depurtat.ro

Popsocket-ul s-a transformat dintr-un simplu gadget într-un device multifuncțional, accesoriu fashion pentru utilizatorii de orice vârstă. Pe piață se regăsesc o varietate de modele dar nu acestea mi-au atras atenția, ci cele care au o dublă utlitate – beauty popsocket, wallet popsocket (cu portofel) sau suporturile care transformă orice experiență media într-un act de creație ușor de realizat. Ele pot deveni cadoul perfect indiferent de vârstă sau eveniment.

yves-rocher.ro

Un Popsocket este un accesoriu de telefon mobil care poate fi atașat la spatele telefonului și care poate fi întins și strâns pentru a oferi o prindere mai bună atunci când ții telefonul în mână. De asemenea, poate fi folosit ca suport pentru telefonul mobil pentru a-l ține într-o poziție verticală sau orizontală. Popsockets sunt disponibile într-o varietate de modele și culori, astfel încât poți alege unul care se potrivește personalității și stilului tău.

PopSockets Cadouri pentru EA

Beauty popsocket = poplips, popsocket cu balsam de buze, accesoriu pentru telefon. Balsamul de buze este un must have pentru orice femeie, indifferent de anotimp și cum telefonul mobil este un obiect indispensabil nu a durat mult ca aceste două piese să se regăsească într-un singur obiect. Dincolo de varietatea de arome (pepene, miere, vanilie, căpșuni etc) sau suplimente de vitamine, ce este important este că rezerva de balsam de buze poate fi oricând înlocuită cu alta nouă, fără a schimba   dispozitivul de susținere. Mai multe variante de poplips – găsești aici.

PopLips Cherry, cu balsam de buze, accesoriu pentru telefon Popsockets
PopLips Cherry, cu balsam de buze, accesoriu pentru telefon Popsockets

Din aceeași categorie, beauty găsim un alt gadget perfect de dăruit doamnelor și domnișoarelor – popmirror. Acest PopGrip are dublă funcționalitate, o dată te ajută să îți crești utilitatea telefonului prin utilizarile unui PopSockets normal și o dată ca o oglindă compactă, așă aveți un lucru în minus de purtat în geantă. Oglinda superioară pivotantă oferă o reflecție standard și se răsucește ușor. Oglinda de bază oferă 2x mărire pentru un aspect mai atent. Baza este compatibilă cu PopTops, astfel încât să vă puteți schimba aspectul ori de câte ori doriți să vă schimbați starea de spirit. Mai mult variante de Popmirror găsiți aici.

POPMIRROR Pink Blossom, Accesoriu de telefon cu oglinda, Popsockets® original
POPMIRROR Pink Blossom, Accesoriu de telefon cu oglinda, Popsockets® original

Popsockets – Cadouri perfecte UNISEX

Dacă doriți un popsocket  util dar și amuzant prin cea de-a doua sa utilizare, cu siguranță acesta este cel potrivit pentru cadou. Popsocket bottle opener (Popsocket accesoriu tip desfăcător). Cu siguranță acest cadou va fi primit cu zâmbetul pe buze.

PopGrip® Opener Black, accesoriu tip desfacator
PopGrip® Opener Black, accesoriu tip desfacator sticle

Nu sunt uitați nici pasionații de muzică. Cadoul ideal este un popsocket airpode. Acest PopGrip are capac schimbabil – trebuie doar să închideți prinderea în jos, să apăsați și să răsuciți 90 de grade pentru a schimba partea superioară. Apoi, puteți schimba cu un PopTop nou sau puteți face o încărcare wireless. El a fost proiectat pentru a se potrivi cu carcasa de încărcare și carcasa wireless de încărcare realizată de Apple pentru AirPods. Utilizând acest popsocket cu airpod atașat, copilul dvs. nu va mai rătăci căștile.

flanco.ro/
PopGrip® AirPods Holder White, Accesoriu de telefon original PopSockets®
PopGrip® AirPods Holder White, Accesoriu de telefon original PopSockets®

PopWallet oferă o modalitate sigură, la  îndemână dar mai ales elegantă de a vă transporta cardurile pe telefon, fără a mai purta acele incomode portofele. Acest portofel marca PopSockets poate găzdui până la 3 carduri de credit sau 6 cărți de vizită, la o încărcare minimă. Capacitatea se poate mări datorită elasticului de pe suprafețele laterale. PopWalleteste compatibil cu încărcarea wireless atunci când portofelul este eliminat, prin glisarea colțului din stânga sus spre dreapta si invers pentru repozitionarea pe telefon dupa incarcare. Pentru alte modele puteți alege de aici.

POPWALLET BLACK, portofel de telefon PopSockets® original
POPWALLET BLACK, portofel de telefon PopSockets® original

Popsocket ul poate fi atașat la suportul de mașină. Acesta se fixează cu ușurință în orificiile ventilației din mașină, pe diferite unghiuri: orizontale, verticale și înclinate. El este vizualizabil din toate unghiurile în modul portret și peisaj, susține PopGrip-ul cu o rotire la 90 grade. Nu are nevoie de adeziv. Pentru mai multe detalii intră aici.

PopSocket Suport Auto
PopSocket Suport Auto

Poate cel mai efficient accesoriu pentru popsucket este  PopMount 2 Flex. Este dispozitivul perfect pentru crearea de conținut și fotografierea în mișcare. Poți obține unghiul perfect pentru demonstrațiile dintr-un tutorial, pote fi utlizat ca trepied sau ca suport de birou. Ușor de transportat, pliabil ți ceea ce este important poate găzdui tote tipurile de Popgrips.Disponibil într-o gamă de culori distractive.

PopMount 2 Flex Tangerine
PopMount 2 Flex Tangerine

Pentru a te bucura de o experiență reușită, fără a periclita siguranța telefonului tău este esențial să alegi produse originale ce garantează calitatea materialelor utilizate precum și recomandări legate de montare ale producătorului.

“Nu uitați, brandul PopSockets este reprezentat de unicitatea produselor patentate și mai ales de calitate. Nu vă lăsați înșelați de falsuri ieftine.”

Magazin recomandat  POPSOCKET în România – În 2018, Popsockets LLC a fost votată una dintre cele mai Bune Companii în Colorado, USA, ocupând locul 2 pe lista revistei Inc. Magazine a celor 5000 de firme cu cea mai rapidă creștere, iar fondatorul, CEO-ul și profesorul de filosofie David Barnett a fost numit de către Ernst & Young Antreprenorul Anului.  

answear.ro