depurtat.ro

Pantofi si sandale de dama din piele naturala Versace V1969 Shoes. Reduceri masive de preturi la pantofii si sandalele cu toc din piele naturala Versace colectia V19.69 in oferta magazinelor online eMAG.ro,  AnswearB-Mall si FashionDays! Versace 19.69 parte a brandului international cunoscut Versace a modelat filosofia modei prin colectiile variate de imbracaminte, accesorii, pantofi, bijuterii, genti sau articole pentru casa. Mitul Versace dateaza inca din anul 1978, an in care Gianni Versace a pus bazele acestei case de moda de lux.

Un original arhitect al tendintelor moderne in moda, Gianni Versace a adus la un loc arta, celebritatea, stilul, rock`n roll-ul si baletul sau teatrul, impreuna cu nume marcante ale lumii mondene americane sau europene pentru a transforma acest brand intr-un simbol universal al fascinatiei, luxului si decadentei.

Versace, a atras atat de mult atentia mass media prin celebrele-i creatii ce au complimentat outfiturile vedetelor pe covorul rosu, incat toata lumea, fashioniste, critici de moda si vedete celebre nu au avut incotro decat sa i se supuna.

Versace V19.69 la B-Mall & Fashiondays

Versace V19.69 (Abbigliamento Sportivo) – reprezinta colectia mai ieftina, accesibila maselor din gama de imbracaminte, incaltaminte sau accesorii a brandului italian de lux Versace, sandalele din piele naturala, pantofii cu toc in design modern accesorizati cu tinte sau prezentati in non-culorile emblematice alb cu negru al acestei marci fiind si obiectul acestui articol. Modelele de pantofi si sandale din piele naturala Versace V19.69 sunt versatile, putand complementa cu succes orice outfit, elegant de seara sau cocktail sau lejer pentru o zi obisnuita in oras.

Tinutele rafinate si provocatoare Versace au ramas familiare colectiilor acestui brand chiar si dupa disparitia lui Gianni, Donatella si Santo Versace – fratii designerului – au continuat viziunea acestui brand. a fost extrem de familiara pentru fratii designerului, Donatella si Santo Versace, care inca de la inceput, au contribuit la viziunea acestui brand. Donatella Versace, zeita fashionului, isi pune amprenta pe fiecare colectie de sub tutela Gianni Versace: Atelier Versace, Versace Couture, V 19.69, Versace Sports, Versace Home Collection, Versace Jeans Couture, Versace Collection, Young Versace sau Versus, conducand brand-ul in secolul 21. Donatella pastreaza viu spiritul Versace extinzand granitele brandului cu o linie de cosmetice si una de bijuterii, impreuna cu Palazzo Versace, primul hotel de sase stele Versace. In intreaga lume exista aproximativ 100 de magazine Versace, toate respectand simtul estetic caracteristic acestui brand, unde negrul, albul si pielea sunt cele care seteaza tonul.

otter.ro

In Romania, veti gasi pantofii si sandalele de dama din piele naturala Versace V1969 Shoes in oferta magazinelor online eMAG.ro,  AnswearB-Mall si FashionDays.

answear.ro