Dee Berkley, zambitoare si enigmatica. Incercati sa gasiti in mediul online cateva lucruri despre viata ei personala, cu greu gasim cateva cuvinte despre ea in pagina oficiala. A crescut in mijlocul afacerilor cu bijuterii si in 2000, folosind cunostintele dobandite pana atunci, pune bazele propriei “productii” de bijuterii. Creatiile Dee Berkley vorbesc despre bucurie, despre dragoste, despre noroc. Spun povesti si tes povesti in jurul lor. Combinatiile de materiale ale bijuteriilor Dee Berkley sunt vesele, surprinzatoare si aduna elemente din intreaga lume, “furand” o particica din diferite culturi. Privindu-le cu mare atentie, putem spune ca predomina fascinatia pentru Asia, pentru simbolistica hindusa, budista. Nu putem nega insa nici simbolurile din epoca “flower-power” sau atat de actualele “cranii de mort” prezente pe T-shirturile adolescentilor de astazi inclusiv in colectiile unor designeri de lux precum regretatului Alexander McQueen.

Dee Berkley, un nume deja prezent si cunoscut in multe tari, depasind granitele continentului american, unde a inceput aceasta afacere, a ajuns si in Romania. Avand de multe ori motto-ul “Dee Berkley for the cool people” care ar sugera mai degraba unicitatea si originalitatea celor care ii poarta creatiile, nu ai cum sa nu te indragostesti de paleta coloristica sau de elementele decorative ale acestor fine dar si versatile bijuterii.

Cum ai putea sa nu iubesti culorile pietrelor semipretioase sau pretioase, consistenta si caldura ori energia pe care o emana?  Purtatoarele acestor creatii, fie ele bratari din pietre, piele, material textil sau cu insertii Swarovski, cercei sau inele, sunt bijuterii pline de imaginatie, veselie si creativitate. Reinviind spiritul “flower-power, bratarile purtate pe o mana, in numar de cel putin doua, in diferite combinatii, atrag si  ne duc cu gandul de multe ori la vacantele insorite pe mal de mare sau in locuri exotice.

 

CITESTE SI:  Braduti artificiali de Craciun, foarte speciali, aproape naturali

Calitatea principala a acestor bijuterii, credem noi, este aceea ca sunt lucrate cu multa grija pentru cel sau cea care le va purta dar si ca sunt foarte usor de asortat potrivindu-se atat unei tinute sport-casual cat si unei tinute elegante. Bijuteriile Dee Berkley pot fi un deosebit cadou pentru persoanele creative si cu personalitate, debordand de veselie. Dee Berkley for the cool people – adica pentru orice persoana care vrea sa fie mai altfel! Bijuteriile Dee Berkley, bratarile, inelele si cerceii cu Swarovski Elements si zirconiu, pot fi cumparate online in Romania de la magazinul online BMALL.

elefant.ro