depurtat.ro

Ai nevoie de Cleanmaxx Carpet Cleaner, un aparat de curățare cu abur a covorului, mochetei sau tapițeriilor dacă vrei să faci treabă bună. Ai o soluție la un preț foarte bun dacă nu mai vrei să îți rupi spatele frecând covorul cu peria sau cărându-l la curățătorie. De altfel, economisești și o grămadă de bani, să mergi la o curățătorie ieftine te lasă fără cateva zeci de lei bune. Bașca că mocheta nu e prea ușor de curățat fie că o scoateți din cameră sau nu. În plus, ce faci cu husele canapelelor, și acestea trebuiesc spălate, și nu merge să dai cu cârpa, buretele sau peria peste ele, îi strică din textură, prinde repede aspectul de vechi și vei rămâne și cu zone mai decolorate.

yves-rocher.ro

Despre curățarea cu abur fierbinte

Curățarea cu aburi fierbinți nu este cine știe ce mare inovație a secolului 21. Este bine știut faptul că spitalele utilizează această tehnică de igienizare de câțiva zeci de ani, având în vedere că distruge foarte eficace virusurile, bacteriile, acarienii, alergenii, ciupercile si sporii de mucegai.

Ce problemă rezolvă un aparat de curățare cu aburi?

Anumite obiecte din locuința noastră pot fi foarte dificil să fie curățate întrucât fie nu încap în mașina de spălat, fie nu pot fi detașabile, precum pernele, saltelele, tapițeria patului sau a fotoliului, mocheta sau chiar tapetul.

Modele de aparate de curățare cu aburi

Există mai multe tipuri de aparate de curățare pe bază de abur fierbinte, modele mai de nișă cât și cele universale precum aspiratoarele cu spălare pe bază de aur fierbinte.

Cleanmaxx Carpet Cleaner este un aparat de nișă, special creat pentru a excela la curățarea și igienizarea mochetei, covoarelor, tapiseriilor auto, scaunelor și altor articole cu textură specifică.

Cleanmaxx Carpet Cleaner – aparat de curățare cu aburi

Pentru a putea curăța ușor canapeaua, covorul, mocheta sau tapițeria din interiorul autoturismului ai nevoie de un aparat de curățare cu aburi, iar Cleanmaxx Carpet Cleaner este unul foarte eficient. Mereu la îndemână pentru curățenie rapidă, deosebit de eficient, curăță urmele de murdărie și grăsime și în același timp igienizează, datorită aburului fierbinte suflat cu presiune.

flanco.ro/

Cleanmaxx Carpet Cleaner funcționează cu un căpăcel de detergent universal în recipientul special, și apoi completăm cu apă.

Aparat curatare aer Carpet Cleaner
Aparat curatare aer Carpet Cleaner

Apoi printr-o simplă apăsare de buton, trecem cu peria peste materialul ce dorim să îl curățăm, iar curățătorul cu aburi Carpet Cleaner absoarbe murdăria și lasă covorul aproape uscat. Practic tot ce trebuie să faci este să “aspiri” murdăria ca apoi să lași suprafața câteva minute la zvântat.

Aparatul de curățare cu aburi este foarte eficient și va schimba rapid imaginea casei tale, covoarele, canapelele, scaunele tapițate vor arăta aproape ca la cumpărare. Carpet Cleaner este și foarte ușor de spălat, golești rezervorul cu lichidul murdar și clătești recipientul.

Cleanmaxx Carpet Cleaner – Aparat de curațăre versatil

Cleanmaxx Carpet Cleaner te scapa de petele de cafea, suc, vin, ketchup sau de fructe cazute pe scaune, mocheta sau pe covor. Este un aparat de curățat puternic, având în vedere că funcționează la 500 W. Cleanmaxx Carpet Cleaner curăță, dezinfectează și pur și simplu absoarbe petele și murdăria, lăsând țesăturile ca noi în doar câteva clipe!

Cu ajutorul funcției de aplicare a agentului de curățare, vei putea îndepărta chiar și cele mai dificile pete, iar funcția de aspirare va absorbi apa murdară, lăsând materialele aproape uscate. Astfel, nu trebuie să mai aștepți zile întregi ca țesătura să se usuce. 

Tapițeriile și covoarele vor arăta ca noi fără să te chinui, fără dureri de spate, fără să cari, fără să freci cu peria și să îți distrugi mâinile.

Aparat curatare cu abur Carpet Cleaner Cleanmaxx
Aparat curatare cu abur Carpet Cleaner Cleanmaxx

VEZI AICI OFERTA ALO-SHOP

Aparatul este la fel de eficient pe orice tip de material! Cleanmaxx Carpet Cleaner vine la set cu un derergent eficient pentru degresarea și apoi curățarea ușoară și totală, în profunzime a suprafețelor. Însă puteți folosi orice tip de detergent, nu veti fi captiv la o singură marcă.

answear.ro