depurtat.ro

Philips a lansat in Romania noua generatie de aspiratoare eficiente din punct de vedere energetic, clase energetice A si B proiectate pentru a oferi performante maxime de aspirare cu un consum redus de energie si la preturi deosebit de competitive fata de celelalte marci de pe piata: Bosch, Rowenta, Beko sau Samsung. Aceste aspiratoare sunt concepute sa atinga performanta maxima cu clasa de eficienta energetica A. Ajungeti in toate colturile gratie manerului ergonomic foarte lung, manerul ergonomic avand o utilizare comoda. Noile aspiratoare cu sac sau fara sac cu clasa energetica A Philips PowerPro Compact, PowerPro Activa, Philips Performer Expert, PowerPro Ultimate sau Philips PowerLife  ofera performanta optima la curatarea tuturor suprafeţelor dure datorită tehnologiei PowerCyclone 4 şi capului de aspirare dedicat. Cele mai mici preturi la aspiratoarele Philips energetic eficiente (clasa A sau B) le puteti cumpara de la distribuitorii agreati Philips Romania: eMAG, flanco si evoMAG.

Desi puterea motorului a scazut conform noilor legi si reglementări europene (vezi directivele de la finele acestui articol) intrate in vigoare in anul 2013 prin care motoarele aspiratoarelor casnice nu pot depasi 1600W, insa pe de alte parte exista obligativitatea de aspirare a min 70% din praful din covoare respectiv 95% din praful de pe suprafete dure, noua gama de aspiratoare Philips ofera mai multa eficienţă gratie urmatoarelor elemente:

Tehnologii unice Philips

Philips AirflowMax, specifică aspiratoarelor cu sac, permite desfasurarea uniforma a sacului de praf de tip s-bag, mentinand aceeasi putere de aspirare, chiar si pe masura ce sacul se umple. Compartiemtul pt praf de capacitate mare permite sacului sa se deschida uniform. Profilul unic cu striatii al compartimentului de colectare a prafului maximizeaza fluxul de aer din jurul sacului de praf . Materialul de calitate ridicata al sacului de praf nu se infunda, maximizeaza fluxul de aer si mentine puterea ridicata de absorbtie pe toata durata de viata a sacului. Philips PowerCyclone, conceputa pentru aspiratoarele fără sac, permite separarea eficienta a prafului de aer dintr-o singura miscare. Aerul patrunde in aspirator gratie admisiei directe, este accelerat in sus, in compartimentul ciclonic, in capatul caruia lamele de evacuare separa eficient praful de aer, astfel incat tu sa te bucuri de camim perfect curat, fara efort.

yves-rocher.ro

Motoare extrem de eficiente care au fost proiectate pentru a avea pierderi minime de aer, graţie unei admisii izolate. Acestea sunt capabile de viteze de până la 650 de km/h, cu ajutorul a peste 40.000 de rotaţii pe minut, de două ori mai rapid decât o maşina de Formula 1!

Noul design al capetele de aspirare Philips TriActiveMax şi Philips TriActive+ permit o mai buna etanşare a suprafeţelor de curăţat. Deschiderea frontală a capului de aspirare este amplă, pentru aspirarea impurităţilor de dimensiuni mai mari, în timp ce periile laterale ajută la aspirarea în apropierea mobilierului şi de-a lungul pereţilor. Capul de aspirare TriActive Z pentru podele are o forma unica ce ghideaza praful si firimiturile catre canalul de aspirare fara sa a le impinge inainte, practic nu mai e nevoie de ridici duza sau sa faci miscari repetate.  Capul de aspirare DiamondFlex se roteşte la 180° pentru a ajunge cu uşurinţă în zonele greu accesibile, cum ar fi colţurile, zonele din jurul obiectelor de mobilier, întorcandu-se automat în poziţia iniţială. Peria Turbo – ideala pentru cei care au animale de companie ,curata in profunzimea tesaturii covoarelor eliminand cu usurinta parul de animale.

 

Aspiratoare clasa A Philips

Aspiratoare Philips fara sac

 

Aspirator Philips PowerPro Compact FC9321

Aspirator fara sac Philips PowerPro Compact FC9321. Acest aspirator este conceput sa atinga performanta maxima cu clasa de eficienta energetica A. Ajungeti in toate colturile gratie manerului ergonomic foarte lung, manerul ergonomic avand o utilizare comoda. Designul extra lung iti ofera o raza de actiune mai ampla, asa incat poti curata cu usurinta locurile greu accesibile. Filtrul EPA 10 si AirSeal capteaza cele mai fine fire de praf inainte ca aerul sa fie evacuat, pentru un mediu fara praf si un aer curat si sanatos.

Noul aspirator fara sac cu clasa energetica A Philips PowerPro Compact FC9321 ofera performanta optima la curatarea tuturor suprafeţelor dure datorită tehnologiei PowerCyclone 4 şi capului de aspirare dedicat. Compartimentul pentru praf se curăţă uşor, fără a crea nori de praf. Rezultate de curăţare excelente, clasă de eficienţă energetică A, tehnologia PowerCyclone 4 separă praful de aer dintr-o singură mișcare. Cap de aspirare pentru curăţarea optimă a tuturor suprafeţelor dure. Ajungi în toate colţurile graţie mânerului ergonomic foarte lung, design avansat al compartimentului pentru praf pentru golire ușoară, sistem de filtrare a aerului EPA10 cu AirSeal pentru un aer curat.

 

Aspirator fara sac Philips PowerPro Active FC9520/09

Aspirator fara sac Philips PowerPro Active FC9520/09. Un aspirator Philips cu clasa energetica A, consuma putin, putere mare si zgomot mic. Setarile variabile de putere va permit sa selectati nivelul optim de aspirare in functie de tipul de suprafata. Recipientul pentru praf este perfect conceput pentru a putea elimina praful fara a crea un nor de praf. Gratie formei sale unice si suprafetei netede, praful este colectat intr-o singura parte a recipientului si aluneca uniform in cosul de gunoi. Tehnologia PowerCyclone 4 ofera cele mai bune rezultate de curatare dintr-o singura miscare prin intermediul unor pasi extrem de eficienti: 1) Aerul intra rapid in PowerCyclone gratie fantei de admisie aer drepte si netede. 2) Orificiul curbat de trecere a aerului accelereaza aerul in sus in compartimentul ciclonic pentru a separa praful de aer. Philips PowerPro Active FC9520/09 este conceput sa atinga performanta maxima cu clasa de eficienta energetica A.

Aspiratul Philips PowerPro Active fără sac FC9520/09, clasă de eficienţă energetică A Tehnologie PowerCyclone 4 Cap de aspirare pentru suprafeţe dure cu tehnologia PowerCyclone 4. Clasă de eficienţă energetică: A, consum anual de energie: 26,1 kW·h. clasa de curăţare a suprafeţelor dure: A, clasa emisiilor de praf: C, nivel de zgomot: 78 dB, putere de intrare (IEC): 750 W, flux de aer (max): 27,8 l/s, vid (max): 16,8 kPa.

 

Aspirator cu sac Philips Performer Expert FC8725/09

Aspirator cu sac Philips Performer Expert FC8725/09. Tehnologia Airflow Max optimizeaza fluxul de aer, permitand desfacerea uniforma a sacului de praf, pentru a putea beneficia de cea mai mare putere de aspirare, chiar si pe masura ce sacul se umple! Una dintre cele mai mari calitati ale acestui Aspirator cu sac PHILIPS Performer Expert FC8725/09 este apartenenta la clasa energetica A. In acest fel avem garantia ca nu consumam foarte multa electricitate cand il bagam in priza (apropo de priza, acest aspirator are un cablu inteligent, care “vine singur acasa” cand este chemat!). Are o putere a motorului de 650W si un consum anual de energie de 27.8kWh.

Un alt avantaj este reprezentat de zgomotul redus, chiar si pe cea mai ridicata treapta. Daca vechiul aspirator nu putea fi pornit dupa ora 20:00, ca sa nu deranjati vecinii, cu noul Philips Performer Expert nu veti mai avea aceasta grija! Sacul de 5L este perfect pentru o functionare de lunga durata. Poti aspira mult si bine de acum inainte, cu siguranta ca sacul iti va fi prieten de incredere.

flanco.ro/

Acest Aspirator cu sac cu clasa energetica A: PHILIPS Performer Expert FC8725/09 este testat pentru calitatea ECARF si poate fi utilizat si de catre persoanele cu alergii. Filtrul sau HEPA 13 are rolul de a purifica aerul evacuat cu pana la 99,95% din alergeni, asa cum sunt acarienii, polenul, parul de animale etc. Motorul eficient energetic a fost perfectionat, pentru a folosi mai putina energie astfel incat sa genereze un debit de aer mai mare. Acest aspirator este conceput sa atinga performanta maxima cu clasa de eficienta energetica A.

 

Aspirator fara sac Philips PowerPro Activa FC9525/09

Aspirator fara sac Philips PowerPro Activa FC9525/09. Tehnologia PowerCyclone 4 ofera cele mai bune rezultate de curatare dintr-o singura miscare prin intermediul unor pasi extrem de eficienti: aerul intra rapid in PowerCyclone gratie fantei de admisie aer drepte si netede iar orificiul curbat de trecere a aerului accelereaza aerul in sus in compartimentul ciclonic pentru a separa praful de aer.

Specificatii Philips Power Pro Activa FC9525. Clasă de eficienţă energetică: B, consum anual de energie: 33,6 kW·h (vs 27Kwh A), clasă de curăţare a covoarelor, clasa de curăţare a suprafeţelor dure: A, clasa emisiilor de praf: C, nivel de zgomot: 78 dB, putere de intrare (IEC): 750 W, flux de aer (max): 27,8 l/s, vid (max): 16,8 kPa, capacitate praf: 1,7 l, microfiltru pentru evacuare, filtru lavabil EPA10 pentru motor, raza de actiune 9 m, lungime cablu 6m, control energie prin telecomanda, Tub telescopic metalic din 2 piese, cuplaj tub: Conic, tip rotativ: Cauciuc, mâner pentru transport: Partea superioară și frontală .

 

Aspirator fara sac Philips PowerPro Ultimate FC9922/09.

Aspirator fara sac Philips PowerPro Ultimate FC9922/09. Accesoriul pentru curatarea zonelor greu accesibile este un accesoriu inteligent care va  ajuta sa curatati zonele greu accesibile, cum ar fi partea de sus a mobilierului sau rafturile inalte. Unghiul periei este reglabil, astfel incat sa ai instrumentul care se potriveste exact nevoilor dumneavoastra. Constructia aerodinamica a PowerCyclone 7 minimizeaza rezistenta la aer si asigura rezultate exceptionale de curatare prin 3 etape deosebit de eficiente: 1) Aerul intra rapid in PowerCyclone gratie orificiului de admisie aer drept si lin. 2) Circuitul curbat de aer directioneaza rapid aerul in sus in compartimentul ciclonic. 3) In partea de sus a filtrului ciclonic, lamelele de evacuare indeparteaza eficient praful din aer. Aspiratorul fara sac Philips PowerPro Ultimate FC9922/09, 2.2 l, 2400 W, NanoClean, HEPA 13, Aramiu este conceput sa atinga performanta maxima cu clasa de eficienta energetica A.

Noul aspirator fără sac Philips PowerPro Ultimate asigură performanţe superioare de curăţare. PowerCyclone 7 asigură separarea excepţională a prafului de aer. Capul de aspirare TriActiveMax oferă performanţe excelente pe toate tipurile de podele. Performante superioare, clasă de eficienţă energetică A, Tehnologie Philips PowerCyclone 7 pentru putere de aspiraţie excepţională, cap de aspirare multifuncţional, perie SuperTurbo pentru eliminarea părului de animale de pe carpete, filtru Ultra Clean Air HEPA 13 cu filtrare 99,95 %, performanţă clasa A pe suprafeţe dure, elimină praful fără dezordine. Tehnologie NanoClean pentru eliminarea prafului fără dezordine, compartiment pentru praf extraergonomic pentru golire controlată, curăţare fără efort, telecomandă ErgoGrip astfel încât nu mai trebuie să te apleci pentru a porni și opri aspiratorul, accesoriu pentru curăţarea zonelor greu accesibile.

 

Aspirator cu sac Philips PowerLife FC8324/09

Aspirator cu sac Philips PowerLife FC8324/09. Acest aspirator este conceput sa atinga performanta maxima cu clasa de eficienta energetica A. Capul de aspirare pentru suprafete dure asigura curatarea optima a tuturor suprafetelor dure, in special a parchetului si a gresiei.1) Perii moi ai periei protejeaza podeaua impotriva zgarieturilor. 2) Dispunerea perilor moi asigura colectarea optima a prafului de pe toate suprafetele dure. 3) Capul de aspirare este usor si este echipat cu roti pentru a putea fi manevrat usor pe toate podelele. Aspiratorul este echipat cu un set complet de accesorii, adaptate fiecarei nevoi:1) Accesoriul lung va ajuta sa curatati zonele greu accesibile, cum ar fi partea superioara a mobilei sau rafturile de sus. 2) Accesoriul 3 in 1 este perfect pentru spatiile inguste si mici. 3) Accesoriul pentru spatii inguste cu perie mica se curbeaza dupa colturi sau obiecte fara a bloca fluxul de aer. (4) Peria lunga este ideala pentru curatarea perdelelor.

Pentru un aer curat in propria casa, scazand riscul aparitiei alergiilor aspiratoarele Philips sunt dotate cu sisteme de filtrare a aerului HEPA 13, certificate de ECARF ca fiind antialergice. Acestea purifica aerul evacuat de pana la 99,95% dintre alergeni – parul de animale, praf sau polen. In plus, pentru un confort sporit si o manevrare mult mai usoara pe manerul aspiratorului gasesti si telecomanda Philips ErgoGrip – astfel incat sa nu mai fie nevoie sa te apleci. Poti sa opresti si sa pornesti aspiratorul mult mai repede, avand mobilitate mult mai mare. Fiecare model din gama Philips a fost optimizat pentru a oferi rezultate excelente de curatare filtrare si igienizare cu un consum redus de energie. Bucura-te de o casă mai curată şi mai confortabilă pentru tine şi familia ta.

 

Clasa energetica A la aspiratoare

Despre aspiratoarele cu clasa energetica A: Uniunea Europeana a emis doua directive: 665/2013 si 666/2013 care afecteaza modul in care achizitionezi aspiratoare si modul in care Philips le concepe. Prima Directiva (666/2013): Incepand cu septembrie 2014, standardul privind consumul de energie impune o limita de 1600 wati. Singurele aspiratoare care se califica pentru a fi puse pe piata sunt cele care: Au un consum de energie mai mic de 1600 wati, Au o performanta minima de curatare de 70% praf aspirat de pe covoare, Au o performanta minima de curatare de 95% praf aspirat de pe suprafetele dure. A doua Directiva (665/2013): similar etichetelor energetice intalnite de obicei la frigidere, masini de spalat sau televizoare, incepand cu septembrie 2014, o noua eticheta energetica va fi utilizata si pentru aspiratoare. Aceasta noua eticheta energetica va stabili standarde mai inalte de performanta pentru toate modelele de aspiratoare. Afisarea schematica, prezentata clar si la obiect, a indicatorilor de performanta va facilita compararea imediata a produselor si orientarea cu usurinta in luarea deciziei de cumparare. Eticheta energetica afiseaza clasa de eficienta energetica (in partea superioara a etichetei, indicata cu sageti) si 5 indicatori de performanta suplimentari (partea inferioara a etichetei). Valorile acestor indicatori sunt masurate utilizand metode de testare standardizate, adoptate de intreaga industrie.

Cele mai mici preturi la aspiratoarele Philips energetic eficiente (clasa A sau B) le puteti cumpara de la distribuitorii agreati Philips Romania: eMAG, flanco si evoMAG.

answear.ro