depurtat.ro

Bascheti Converse UK & US Flag. Incaltamintea personalizata cu steagul Statelor Unite si a Marii Britanii. Incaltaminte in pur stil occidental.

depurtat.ro
Marquis M. Converse a deschis compania Converse de tenisi din cauciuc in Malden, Massachusetts iar in 1908 si a început cu incaltaminte de iarna pentru barbati, femei si copii. La scurt timp, a fost creata o linie de incaltaminte sport, incluzand pantofii din panza pentru tenis „Chuck Taylor All Star”, tenisii pentru baschet si tenisii „Jack Purcell”. Prin inovatiile aduse, conduita si contributii, Converse a creat un brand de pantofi bazat pe mostenirea si entuziasmul sporturilor americane din secolul 20. Tinand pasul cu evolutia si popularitatea baschetului, tenisului, fotbalului, baseball-ului si atletismului, tenisii Converse au devenit favoriti in intreaga lume.Bascheti Converse inalti din panza imprimata cu steagul american sau al Marii Britanie, 100% bumbac, cu imprimeu. Captuseala si brant din material textil monta pe spuma. Talpa din cauciuc. Incaltaminte Converse cizme, platforme, tenisi, bascheti si adidasi vei gasi la myclosetReady to WearMall Boutique, Answear si originals.

otter.ro

Incaltaminte Converse cizme, platforme, tenisi, bascheti si adidasi vei gasi la myclosetReady to WearMall Boutique, Answear si originals.

answear.ro