depurtat.ro

Traieste-ti vacanta in stilul Hello Kitty cu o gentuta personalizata. Saculetele Hello Kitty, rezistente la apa, iti protejeaza lucrurile iar gentile de plaja Hello Kitty, incapatoare si practice, completeaza ideal orice tinuta de plaja. Recomandate pentru copii dar si in cazul modelelor mai mari de dama, gentutele marca Hello Kitty pentru plaja te vor ajuta sa navighezi prin vacanta mult visata.

Iubitoare de aventuri si frumos, Hello Kitty a calatorit prin lume, raspandind multa iubire si prietenie, sentimente pe care, mai apoi, pisicuta le-a transformat in indragite colectii Hello Kitty, produse pe care le gasiti pe MyKitty si MyKittyStore. Cu o popularitate mult peste asteptari, simpatica Hello Kitty a cucerit inimile tuturor, devenind promotor oficial al fericirii in familie, la scoala, chiar si pentru activitatile din timpul liber, vacanta si moda. Categorii pe care pisicuta Hello Kitty le-a ambalat frumos in articole Hello Kitty si minunate cadouri pentru cei dragi veti gasi la singurele doua magazine licentiate Sanrio Hello Kitty din Romania.

yves-rocher.ro

 

Geanta de plaja Hello Kitty Heart

 

Geanta de plaja Hello Kitty Heart, cu un singur compartiment. Geanta Hello Kitty pentru plaja este confectionata din poliester rezistent si impermeabil, se inchide cu fermoar si are dimensiunea de 48x33cm. Este o gentuta cu licenta originala Sanrio. Geanta de plaja Hello Kitty se curata de praf cu o carpa curata si uscata, se curata de murdarie cu o carpa curata umezita in solutie de apa cu detergent 1-2%.Nu se spala in masina de spalat, nu se calca, nu se curata la abur si nu se curata chimic cu solventi organici.

 

Geanta de plaja Hello Kitty Pink

 

Geanta de plaja Hello Kitty Pink, cu un singur compartiment. Geanta Hello Kitty pentru plaja este confectionata din poliester rezistent si impermeabil, se inchide cu fermoar si are dimensiunea de 48x33cm. Este o gentuta cu licenta originala Sanrio. Geanta de plaja se curata de praf cu o carpa curata si uscata, se curata de murdarie cu o carpa curata umezita in solutie de apa cu detergent 1-2%.Nu se spala in masina de spalat, nu se calca, nu se curata la abur si nu se curata chimic cu solventi organici.

 

Mai multe modele de genti, gentute si rucsacuri de plaja Hello Kitty. Fotografia va va redirectiona catre magazinul corespondent.

flanco.ro/

 

Mai multe articole originale, cu licenta Sanrio cu simpatica pisicuta Hello Kitty veti gasi doar la MyKitty si MyKittyStore.

answear.ro