depurtat.ro

Daca va ganditi deja la Sarbatorile de Pasti si cautati decoratiuni, ornamente, cadouri sau accesorii pentru casa si masa de Paste la preturi speciale, veti gasi cateva idei aici. Iepurasi ornamentali, platouri sau suporturi pentru ouale de Paste, fete de masa, lumanari colorate tematice.

yves-rocher.ro

 

Set oua decorative 12 piese

 

12 oua decorative pentru Paste cu coaja naturala de ou pictata frumos cu flori, capsuni si diferite modele.

 

Lumanari sub forma de ou

 

Lumanari din ceara sub forma de oua colorate in 6 culori ce vor inveseli cu siguranta masa Dvs de Paste. Dimensiuni: inaltime cca. 3,9 cm, Ø cca. 4,5 cm.

 

Platou pentru oua iepuras

 

Acest platou de oua cu figurina iepuras, practic si atractiv, in culori frumoase, nu poate lipsi de pe masa festiva a Sarbatorilor Pascale! Ideal atat pentru ouale colorate, cat si pentru diferite dulciuri. Din piatra artificiala. Dimensiuni cca. 21x21x13 cm.

 

Suport ou de Paste: Iepuras

 

Suportul de ou sub forma de Iepuras. Pentru ca in dimineata de Paste nimeni sa nu ramana pe dinafara si atmosfera sa fie vesela, comandati de pe acum acest suport din ceramica. Dimensiuni cca. 16 x 5 x 10 cm.

 

Decoratiune de Paste

 

O idee frumoasa pentru decorarea ferestrelor sau a mesei dvs.! Din material plastic si material spongios; ghiveci din scoarta.  Diametru cca. 10 cm, inaltime cca. 20 cm.

flanco.ro/

 

Fata de masa de Paste

 

Decoratiune Fata de masa Miel de Paste. O idee frumoasa pentru decorarea ferestrelor sau a mesei dvs.! Din material plastic si material spongios; ghiveci din scoarta. Ø cca. 10 cm, inaltime cca. 20 cm.

 

Trenulet din lemn cu iepurasi

 

Alunga monotonia si aduce buna dispozitie in casa dvs.! Decoratiune Trenulet cu Iepurasi de Paste din lemn colorat lacuit. Lungime totala cca. 37 cm.

 

Set decorativ cu Iepurasi

 

Iepurasii ornamentali pot fi plasati pe aranjamentul dvs. de Paste sau pe o creanga si vor inveseli atmosfera din casa dvs.! Din ceramica acoperita cu strat de perle de sticla. Dimensiuni cca. 6 pana la 8 cm.

 

Fata de masa pentru Paste

 

O fata de masa pentru Paste pur si simplu adorabila! In stil rustic, cu bordura in carouri si broderie colorata cu iepurasi. Dimensiuni cca. 85 x 85 cm. Se spala la 40°C.

 

Bibelouri decorative cu Iepurasi

 

Un set de 4 bibelouri decorative cu Iepurasi. Amplasati-i in curte sau in gradina, intr-un loc dragut si cu siguranta vor inveseli atmosfera. Din piatra artificiala. Dimensiuni fiecare cca. 8 cm

answear.ro