depurtat.ro

Fierb─âtorul de ap─â, a devenit un electrocasnic mic de nelipsit din orice buc─ât─ârie, c─âmin studen╚Ťesc sau chiar camer─â de hotel. Dac─â ai nevoie ├«n buc─ât─ârie de un fierb─âtor de ap─â de calitate, care s─â arate ╚Öi bine, s─â ├«╚Öi fac─â ╚Öi treaba, ╚Öi s─â nu arate a ieftineal─â, ├«╚Ťi recomand─âm cel mai elegant Fierb─âtor de ap─â din ote╚Ť inoxidabil, Delimano Dolcevita de 1,7 litri.

yves-rocher.ro

Fierbătorul din Inox Delimano DolceVita: Util și Versatil

Cu o capacitate de 1,7 litri acest fierb─âtor de ap─â este foarte util pentru a ├«nc─âlzi apa p├ón─â la punctul de fierbere, pentru prepararea diferitelor b─âuturi precum ceaiul, cafeaua op─ârit─â, cappuccino sau chiar a unor m├ónc─âruri precum cous-cousul prefiert sau a supelor instant. Cei 2200W ╚Öi capacitatea de 1,7 litri ├«l fac un fierb─âtor destul de universal ├«n utilizare, care nu ├«╚Ťi consum─â minutele importante de diminea╚Ť─â datorit─â faptului c─â fierbe foarte repede.

Design: Fierb─âtor de Ap─â Delimano DolceVita

Din punct de vederer al design-ului, fierb─âtorul de ap─â din o╚Ťel inoxidabil Delimano DolceVita arat─â impecabil, cu un design superb ╚Öi rotunjit, fabricat din o╚Ťel inoxidabil de culoare argintiu ├«nchis (Dark Silver) contrastat de inser╚Ťii negre ce ├«i dau o not─â mai slim.

Logo-ul Delimano finu╚Ť ├«ncrustat la baz─â se vor ├«ncadra perfect ├«ntr-o buc─ât─ârie utilat─â modern cu electrocasnice ce de regul─â au acea╚Öi nuan╚Ť─â silver metalizat. De╚Öi este lucios ╚Öi d─â senza╚Ťie de cur─â╚Ťenie, nu prinde urme sau amprente ├«n exces, iar cur─â╚Ťarea se face foarte u╚Öor cu o lavet─â umed─â ╚Öi detergent de vase, pe ├«ntreaga sa suprafa╚Ť─â exterioar─â ╚Öi interioar─â.

Fierbator de apa de calitate din inotel inoxidabil Delimano DolceVita
Fierbator de apa de calitate din inotel inoxidabil Delimano DolceVita

├Än plus, fierb─âtorul Delimano DolceVita este compact ╚Öi de dimensiuni medii, poate fi cu u╚Öurin╚Ť─â luat ├«n bagaj ├«ntr-o scurt─â vacan╚Ť─â dar ╚Öi suficient de mare pentru prepararea a 6 cafele ╚Öi ceaiuri c├ónd prime╚Öti invita╚Ťi acas─â.

Chiar dac─â ve╚Ťi g─âsi c├óteva p─âreri potrivit c─ârora fierb─âtoarele de ap─â din o╚Ťel inoxidabil r─âm├ón mai mult timp fierbin╚Ťi, m├ónerul mare ofer─â o prindere sigur─â ╚Öi r─âm├óne rece ├«n timpul utiliz─ârii. Iar faptul c─â fierb─âtorul conserv─â c─âldura nu este chiar un lucru r─âu, apa din interior r─âm├óne mai mult timp “fiart─â”, economisind timp ╚Öi energie chiar ╚Öi pentru a doua cea╚Öc─â de ceai.

Baza electric─â se rote╚Öte u╚Öor la 360 de grade pentru a putea manevra fierb─âtorul at├ót cu m├óna dreapt─â c├ót ╚Öi cu m├óna st├óng─â. Cablul de conectare la re╚Ťeaua electric─â este lung, ╚Öi se inf─â╚Öoar─â perfect ├«n baz─â pentru a nu ├«╚Ťi limita spa╚Ťiul de lucru de pe blat.

flanco.ro/
Fierbator apa recomandat din otel inoxidabil Delimano DolceVita
Fierbator apa recomandat din otel inoxidabil Delimano DolceVita

Ceea ce mi-a pl─âcut este forma ╚Öi dimensiunea gurii fierb─âtorului, cu o deschidere larg─â pentru o cur─â╚Ťare foarte u╚Öoar─â, spre deosebire de multe modele cu unghiuri ascu╚Ťite, care indiferent de pl─âcerea unei forme de nave Star Wars “ofer─â” un adev─ârat chin atunci c├ónd vrei s─â ├«l cure╚Ťi.

De ce este mai bun Fierb─âtorul DolceVita?

Fierb─âtorul de ap─â Delimano Dolcevita, din o╚Ťel inoxidabil, este foarte compact, u╚Öor de utilizat, dar poate cel mai important lucru: este igienic. Nu m─â refer la faptul c─â nu se depune calcar, ├«ns─â, spre deosebire de fierb─âtoarele mai ieftine din plastic, care tot ajung s─â coste aproape c├ót Delimano Dolce Vita nu ve╚Ťi avea probleme cu plasticu topit ├«n timp ╚Öi nu v─â ve╚Ťi trezi cu praf de plastic ├«n ceaiul dvs.

Fierb─âtor ap─â Delimano DolceVita din o╚Ťel inoxidabil
Fierb─âtor ap─â Delimano DolceVita din o╚Ťel inoxidabil

Totodat─â, filtrul este u╚Öor de scos ╚Öi u╚Öor de cur─â╚Ťat, filtrul de scurgere deta╚Öabil purific─â apa, materialul din o╚Ťel inoxidabil asigur─â un gust pur, curat, nu ve╚Ťi sim╚Ťi niciun iz de plastic sau cauciuc ars precum ├«n cazul modelelor la care mergi la ghici.

Fierb─âtorul de ap─â Delimano DolceVita din o╚Ťel inoxidabil este prev─âzut cu led care se aprinde ├«n modul pornit, protec╚Ťie Dry Boil, astfel ├«nc├ót s─â nu mearg─â ├«n gol f─âr─â ap─â, este prev─âzut cu oprire automat─â ╚Öi un capac cu ├«nchidere foarte sigur─â. Nu ├«╚Ťi va oferi surprize negative s─â sar─â sau s─â curg─â apa din el atunci c├ónd ├«l manevrezi.

Pre╚Ť Fierb─âtor ap─â Delimano DolceVita 1.7L din o╚Ťel inoxidabil

Pre╚Ťul fierb─âtorului Delimano DolceVita este mic fa╚Ť─â de ce ofer─â, ╚Öi chiar dac─â g─âsi╚Ťi alte modele no-name mai ieftine, pentru un electrocasnic mic diferen╚Ťa de pre╚Ť nu este foarte mare, dar de calitate ├«ns─â da. Dac─â ├«l comanda╚Ťi de aici, pute╚Ťi beneficia de extragaran╚Ťie de p├ón─â la 5 ani ╚Öi garantat cel mai mic pre╚Ť.

Dac─â fierb─âtorul de ap─â din inox Delimano DolceVita nu mai este pe stoc atunci ├«╚Ťi recomand─âm:

answear.ro