depurtat.ro

Mustang este o marcă de încălțăminte germană care a fost fondată în anul 1932. Această marcă este renumită pentru calitatea produselor sale, ce sunt confecționate din materiale de calitate superioară și proiectate să fie confortabile și rezistente. Mustang produce o gamă largă de încălțăminte, de la pantofi casual la cizme și ghete, pentru diferite sezoane și ocazii, atât pentru bărbați și femei, cât și pentru copii.

Ca și misiune, Mustang se concentrează pe durabilitate și sustenabilitate în producția sa. Această marcă folosește materiale durabile și reciclate în producția încălțămintei sale și a implementat practici de producție responsabile pentru a reduce impactul asupra mediului.

Mustang este o marcă populară de încălțăminte în Europa cât și în alte părți ale lumii, datorită calității produselor sale, a designului modern dar elegant, cât și angajamentului față de responsabilitate comercială, durabilitate a încălțămintei și sustenabilitate pentru un Pământ mai curat.

Încălțămintea Mustang este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să investească în încălțăminte de calitate, durabilă și responsabilă din punct de vedere al mediului. Vezi intreaga colectie Mustang in oferta magazinelor online BonPrix.ro, ePantofi, Answear, FashionDays.

Vei găsi mai jos o parte din colecția de încălțăminte Mustang pentru femei, sortată în funcție de model sau de utilizare, astfel: Cizme înalte cu șiret Mustang, Cizme moderne Mustang, Cizme sport Mustang de iarnă

Cizme damă Mustang

Cizmele Mustang sunt o opțiune excelentă pentru cei care doresc să investească în încălțăminte de calitate, durabilă și responsabilă din punct de vedere al mediului și în același timp să aibă parte de un design modern pentru orice outfit.

Vezi intreaga colectie Mustang in oferta magazinelor online ePantofi, BonPrix.ro, Answear, FashionDays.

Cizme Înalte cu șiret Mustang damă

Cizme super moderne cu şiret, lucrate dintr-un mix aparte de materiale, cu căptuşeală călduroasă. Cizmele cu siret permit utilizatorului să ajusteze strângerea cizmei pentru a oferi un confort personalizat.

Cizmele cu siret sunt adesea utilizate în condiții meteo nefavorabile, deoarece sireturile permit cizmei să fie strânse mai bine pe picior, astfel încât apa sau zăpada să nu intre în interior. Cizmele cu siret sunt o opțiune bună pentru cei care doresc suport suplimentar pentru gleznă și picior și au nevoie de o încălțăminte care să le țină picioarele uscate și călduroase în condiții meteo nefavorabile.

flanco.ro/
Cizme Mustang cu Siret 1
Cizme Mustang cu Siret 1
Cizme albe Mustang
Cizme albe Mustang
Cizme inalte cu siret Mustang
Cizme inalte cu siret Mustang

Cizme Mustang Moderne

Cizme Mustang moderne
Cizme Mustang moderne
Cizme scurte cu siret Mustang
Cizme scurte cu siret Mustang
Cizme scurte dama Mustang
Cizme scurte dama Mustang
Cizme tip gheata Mustang dama
Cizme tip gheata Mustang dama
Cizme negre Mustang
Cizme negre Mustang

Cizme Iarna sport Mustang

Cizme moderne de iarnă, cu căptuşeală textilă călduroasă. Încălţări fistichii cu căptușeală textilă călduroasă și fermoar pentru o încălțare ușoară.

Cizme iarna Mustang pentru femei
Cizme iarna Mustang pentru femei
Cizme iarna pentru femei marca Mustang
Cizme iarna pentru femei marca Mustang

Vezi intreaga colectie Mustang: Cizme, Ghete, Adidași sau pantofi in oferta magazinelor online ePantofi, BonPrix.ro, Answear, FashionDays.

answear.ro