu ochiuri de ventilație pe partea interioară. Talpa balerinilor Converse sunt confectionati din cauciuc flexibil si rezistent la alunecare. Materialul si manopera este de inalta calitate.

yves-rocher.ro

flanco.ro/

Mai multe modele de balerini pentru femei Converse vei in magazinele online romanesti Answear, Fashion Days si Ready to wear. Iar daca iti doresti o pereche de balerini mai eleganti, si fara sa platesti un pret prea piperat, iti recomandam atunci Catalogul eMAG.

answear.ro