depurtat.ro

Motorul de 1800 W al aspiratorului Philips FC8450 genereaza o putere de aspirare de 300 W, pentru o curatare perfecta. Manerul ergonomic extra lung (50cm) ofera un plus de confort la folosire. Designul extra lung ajuta la curatarea unor locuri greu accesibile. Tubul telescopic este din aluminiu, iar greutatea redusa a tubului telescopic face ca acesta sa fie usor de folosit si transportat. Tubul telescopic din doua bucati poate fi reglat la inaltimea preferata.

yves-rocher.ro

In modul silentios, aspiratorul Philips isi face treaba, nu trebuie sa trezesti monstrul din el pentru a avea curatenie in casa, brandul Philips nu se dezice de la renumele sau pe piata electrocasnicelor.

flanco.ro/

Ca si accesorii, aspiratorul Philips FC8450 vine cu: perie standard, accesoriu pentru spatii inguste, tub telescopic metalic, Derulator automat cablu. Avand nevoie de sac de hartie, nu doar ca vei beneficia de o igiena marita insa consumabilele aspiratorului Philips pot fi gasite de cumparat cu usurinta in magazinele online, prin urmare nu vei ramane cu un aspirator nefunctional si nici nu vei fi nevoit sa incerci sa faci diverse improvizatii. Sacul de capacitate mare, de 3 litri, ofera o utilizare optima a aspiratorului, ceea ce inseamna ca trebuie schimbat mai rar.

Iar daca nu te-ai convins, ei bine, in aprilie beneficiezi de o super oferta: la orice aspirator Philips cumparat, primesti cadou un fier de calcat marca Philips, o marca de incredere in casa ta. 

detaliile ofertei aici

answear.ro